Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 62

• 88 783
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Дано  Praynig
Нерядко се случва при двуплодна бременност. Преди няколко седмици лежах в отделението и съквартирантката ми беше с два ембриона и обилно кървене, изписаха я с едно туптящо и в добра форма  Wink

За съжаление при нас бебето е изпаднало нощес.
И второто ли?

Преди малко бях на преглед и се оказа че вече го няма.

# 646
Съжалявам  Confused

# 647
Beniito, съжалявам за това, което си изживяла и за загубата. То е късно вече, но не ти ли предложиха да останеш в болницата при първото ходене до там ?

# 648
Бенито, съжалявам!

# 649
  • София
Бенито, много съжалявам.

# 650
Beniito, съжалявам за това, което си изживяла и за загубата. То е късно вече, но не ти ли предложиха да останеш в болницата при първото ходене до там ?

Благодаря ви момичета. Според двете докторки всичко с ембрионалното беше ок и не са ми предлагали да остана. Втората ми изписаха сутрин ампула витамин ц и Диканон 3х1.

# 651
  • Пловдив
Мацки, някой да е успял днес по тел да се свържи за час, звъня от сутринта и няма свързване .... вече откачам. Ако някой е там, може ли да пита за д-р Михова дали има график за юли, ще бъда много благодарна!

# 652
Мацки, някой да е успял днес по тел да се свържи за час, звъня от сутринта и няма свързване .... вече откачам. Ако някой е там, може ли да пита за д-р Михова дали има график за юли, ще бъда много благодарна!
Към 3.30 ще съм в клиниката, ако не е късно ще питам.

# 653
  • Пловдив
Към 3.30 ще съм в клиниката, ако не е късно ще питам.
Не ми е късно, много ще съм благодарна!  bouquet

# 654
  • София
Момичета знаете ли цената на 75 Менопур и Фостимон в клиниката newsm78?
Нещо ми се върти, че Менопурът беше 28, а сега май е 37 лв. Или съм запомнила грешно или има промяна.

# 655
  • София
Момичета знаете ли цената на 75 Менопур и Фостимон в клиниката newsm78?
Нещо ми се върти, че Менопурът беше 28, а сега май е 37 лв. Или съм запомнила грешно или има промяна.
26лв платих за менопур миналия месец.
фостимона преди 5-6г беше 40лв, ама надявам се че сега не е толкова много.

# 656
  • София
Благодаря, Бамба  bouquet. А има някакво, дето не съм го чувала - Луверис. Дали имаш идея то колко струва  Blush  newsm78?

# 657
  • София
това съм го ползвала, ама не помня колко лева беше  Rolling Eyes
в манипулационната казват какви са сумите за лекарствата, ако ги питаш.

# 658
  • София
Благодаря  bouquet!

# 659
Здравейте,
бих искала да попитам колко време след първоначалното online записване ви се обадиха да ви предложат час? 
Аз чакам вече почти 3-та седмица и се чудя това нормално ли е.

Общи условия

Активация на акаунт