Барселона - тема 8

• 130 607
  • 886
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Работилниците в селото: https://www.poble-espanyol.com/en/el-poble/handicrafts/

# 91
Благодаря. Може ли един преговор на това, което прочетох и уж разбрах. Купуваме си Т10. Пътуваме трима думи. Качваме се на метро за три спирки, после на автобус 150 за Националния музей на изкуствата (Мунджуик) и от там до испанското селище ( не знам как). С транспорт ще пътуваме около 40 минути. Колко билета ще ни трябват в една посока. Лесно ли се отива от музея до селището?

# 92
Три билета за тримата ( чекирате Т10 три пъти), а до Испанското село лесно се стига пеша.

# 93
  • Бургас
някой ходил ли е до Порт Авентура и аквапарка, по 1 ден за двете достатъчно ли е

# 94
Хора, аз съм в организационна паника 😳
Дайде съвет, моля, как да групирам забележителностите по райони, за да не правим грешката да кръстосваме от единия край до другия като мухи без глави...
Как стои въпросът със сиестите, също да питам☺

# 95
zorie на мен ми бяха много полезни линковете от първата страница с еднодневни, тридневни и пет дневни маршрути - те сякаш са ситуирани по райони.

# 96
Момичета ще пътуваме с Уйз, само с ръчен багаж. Чудя се да платя ли за приоритетно качване  newsm78 На летището в София разбрах, че нищо не ти дава тази услуга, а как е на Барселонското летище, дава ли ти някакво предимство ( освен това че можеш да вземеш дамска чанта, което си е сериозно предимство  Simple Smile )

# 97
Момичета ще пътуваме с Уйз, само с ръчен багаж. Чудя се да платя ли за приоритетно качване  newsm78 На летището в София разбрах, че нищо не ти дава тази услуга, а как е на Барселонското летище, дава ли ти някакво предимство ( освен това че можеш да вземеш дамска чанта, което си е сериозно предимство  Simple Smile )

Познати, с които летяхме заедно си носиха по една раница, което на фона на ръчния багаж си е доста, пък ти ако искаш и дамската чанта си сложи в раницата  Wink То на мен ми беше първо летене със самолет, но приоритетното качване наистина си беше приоритетно и влизаха преди другите и в България и в Барселона

# 98
Честно казано не мога изобщо да схвана удоволствието от приоритетното качване, (преди когато Уиз бяха без места, имаше смисъл)
качваш се на самолета и пак чакаш...  Grinning

# 99
+1  за мнението на Bradley Cooper.
Аз преди от кеф исках да влизам първа / и аз не знам защо?!/ в самолета, сега умишлено чакам всички да се качат и аз последна, за да не се блъскам и да ме блъскат..

# 100
  • София (Възраждане)
(преди когато Уиз бяха без места, имаше смисъл

Ъъ, как без места newsm78 newsm78, като в маршрутка ли #Crazy

# 101
Нямаше определени места, всеки сядаше, където си избере

# 102
  • София
"Далаверата" от priority boarding  е най- вече във втората чанта. Аз също се замислям дали да го платя, защото планирам връщане с Раян, а там както знаете багажът е повечко. Simple Smile

# 103
"Далаверата" от priority boarding  е най- вече във втората чанта. Аз също се замислям дали да го платя, защото планирам връщане с Раян, а там както знаете багажът е повечко. Simple Smile
А дали мога да го добавя след като чекирам билетите или трябва преди това ? И аз предимбо заради чантата му се точа..  Joy

# 104
  • София
Ръчната ми дамска чанта беше неотлъчно до мен. И на отиване и връщане дума не са ми казали. То такава лудница и закъснения генерират ВиЦ Еър, че само това да ми кажат! ooooh! При планиран полет за 9:30 от Барселона със закъснението кацнахме в 2:30 БГ време.... #2gunfire #2gunfire #Cussing out
Говоря за дамска чанта такъв размер:
Скрит текст:
И аз не съм прекалявала, де.
Пътувахме само с раници за 4 дни. Никакъв чекиран багаж.

Общи условия

Активация на акаунт