След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -223ღღ

• 51 186
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Е що ма Joy какво му е  hahaha за тия сини очи предавам и Мертьо и родата и све  Joy

Абла Joy Бесния му е индианското име  Joy
Значи имаме Бесният и Бастуна, третият Терка да си каже  Mr. Green
Баклавата  Joy
3-те Б-та  Joy
Ееее верно бе, точно в десетката  rotfImbo

# 316
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Е що ма Joy какво му е  hahaha за тия сини очи предавам и Мертьо и родата и све  Joy

Joy Joy Joy радвай му се съ здраве  Peace Mr. Green оплюй ме ако щеш ама ако трябва да избирам между бившия ти или сегашния   Rolling Eyes ще се прежаля с бившия  Mr. Green Joy Joy

Абла Joy Бесния му е индианското име  Joy
Значи имаме Бесният и Бастуна, третият Терка да си каже  Mr. Green

Миме  Hug твоя ли е бастуна  Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo ох ще ме  уморите  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 317
Ай ай Joy
Малко промяна  hahaha това не значи,че не мога си го върна стария  Joy
Иначе заповядай...свободен е...за момента

# 318
Ай ай Joy

щом си рекла, ще заповядам  Joy Joy да го менкаме викаш  Joy Joy Joy Joy

# 319

Миме  Hug твоя ли е бастуна  Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo ох ще ме  уморите  hahaha hahaha hahaha hahaha

Hug Моичкият е  Joy, нема такъв чук, малко има промяна, ама малко  hahaha

# 320
Ай ай Joy

По добре при теб  hahaha ако рекна да си го върна по натам  hahaha

От чук е станал на тесла вече Joy ма промяната е осезаема  hahaha

# 321

Миме  Hug твоя ли е бастуна  Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo ох ще ме  уморите  hahaha hahaha hahaha hahaha

Hug Моичкият е  Joy, нема такъв чук, малко има промяна, ама малко  hahaha

е па кво го криеш  Whistling дай го видим  Rolling Eyes или не еза пред хора  Mr. Green

Ай ай Joy

По добре при теб  hahaha ако рекна да си го върна по натам  hahaha

ама моля ти се  Peace кат се затъжиш щИ го върна   newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
къв` пазарлък врътнахме за един Ардуч  hahaha hahaha hahaha

# 322

е па кво го криеш  Whistling дай го видим  Rolling Eyes или не еза пред хора  Mr. Green

Аааа сакън, нема се обиждаме  Joy за мен си е Убавец. Те го у подписа, де рита чичеците, ама ти каза, че и него не го харесваш преди време  Mr. Green

# 323

Аааа сакън, нема се обиждаме  Joy за мен си е Убавец. Те го у подписа, де рита чичеците, ама ти каза, че и него не го харесваш преди време  Mr. Green

#Silly аз пък реших че е същия като на Верко та се стъписах  Joy Joy Joy Joy че нейния кой е тогава  Thinking Thinking не играеше ли в Статуса  newsm78 newsm78 newsm78

# 324

Аааа сакън, нема се обиждаме  Joy за мен си е Убавец. Те го у подписа, де рита чичеците, ама ти каза, че и него не го харесваш преди време  Mr. Green
#Silly аз пък реших че е същия като на Верко та се стъписах  Joy Joy Joy Joy че нейния кой е тогава  Thinking Thinking не играеше ли в Статуса  newsm78 newsm78 newsm78
Не е бе къз  Hug играе сега във Фазилет ханъм  Joy

# 325

Аааа сакън, нема се обиждаме  Joy за мен си е Убавец. Те го у подписа, де рита чичеците, ама ти каза, че и него не го харесваш преди време  Mr. Green
#Silly аз пък реших че е същия като на Верко та се стъписах  Joy Joy Joy Joy че нейния кой е тогава  Thinking Thinking не играеше ли в Статуса  newsm78 newsm78 newsm78
Не е бе къз  Hug играе сега във Фазилет ханъм  Joy

аууу не съм в крак с новостите  smile3555 резалет значи  hahaha hahaha hahaha

# 326
Глава 89

Скрит текст:
Прогнозите за дъжд притесниха Дефне, въпреки че на небето нямаше и едно облаче. Имаха готовност сватбата да премине и в ресторанта на хотела, но тя все пак предпочиташе да са навън. Всичко бе толкова красиво, че тя бе забравила за притесненията си.
Ясемин и Суде ѝ помогнаха да облече роклята. Беше я избрала с цвят на шампанско, с широки поли и свободна талия. Колкото и невероятно да бе, но някак си не изглеждаше толкова огромна, колкото се чувстваше. Тъкмо бе влязла в шестия месец и наистина вече се чудеше как ще издържи до деветия. Сигурно щеше да се налага да я вдигат с кран накрая.
Суде бе пристигнала специално за сватбата, след което щеше да замине отново. Обеща да се върне в края на август, когато очакваха и малкото чудо. Бебето проявяваше все още инат и не искаше да се покаже, за да разберат родителите му момче или момиче е. Поради тази причина те го наричаха чудо или съкровище. Списъкът с имена, които Дефне бе съставила, намаляваше с всеки изминал ден, но все още заемаше три страници.
20 май бе датата, която с Йомер избраха, за да затвърдят брака си. Служителите от хотелът на семейството на Алп се бяха погрижили за почти цялата организация, спасявайки булката от повечето главоболия. От нея и Ясемин се искаше само да избират между посочените цветове за покривките, между тези и тези цветя. Музиката бе избрана по вкуса на Дефне, а за храната се бе погрижил Йомер. Така, разпределяйки си задачите, бяха успели да организират всичко за месец, справяйки се без проблем и с нещата във фирмата.
Пасионис подписа договора с „Beauty”. Йомер и Синан планираха през лятото да отпътуват за Лондон за седмица, за да открият първия си магазин там. За съжаление, Дефне нямаше как да иде с тях. От солидарност Ясемин бе обещала да остане с нея.
Дефне изчака нетърпеливо, докато приятелките ѝ закачат трите прекрасни гребена в косите ѝ. Нямаше да слага воал. Гримът ѝ също беше много лек, а откъм бижута се бе ограничила с медальона, който ѝ подари Йомер на Нова година. По принцип тя не се разделяше с него и нямаше търпение да добави снимка на бебето на празното място в него.
Неджми и Синан помагаха на Йомер в съседната стая, докато Корай обикаляше, мърморейки на служителите че това или онова не е така, както той го иска. Тъй като всички бяха пристигнали още снощи, те вече му бяха свикнали и не му обръщаха внимание.
Алп и Шебнем развеждаха приятеля на Суде, когото тя бе довела изненадващо. Бяха заедно от доста време и искаше да го запознае с роднините си, но предишното ѝ посещение не беше подходящо за целта.
Семейство Топал, Исо и майстор Садри бяха в градината, наблюдавайки последните приготовления. Малкия Исо днес кротуваше, впечатлен от новата обстановка и непознатите, някой от които постоянно му се радваше.
Шукрю и някои от служителите на Пасионис бяха останалите гости. Всичко бяха по- малко от 50 човека, но точно това бе и целта. Малка и скромна сватба, с близки и приятели, която да запомнят. Нериман и Хюлюсю имаха твърдата забрана от Неджми дори да приближават мястото.
Момичетата оставиха Дефне сама, за да заемат местата си. В коридора се засякоха със Синан и Неджми и хващайки ги под ръка, всички се отправиха към градината. Събирайки се, гостите се приготвиха за посрещнат младоженците.
Йомер влезе, без да почука. Знаеше, че тя е сама и го очаква. Неговата Дефне. Беше застанала пред огледалото и не помръдна, когато той влезе. Застана зад нея, прегръщайки я. И двамата наблюдаваха отражението на другия. Беше толкова красива- като принцеса, излязла от някоя приказка.
-   Прекрасна си!- Нямаше какво повече да ѝ каже, всичко му се струваше прекалено недостатъчно, за да я опише.- Аз съм най- щастливият мъж, защото те има в живота ми.
-   Аз съм късметлийката, че си до мен!- Притисна се към него.- Радвам се, че ме убеди. Щастлива съм!
-   Знаех, че имаме нужда от това. Едно ново и чисто начало, което само ще укрепи любовта ни. Ти си всичко, което има значение за мен. Ти и малкото чудо, което расте в теб.
-   А ти си нашата упора. Никога нямаше да стигна до тук, ако не бе ти, Йомер! Ти си моят подарък от живота и никога няма да успея да ти се отблагодаря за всичко, което ми даде.
-   През по- голямата част от живота си аз се чувствах сам, дори когато бях заобиколен от хора. Така беше, докато не срещнах теб. Дефне Ипликчи, ще станете ли отново моя съпруга?!
-   Да! Отново, и отново, и отново! Винаги, когато поискаш! Твоя съм!
Излязоха, хванати под ръка. Усмивките не слизаха от лицата им, докато преминаваха краткия път до сватбената маса. Синан и Ясемин заеха местата си на свидетели. Церемонията започна, а единственото, което Дефне чуваше, бяха бесните удари на сърцето си. Сякаш се омъжваше за пръв път. Вълнението ѝ попречи да чуе първият път въпроса на съдията и той трябваше да повтори. Под смеха и аплодисментите на гостите тя извика силно „Да”, след което се засмя. Имаше чувството, че лети.
Всичко премина като на сън. Смях, поздравления, целувки. Прегръщаха и я поздравяваха толкова дълго, че ѝ се зави свят. Йомер също беше повлечен в тълпата и им отне доста време, докато успеят отново да се намерят. Хвана ръката ѝ и я изведе на импровизирания дансинг около басейна. Прегърна я, позволявайки ѝ най- после да се отпусне в ръцете му. Облегната на рамото му, тя се остави да я води в бавната мелодия, пеейки си тихо. Йомер целуваше косите или бузата ѝ, шепнейки ѝ колко много я обича. Искаше ѝ се да останат така завинаги.
След като песента свърши най- после успяха да се доберат до масата си. Дефне нямаше търпение да събуе обувките си, които изрита още щом седна. Макар да бяха с минимални токчета и много удобни, кръстът вече я болеше и тя просто кимна на Ясемин, която ѝ донесе тихомълком равните балеринки. Синан и Йомер говореха нещо до тях, когато се чуха първите недоволни възгласи на Корай. Клатейки глава, Ясемин отиде да провери какво пак не е по волята на капризния фотограф.
-   Добре ли си? Искаш ли нещо?!- Йомер държеше ръката ѝ под масата, навеждайки се към нея за целувка.
-   Добре съм, не се притеснявай. И съкровището на мама кротува, явно усеща колко важен ден е днес за нас.
-   Сигурен съм, че знае! Нали, сладкишче?!
Леко побутване я накара да се засмее, а Йомер само да притисне още по- плътно длан към корема ѝ. Обичаше да усеща животът, който растеше в нея. Да е сигурен, че с него всичко е наред.
Разрязаха тортата много след като се бе стъмнило. Дефне хвърли букета малко след това и той попадна в ръцете на Дериа. Много се смяха, когато Корай се опита да ѝ го отнеме. Явно наистина една сватба не можеше да мине без сбиване.
Суде направи сигурно около хиляда снимки, тъй като фотографът Корай бе зает с храната. Сватбата бе увековечена от всеки ъгъл, през цялото време. Всички си прекараха невероятно и щяха да запазят само хубави спомени от събитието.
Малко преди полунощ Йомер вдигна Дефне на ръце и се отправи към хотела под бурните аплодисменти на жените и веселите подвиквания на мъжете. Премина през фоайето и се качи в асансьора. Тя се смееше, докато стигнат до техния етаж. Дефне очакваше да я пусне, щом пристъпи в апартамента, но Йомер просто продължи към спалнята. Постави я на леглото внимателно, след което се наведе над нея.
-   Обичам те!- Прошепна точно, преди устните му да намерят нейните.

https://www.youtube.com/watch?v=u1Ui6DsWooE

Превод на песента  newsm76 newsm76

Скрит текст:
Моите песни си ти

Може би във всеки звук на песен
Може би в крайбрежна механа
Може би в дима на изпушената ми цигара

Докато пада от небето звезда
Докато крача сам по мокрия път
Докато мисля за съвсем различни неща
Все си в ума ми
Не минало
Моето настояще си ти
Все си с мен
В деня ми и в нощта ми
Как да те изсвиря, как да те изкажа
Моите песни си ти

Сякаш никога не си си тръгвала и винаги те е имало
Като тайна скривана от всекиго
Като плач в тишината
Все си с мен

Като оправдание над мен
Като мириса на неоткъснато цвете
Като непрестъпени забрани
Все си с мен

Не минало
Моето настояще си ти
Все си с мен
В деня ми и в нощта ми
Как да те изсвиря, как да те изкажа
Моите песни си ти

# 327
Темпи  Hug

ама Диме  Joy Joy така ли ми го оплю без причина  Joy Joy

е го моя човек
Скрит текст:

# 328
  • near Sofia, Bulgaria
Темпи,  Hug Heart Eyes много красиво!  Crazy Пуснах някоя и друга сълза!  Cry bouquet

# 329
Темпи  Hug

ама Диме  Joy Joy така ли ми го оплю без причина  Joy Joy

е го моя човек
Скрит текст:
А това е друга нещо сега  Peace хваща окото  Blush то нарочно не го показваш в пълния му блясък  Thinking Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт