След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -223ღღ

• 51 186
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, сладурки  Hug  Hug  Hug

Голямо мъртвило, де се загубихте  newsm78

Темпи  Hug, благодаря  bouquet Не си се сдържала, направила си Нихан още по-нахална  Joy  Joy  Joy

smile3506

Whistling Mr. Green

Скоро ещё одна свадьба!

В скором времени Ягмур Танрисевсин и Огузхан Коч тоже поженятся. Об этом сообщил Ибрагим Буюкак, сказав: "Ягмур и Огуз поженятся скорее всего раньше меня, так как они очень счастливы."

Ди  Hug, новината на годината  - Зъбла най-после е успяла да впримчи някой  Joy  Joy  Joy  Само новина за сватба на чехльо и кака може да затъмни такова велико събитие  Mr. Green

Hug Hug Hug

А и също така, италианските фенове на Ашка не харесват Каката:

Че нея има ли някой да я харесва  Mr. Green

# 286
Здравейте! Елчин е сменила профилната си снимка в туитър. newsm78

Подготвя се за нови проекти, бавно и полека се разделя с Ашк-а  ooooh!

# 287
 Hug
Има...Боцко  Mr. Green
Оносно смяната в туитър, защо ли си мисля, че е свързано с политическата обстановка при комшиите  Thinking Бая е сложно там в момента  newsm78

# 288

Не знам зали е нова, но поне е Ханде, не белокосия цербер  Mr. Green

Hug
Има...Боцко  Mr. Green
Оносно смяната в туитър, защо ли си мисля, че е свързано с политическата обстановка при комшиите  Thinking Бая е сложно там в момента  newsm78

Про  Hug, голям пропуск направих, значи, да забравя за Боре  Joy  Joy  Joy
А какво общо има Ашк и политическата обстановка на комшиите  newsm78

# 289
Про  Hug, голям пропуск направих, значи, да забравя за Боре  Joy  Joy  Joy
А какво общо има Ашк и политическата обстановка на комшиите  newsm78
Ми знам ли  Joy поне не ми се иска да си мисля, че си теглят шутовете. Викам си решили са да бъдат малко политични   Peace

# 290
тя поне го прави леко полеко  Peace за разлика от други  hahaha

пък и всичко мина вече,няма да е все с Ашка я  Peace

# 291
Здравейте! За един час Елчин има 127,975 харесвания на снимката. Кака може само да си мечтае за толкова.

# 292
Здравейте! За един час Елчин има 127,975 харесвания на снимката. Кака може само да си мечтае за толкова.

аха вижте кой е харесал снимката на Елчин - бившата на Баръш - Чагла

# 293
Зъбла се уреди, само Кроки ще чака  hahaha hahaha hahaha

# 294

Е, и тя ще се уреди, не са се свършили баламурниците   Joy  Joy  Joy

# 295

Леле, тая да не я е ужилил скорпион  Rolling Eyes  Joy  Joy  Joy

# 296
хоп троп  Mr. Green не само бившата на Борко е лайкнала снимката ами и настоящата също  Mr. Green да не остане назад крокодила също я е лайкнала  Joy

Диди  Hug ми време и беше на Зъбличка да хване някой за гушата, но докато не я видя нея и севгилито и да кажат Евет не вярвам аз на такива новини  Laughing

А, че Елка лека полека сменя снимки в туитър и ги заменя с други е нормално, все пак идват нови проекти.... Чакам да видя кой първи от тях двамата ще започнат да разчистват снимките си и в инстаграма  Whistling

# 297

Диди, след като свърши Ашка, Кюса си почупи пръстите да лайква снимки на Елка  Mr. Green тази не е единствената

# 298

Диди, след като свърши Ашка, Кюса си почупи пръстите да лайква снимки на Елка  Mr. Green тази не е единствената

Е, тя тогава от радост не знаеше какво прави, ама сега какво пак я е прищракало   Tired  Или свършиха кучетата и котките, Боре го няма наоколо и тя вече не знае какво да направи, та да даде матриял да я говоят  Stop  Mr. Green

# 299

Общи условия

Активация на акаунт