След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -223ღღ

• 51 237
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
 Hug
Темпи сватбата много хубава  bouquet

ама на зетя ръчичката все на голичко местенце Joy Joy Joy

# 331
Темпи  Hug

ама Диме  Joy Joy така ли ми го оплю без причина  Joy Joy

е го моя човек
Скрит текст:
А това е друга нещо сега  Peace хваща окото  Blush то нарочно не го показваш в пълния му блясък  Thinking Mr. Green
А да вземе някоя да го ареса тука Joy и трябва се биеме после  Joy

Макар,че тука е много аресвалци  Heart Eyes
https://instagram.com/p/BTkMUVmg8fe/

# 332
Hug

Това е професионално хващане  Joy  иначе плата може да му боцка и да му изтръпнат ръцете  hahaha

# 333
Hug

Това е професионално хващане  Joy  иначе плата може да му боцка и да му изтръпнат ръцете  hahaha

аха повярвх , и тука пак професионално  Joy Joy Joy Брей , за Оскари да ги номинираме Crazy Crazy

# 334
Щом е тръгнал човека професионално да бара Joy някакси ще е подозрително ако вземе да я пипа по роклите  Joy

# 335
Добро утро! Да ви събудя! Този човек няма оправия явно. Каката здраво го е приклещила. Товаса й колегите от новия й филм, забравих му заглавието. Че той толкова снимки няма с колегите си от Ашка, но с тая и нейните приятели има, не му дава да мръдне настрани. Ами че той по същата логика трябва да се среща и снима с Елчин, както тя с Буура и с другите. Манипулаторка, признала съм я!
https://www.instagram.com/p/BTnXMaRjkUM/?taken-by=gupse.fans

Само не знам нова ли е или от времето на представяне на филма.

# 336
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug

Добро утро! Да ви събудя! Този човек няма оправия явно. Каката здраво го е приклещила. Товаса й колегите от новия й филм, забравих му заглавието. Че той толкова снимки няма с колегите си от Ашка, но с тая и нейните приятели има, не му дава да мръдне настрани. Ами че той по същата логика трябва да се среща и снима с Елчин, както тя с Буура и с другите. Манипулаторка, признала съм я!
https://www.instagram.com/p/BTnXMaRjkUM/?taken-by=gupse.fans

Само не знам нова ли е или от времето на представяне на филма.

като го гледам се е "размазал" от кеф  Mr. Green Mr. Green ooooh!

# 337
Добро утро  Hug

айде почна се, а даже не е четвъртък Laughing
оригиналната снимка е на някаква Busra Pekin :

а това е снимка на Busra от преди 3 дни:

Joy рускините пак се понесоха............

# 338
  • На юг от тук
И снимка зад кадър-според мен от 15 еп.

# 339
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мммм Кюска каква е убавица, алтън шекер Mr. Green

# 340
1 на милион жена си е намерил Боци  Joy

Според мен си е от заснемането на филма още тая снимка  Peace

Екипа се е срещнал Joy Борко от екипа ли е  hahaha да не го видиме като статист в тоя филм хаха

# 341
1 на милион жена си е намерил Боци  Joy

Според мен си е от заснемането на филма още тая снимка  Peace

Екипа се е срещнал Joy Борко от екипа ли е  hahaha да не го видиме като статист в тоя филм хаха

Ами тя от всички на снимката най-грозна, бе! Просто останах без думи вече, не знам какво да му кажа за вкуса, нямам обяснение , за да стои с тая, според мен не е и заради връзките й, той стана много по-известен от нея и не вярвам да чака тя да го урежда където и да било. А че го е уредила в Ашка и на това не вярвам. Може да са го харесали от предишни негови филми и затова да са го поканили за ролята без кастинг. Но при положение , че имаше  толкова хубава жена  до него, с която не може и сравнение да става с тая грозофила и той не направи нищо по въпроса, ами нямам обяснение.
 И с какво е толкова известна, не знам -  с нейния олигофренски филм, който мина и замина и се забрави и орева света, че много се уморила и филм с десетминутно участие, за който казват, че бил провал,  а вижте с Ашка какво става и ще продължи да се гледа и никой скоро няма да го забрави, тя тая е по-известна с това, че не слиза от страниците на жълтите издания, отколкото с работата си като "актриса".
И как се появи снимката й едновременно във всичките й фенски профили, чудна работа! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 11:36 от Лудата Меги

# 342

Машшала  Crazy Crazy Mr. Green
Ирко  Hug Heart Eyes

1 на милион жена си е намерил Боци  Joy

Според мен си е от заснемането на филма още тая снимка  Peace

Екипа се е срещнал Joy Борко от екипа ли е  hahaha да не го видиме като статист в тоя филм хаха

Верче  Hug Heart Eyes ми той със свещ я е търсил таз неземна Убост  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 13:02 от kotelina

# 343

Hug

Един да оцени тази неповторима, автентична красота Whistling

# 344

Hug

Един да оцени тази неповторима, автентична красота Whistling

Славе  Hug това ми прозвуча като вица на деня  hahaha hahaha

Общи условия