След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -223ღღ

• 51 253
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Mеги,тя Куки е турската НиЛо  hahaha hahaha известна е с това,че просто е известна  Joy Joy Joy Joy

е може пък да си я обича човека  newsm78 то любовта не е само красота,ама тя и зад красотата нема нищо  newsm78 та не знам за аккво се е захванал,че така силно да обича  hahaha

# 346
Мммм Кюска каква е убавица, алтън шекер Mr. Green

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

И сега здравейте на всички  Hug  Hug  Hug

Верко  Hug, не е от заснемането на филма, то тоя филм го снимаха лятото, чехльо беше на сета им, беше по лятному размъкнат  Mr. Green Сегашна е снимката, Борьо и той част от екипа  Mr. Green Той с екипа на Ашка не се е снимал толкова, колкото с тоя прокиш  Stop  Mr. Green

Това е от лятното му присъствие на сета на татлъмите

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 14:03 от Didito-ШОКиран Оптимист

# 347
Диде  Hug
То няма голямо значение от кога е,бана не ми е Joy  ама човека си се чувства като част от екипа hahaha

# 348
Диде  Hug
То няма голямо значение от кога е,бана не ми е Joy  ама човека си се чувства като част от екипа hahaha

Мда.......за съжаление  ooooh! Какво да го правиш - чехльо  Joy  Joy  Joy

# 349
Глава 90
Скрит текст:
Меденият месец бе отложен за по- нататък. Бебето притесняваше Дефне и тя не искаше да напускат Истанбул, а и в Пасионис имаше толкова много работа сега.
Дните отминаваха неусетно. Лятото настъпи, температурите бяха почти нетърпими и Дефне се чудеше как ще изкара до края на бременността си. Движеше се все по- трудно, корема ѝ беше огромен, краката ѝ отичаха почти всеки ден. Кръстът я болеше от тежестта на детето и тя често се шегуваше, че ще роди китче, а не бебе.
Йомер и Синан заминаха за Лондон в края на юни, но останаха там точно три дни. Йомер се притесняваше за съпругата си, а и Синан не издържаше дълго без Ясемин. Тръгнаха в понеделник сутринта и в сряда вечерта вече си бяха у дома.
Дефне бе преминала на длъжността дизайнер още след сватбата, но сега си бе вкъщи. Макар да имаше желание да работи до самия край, това нямаше как да стане. Беше в началото на осмия месец, когато остана у дома уж само за седмица, за да си почине. Оказа се, че ще е така още дълго време. Ставането беше все по- голям проблем за нея, затова тя главно лежеше или седеше. Бяха купили люлка със сенник, която сложиха до басейна, и тя прекарваше следобедите главно там.
 Йомер повика Нихан с Исо, за да ѝ помагат и забавляват през деня. Сутрин Шукрю ги водеше, преди да закара Йомер на работа, и вечер ги връщаше вкъщи. Понякога оставаха и да преспят, но рядко. Тюркян ходеше да помага на Сердар в ресторанта, който бяха открили преди месец. Бяха наели и момиче, което да сервира. Бизнесът вървеше добре.
На Йомер му се искаше и той да остане с Дефне вкъщи, но работата не чакаше. Планираше да уреди всички проблеми с новото им партньорство, а след това да работи у дома. Все пак можеше да рисува навсякъде, а неговата муза бе Дефне. Но това щеше да стане едва в началото на август, а до тогава имаше повече от две седмици.
-   Направих лимонада, ще те разхлади.- Нихан носеше подноса към люлката, на която бяха Дефне и Исо.- Искаш ли нещо за хапване?
-   Сладките стигат.- Усмихна ѝ се тя.- Днес поне кротува, сигурно спи. Нощес бе непоносимо.
-   На кого се е метнало такова непослушно?!-Нихан гушна сина си, настанявайки се до Дефне.
-   И ние това се чудим. Йомер твърди, че е бил кротък като бебе, значи е от нашата страна. Верни ще излязат разказите на баба!
-   Няма да ти е лесно, скъпа!- Засмя се Нихан.- И Исо ме ядосваше, но твоето е просто невероятно. Все още ли ядеш ония гадости?!
-   Омлета с кисели краставички, полят с мед или панираните броколи и аспержи, гарнирани с туршия?!- Дяволито попита Дефне.
-   И двете! Как въобще можеш да ги вкусваш?!
-   Честно казано и аз не знам. Просто се събуждам с мисълта, че ми се яде нещо! Явно съкровището на мама ще е със специален вкус.
-   И ония сокове, дето ги пиете с Йомер сутрин?! Вчера щях да си повърна закуската само като го помирисах! Целина, морков и тиквичка?! Бляк!
-   И аз говорех така допреди два три месеца. Сега това е основната ми закуска.
-   Не ти личи! Скоро ще трябва да идем пак на пазар, и тези дрехи са започнали да ти отесняват!- Нихан се забавляваше, докато приятелката ѝ тежко въздишаше.- Не ми се иска да съм на твое място.
-   Не знам как ще го родя това дете. Сигурно ще е колкото Исо!- Без капка смях изрече Дефне.- Как може да расте толкова бързо?!
-   Според мен ще родиш по- рано, просто защото вътре вече ще му е тясно!- Смееше се гостенката.
-   Дано да е по- скоро, защото нямам търпение да разбера момче или момиче е! По- голям инат излезе и от Йомер!
-   Ха, все едно ти не си! Комбинацията от двама ви ще е просто непознат за човечеството характер. От сега ме е смях като знам как ще ви побърква това мъниче!
-   Не е никак забавно, Нихан!
-   Кое не е забавно?!- Попита Йомер, приближавайки се.
-   Скъпи?!- Зарадва се Дефне, но изчака той да ѝ помогне да стане, за да го прегърне.- Как успя да се измъкнеш?!
-   Синан отиде на някаква среща, а аз накарах Дериа да отмени моята. Г-н Пърси може да изчака до утре сутрин!- Целуна я по бузата, след което я върна на люлката и взе Исо.- Вие какво правите?!
-   Говорим си!- Нихан се изправи.- Ще ти донеса чаша и лед, защото лимонадата сигурно се е стоплила. Искате ли нещо друго?!
-   Стой, няма нужда.- Йомер подхвърляше детето, което се заливаше от смях.- Не казахте кое не е забавно?!
-   С Нихан се чудехме що за характер ще има бебето, щом отсега е толкова капризно. Според нея комбинацията между нашите характери ще е взривоопасна и то ще ни побърква постоянно, което ѝ се струва страшно интересно.
-   Така си е! Той или тя от сега ни върти на малкия си пръст, какво остава като се роди!- Йомер клекна пред люлката, оставяйки Исо да пълзи пред него.- Ще е истинско дяволче и ние ще го обичаме точно, защото е такова.
-   Не е така. Нашето бебе ще е едно кротко ангелче, което много ще слуша. Нали, миличко?!- Погали корема си тя, когато той помръдна.- Ако си съгласно с мен, ритни веднъж. Ако си съгласно с татко и леля Нихан, ритни два пъти.
-   Мисля, че то има собствено мнение!- Засмя се Йомер, когато бебето едва ли не затанцува.
-   Както казах- не искам да съм на твое място!- Целуна я Нихан, докато се изправяше.- Щом Йомер е тук, аз ще се прибера вкъщи. Цялата къщна работа остана на леля Тюркян и Есра, а ходят да помагат и в ресторанта. Поне днес да успея да ги отменя малко.
-   Съжалявам, че заради мен трябва да преминавате през всичко това!- Тъжната физиономия на Дефне ядоса приятелката ѝ.
-   Аз това ли казах?!- Сложи ръце на кръста Нихан.- Естествено, че ще съм до теб в тези моменти! И да искаш да ме изгониш, няма да успееш! Просто ще използвам момента, за да се прибера малко по- рано. Тук сме излишни, нали Исо!- Поемайки сина си от Йомер, тя му намигна, след което се обърна към Дефне.- Утре сутрин ще се видим! Обичам те!
Дефне я проследи с поглед как се отправя към къщата, гукаща на Исо, който се въртеше в ръцете ѝ. Беше толкова слаба и весела, че ѝ завидя.
-   Дали и аз ще бъда толкова добра майка?!- Запита се на глас, преди са се усети.
-   Естествено, скъпа! От къде излезе това сега?!
-   Не знам!- Тръсна глава Дефне, докато Йомер сядаше до нея.- Просто Нихан толкова спокойно се оправя с всичко?! А бе толкова разпиляна преди да роди!
-   Значи майчинството променя към по- добро!- Усмихна се, докато се навеждаше да я целуне.- Ще си прекрасна майка, не се тревожи! А и аз съм до теб, заедно ще възпитаме това дяволче да е такова само с нас.
-   Не съм убедена, че ще успеем. Май Нихан ще излезе права, че преплитането на нашите инати ще е нещо невиждано от човечеството.- Засмя се, когато усети поредния ритник.
-   Лошо ни се пише наистина.
Светлината бавно намаля, докато температурата се понижаваше. Луната вече надничаше зад леките облачета, когато Йомер и Дефне най- после се прибраха в къщата. Бяха хапнали пицата, поръчана от Йомер, навън. Сега, прегърнал я леко, за да ѝ помага, той водеше Дефне по стълбите. Беше изминал още един ден. Оставаше им малко повече от месец до появата на бебето. Моментът, който щеше да промени живота им завинаги.

https://www.youtube.com/watch?v=DtfskG_3XfI

# 350
Tempi  Hug Hug bouquet
 Joy Joy Joy явно бебока ще е истинско дяволче - комбинация от инатите на Дефне и Омер........

Текуща оценка на арабските, гръцките и руските фенове на Ашка:

от 9 реки вода докараха , да доказват че снимката е стара.....Гупата нямала с какво друго вече да стане известна.....Джем Йълмаз още набирал актьори за филма си , ама нея даже за да носи чай не я взел...турските медии вече не се занимавали с нея, че им било писнало.....

и един кадър на аслан - партньорите:

# 351
  • У Диспансера ...♥♥♥
Диде Heart Eyes Hug Димак Heart Eyes Hug
Ама аз с друго око гледам бе, по набито мойто и вътрешната красота дето вижда Боре, виждам и аз  hahaha hahaha

# 352
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ама аз с друго око гледам бе, по набито мойто и вътрешната красота дето вижда Боре, виждам и аз  hahaha hahaha
Айде бе   Shocked само аз ли не я виждам таз вътрешна красота  Whistling сигурно щото мойто око не е набито  Mr. Green hahaha

# 353
  • near Sofia, Bulgaria
Темпи  Hug Heart Eyes все едно описваш моите последни месеци от бременността  Laughing Малкото ми щураво чудо се роди на 8 септември и направо не знам как изкарах Юли и особено Август  Stop И нямах люлка в градината, а панелка без асансьор  Mr. Green За Йомер да не споменавам  Blush Все пак и нашия татко си е добър!  Wink

# 354
Хиллооооуууу сладурчета  Hug Hug Hug

водя ви един Мавиш  Mr. Green или по-точно на Ирка и го водя  Laughing

# 355

Знам си аз, че с Боре гледате в една посока, виждате си вие разни работи, едни красоти вътрешни, едни любови, не ти е работа  Joy  Joy  Joy Аз толко дълбоко не гледам, стига ми и външната прелест  Stop  hahaha  hahaha  hahaha

# 356

Ди  Hug, добре си се сетила да го доведеш, че то Ирка започна по Кроки да се захласва  newsm62

# 357

Ди  Hug, добре си се сетила да го доведеш, че то Ирка започна по Кроки да се захласва  newsm62
Диди Hug ми то от такава вътрешна красота къде струи от нея как да не се захласне човек  Mr. Green Joy Joy Joy

гледай,гледай само  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

#new Эльчин и Барыш на обложке майского выпуска арабского журнала "Sayidaty"

# 358
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ох, талиджим  Heart Eyes
Дидолино  Heart Eyes Hug

# 359
  • У Диспансера ...♥♥♥

Диди Hug ми то от такава вътрешна красота къде струи от нея как да не се захласне човек  Mr. Green Joy Joy Joy

гледай,гледай само  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Оххх, не мога и се нагледам  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт