Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 62

• 88 783
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Мацки, някой да е успял днес по тел да се свържи за час, звъня от сутринта и няма свързване .... вече откачам. Ако някой е там, може ли да пита за д-р Михова дали има график за юли, ще бъда много благодарна!
Към 3.30 ще съм в клиниката, ако не е късно ще питам.
Не ми е късно, много ще съм благодарна!  bouquet
Все още няма информация за графика и. Но очакват да го донесе тези дни. Това са думи на момичето от регистратурста. Дано съм била полезна.

# 661
Здравейте,
бих искала да попитам колко време след първоначалното online записване ви се обадиха да ви предложат час? 
Аз чакам вече почти 3-та седмица и се чудя това нормално ли е.

На мен ми звъннаха след 2 месеца и повече за час за след три месеца  Simple Smile Ще ти се обадят, спокойно  Hug

# 662
  • пазарджик
Не е зле да звъннеш в клиниката,за да ти потвърдят заявката за час,защото аз така бях пуснала първия път и небяха я получили -чаках 2 месеца напразно.

# 663
  • София
И при мен така се получи  Rolling Eyes. Аз също препоръчвам да провериш дали са получили заявката  Peace.

# 664
  • пазарджик
Момичета имате ли представа дали и тази година репр.лекари и по-специално д-р Персрнска ще почиват 15.07 до 15.08 ,че аз май ще остана за след отпуските newsm78
Трябва да пусна тсх края на месеца и ако е ок да запиша час,но ще правим и стимулация и май няма да се вместя във времето.

# 665
  • София
Дано  Praynig
Нерядко се случва при двуплодна бременност. Преди няколко седмици лежах в отделението и съквартирантката ми беше с два ембриона и обилно кървене, изписаха я с едно туптящо и в добра форма  Wink

За съжаление при нас бебето е изпаднало нощес.
И второто ли?

Преди малко бях на преглед и се оказа че вече го няма.
Съжалявам за този развой на нещата. Аз преживях същото нещо преди няколко месеца. 5-6 дни след положителния тест започнах да кървя. 3 пъти за 4 дни ходих до спешния кабинет на преглед. Всеки казваше, че всичко е ОК. Накрая, на последния преглед в спешния, Кайрякова видя, че сакчетата са две. Едно хубаво и едно смачкано. Каза ми, че организма явно се опитва да изхвърли негодното,за това кървя. Смачканото обаче явно повлече и другото и няколко дни по-късно паднаха и двете...
Не се отчайвай, следващия път ще бъде успешен  Hug

# 666
  • Burgas, Bulgaria
Вярно ли е, че д-р Стаменов ще отсъства на 10.06 в събота. Аз съм в списък на изчакване за тази дата и чакам обаждане. Изрично помолих този път да съм си при него, че от както имам положителен тест все при Тихомирова ме пращат , въпреки ,че той си ми е лекаря. Явно сега пак същото ще опитат.

# 667
Някой знае ли д-р Начев кога е в Надежда?

# 668
  • София
По он-лайн графика пише 1юли

# 669
System, доколкото разбрах д-р Стаменов ще бъде в клиниката в събота сутринта и ще има само няколко пациентки за преглед.

# 670
  • София
Здравейте,мацки!Дали се знае вече графика с отпуските и по-специално на Д-р Персенска?Ще се бориме за братче Wink

# 671
  • пазарджик
Някъде прочетох,че от 20.07 до 20.08 ще почиват лекарите,но миналата година Перси беше излязла преди обявената дата.

# 672
  • София
Здравейте,мацки!Дали се знае вече графика с отпуските и по-специално на Д-р Персенска?Ще се бориме за братче Wink
15юли-15август е засега.
и вие ли за братче  Mr. Green

# 673
Благодаря Ви, момичета!

# 674
И ние ще се борим за братче, но явно ще е след отпуската на Перси. Дано стане  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт