След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -223ღღ

• 51 275
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Хайде да ни е честито! Кака пише поредния шедьовър! Mr. Green
https://www.instagram.com/p/BT4h3jTlrvY/?taken-by=gupseo

Да не се мъчи, ще й дам някой от моите  Whistling Само да ми осигури Баръш и Елчин в главните роли, а тя може да поеме тази на Дериа, ако толкова държи да се снима hahaha hahaha

# 481

Тази наистина изглежда зле физически ooooh!, кучето има по добра визия Mr. Green

# 482
Тази наистина изглежда зле физически ooooh!, кучето има по добра визия Mr. Green

Сега ли забеляза  hahaha hahaha hahaha

# 483

Сега ли забеляза  hahaha hahaha hahaha

Аха, сега съм с нови очила hahaha...става да плаши гаргите на вилата Whistling. язък за Боре Confused

# 484
Що не му пратиш един чифт очила и на него, с по- силен диоптър, барем прегледне  ooooh! ooooh! Ма той не е сляп, а тъп, щом е толкова време с нея  #Cussing out #Cussing out

# 485
Темпи, очила моИм му дам, но акъл йок, то за мен едва стига Mr. Green

# 486
Темпи, очила моИм му дам, но акъл йок, то за мен едва стига Mr. Green

Бе той ко възприемаше, по малко от всяка от нас да вземеше охооо... ама нали си е салак  hahaha hahaha

Нова  Peace

# 487

И не само физически  ooooh! Трябва със закон да и се забрани достъпа до интернет  Stop Само като я гледам и се чувствам и аз некъпана поне от седмица  Mr. Green

# 488

Дали наистина са нужни всичките тези 11 човека зад гърба им, за да заснемат една сцена  newsm78 И как ли се чувства Елка сама сред тез брадати талибани  Mr. Green

# 489

Дали наистина са нужни всичките тези 11 човека зад гърба им, за да заснемат една сцена  newsm78 И как ли се чувства Елка сама сред тез брадати талибани  Mr. Green

Не е сама, я виж Баръш как хубаво си я пази  Mr. Green Mr. Green По- скоро как ли се чувстват Китодарчо и кака, гледащи снимки като тази  Whistling Whistling Twisted Evil

# 490
А, Темпи, тях не ги мисля, те си имат занимавки -кучета, котки, стари снимки ........ Да си седнат най-после на трите букви и да спрат да стряскат хората с немитите си муцуни  Mr. Green  Joy  Joy  Joy

# 491
Аз съм жалостив човек  Mr. Green не мога да не ги мисля  Whistling Crazy Как са, колко ли страдат  Thinking Thinking Чудя се дали пак не са изпаднали в някоя депресия  newsm78 newsm78 И за да не ги мисля толкова, гледам често да се въртят из нета колкото се може повече снимки като тези:

Скрит текст:

та да не се чудя, ами да съм сигурна  Twisted Evil Twisted Evil

# 492
Добро утро! Значи пак съм яхнала моторетката! Тези братя Ардуч нямат връзка с главния мозък, че и новата снаха и тя. Голямо лайкване на снимките на тая откачалка, голямо нещо. Вместо Баръш да й направи забележка и да я сецне в какъв вид се появява в социалните медии,че прилича на дъвкана и изплюта,  той се скъсва да й харесва простотиите. Не вижда ли, че от това страда и неговият имидж. Ама ние явно го идеализирахме с ролята му на Йомер Ипликчи, а в действителност не е по-различен от нея, вече се убедих, един дол дренки са. Не му ли се иска до него да стои една скромна, привлекателна и добре изглеждаща млада жена, не мога да го проумея.
https://pp.userapi.com/c837225/v837225367/3b1df/4zA6AK1Il3w.jpg

То не бе красота, то не бе талант, то  не бе чудо!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Лапнала тая химикалка, и какво иска да ни каже с това - не мога да вникна в гънките на мозъка на единствената и неповторима комедиантка на Турция.

# 493
Добро утро  Hug Hug Hug

Аз най- сериозно предлагам да прекръстим темата на ЛН - сезон 3 -  мъките на Гупсе тейзе да  ожени БА за себе си и .......неговото ЙООООК Добре сме си така..... Joy Joy Joy

# 494
  • По света и в нас.
Добро утро.
Трите етърви за това изоставиха фамилия Ардуч,ама и те какво да правят от кумова срама лайкват. Joy Joy Joy Joy
Не държа Борко да е с Елка,ама да я смени тая че верно има отлив от него. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт