На море в България 2017г. - 2

• 119 351
  • 712
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Защо да не става аквапарка в Приморско? Вярно, по-малко са атракциите, но и цената на билета е по-евтина.
Това лвто ще отваря и нов Аквапсрк на Равадиново, ако не искате в Приморско.
Нямам представа дали става или не. Не сме посещавали досега аквапарк в БГ.Мнението ми е по отзиви,които срещам в интернет пространството, включително и в тази тема Simple Smile
Хайде ако има по-запознати да коментират различните аквапаркове по бг черноморието- цени ,условия, плюсове, минуси...Мисля че ще е полезно за много хора. Hug

# 166
Здравейте! До сега винаги сме почивали в по-близките курорти до Бургас, но тази година сме решили да отидем по на юг. Спрели сме се на Ахтопол. Ако има от вас доволни от това място, хотели, ресторанти, моля споделете. Така ще ме улесните много  Hug
Благодаря Ви! bouquet

# 167
Защо да не става аквапарка в Приморско? Вярно, по-малко са атракциите, но и цената на билета е по-евтина.
Това лвто ще отваря и нов Аквапсрк на Равадиново, ако не искате в Приморско.
Извинявай, но не става. Мръсно. Гледат те и те джобят като престъпник. Спасители липсват на кулите на големите пързалки (за разлика от Пловдив спасител имаше на всяко място за спускане).

# 168
  • Пловдив
Момичета, какви са ви отзивите да Сарафово? Тъй като ще сме с бебе на 9 месеца ми се искаше да е по-близо след магистралата  Grinning Шумно ли е от летището? Лесен ли е достъпа до плажа с количка?

# 169
  • В.Търново
Не е чак толкова мръсно на Аквапарка на Приморско.Спасители има на всяка пързалка, но ще кажа, че не всички си вършат работата.Свидетел съм как се разрешава да се пускат малки деца на големите пързалки, които нямат 1,30м височина.Но там вече и родителите са отговорни.Аз никога не бих си пуснала детето само на висока пързалка.За приджобването не съм съгласна.
Аквапарковете на Сл.Бряг и Несебър, Поморие са са наистина с много пързалки, чистота, но и цените им са високи.може би на Поморие е с по-приемлива цена.Но от Приморско и китен не бих се вдигнала чак до Слънчев бряг за аквапарковете.Ще се примирим и с Приморско.Ако отвори в Равадиново там бихме пробвали тази година.

# 170
  • София
А какви са цените във въпросните аквапаркове?

# 171
Здравейте! До сега винаги сме почивали в по-близките курорти до Бургас, но тази година сме решили да отидем по на юг. Спрели сме се на Ахтопол. Ако има от вас доволни от това място, хотели, ресторанти, моля споделете. Така ще ме улесните много  Hug
Благодаря Ви! bouquet

Ние бяхме в Ахтопол, но на бунгала. Плажа е в началото на града пред зоната с бунгалата,  не знам от града как се стига до плажа до честно казано, вероятно има някакви пътеки.
Градчето ми хареса, спокойно, приятно, цените са съвсем нормални. Има малък лунапарк в началото на града.

# 172
А какви са цените във въпросните аквапаркове?
Имат интернет-страници и можете да разгледате подробно. Общо взето цени за деца над 130 см височина и за възрастни до 60 г.  за цял ден 40 - 42 лв. за деца под 130 - 20 - 21 лв.. От 15.00 часа натам цената обичайно е наполовина. Някъде предлагат семейни билети, другаде комбинирани билети за 2 или 3 дни на по ниска цена. Влезте в сайтовете им и прочетете повече.

# 173
  • Пловдив
Здравейте! До сега винаги сме почивали в по-близките курорти до Бургас, но тази година сме решили да отидем по на юг. Спрели сме се на Ахтопол. Ако има от вас доволни от това място, хотели, ресторанти, моля споделете. Така ще ме улесните много  Hug
Благодаря Ви! bouquet
Миналата година бяхме на Ахтопол. Приятно градче. Ние ходехме на плаж на къмпинг "Делфин". Много добро ресторантче за хапване е  АТМ. Готвят вкусно, на добри цени. Вечер е с резервация, поради голямото натоварване.

# 174
  • София
Момичета, какви са ви отзивите да Сарафово? Тъй като ще сме с бебе на 9 месеца ми се искаше да е по-близо след магистралата  Grinning Шумно ли е от летището? Лесен ли е достъпа до плажа с количка?

От летището е шумно, но зависи къде сте. Ако сте в частта м/у главната улица и морето не е така шумно. До плажа може да се стигне с количка, както и с кола, но имайте едно на ум, щото е доста стръмно.

# 175
  • България
Здравейте!
Искам да попитам дали ви хрумва нещо друго подходящо за море с бебе. Идеята ми е да бъде на първа линия и да има къде да се разхождаме с количката. Ще ходим в началото на юни, за да избегнем силния сезон и затова си позволявам да  оглеждам по-скъпи места.
Спряла съм се на Ривиера бийч. Само, че четох лоши отзиви за храната.
В Албена няма места в хотелите на първа линия.
Мирамар, Съни Касъл в Кранево, Сол луна бей, Блу Ориндж - нямат място за разходка с количка, т.е. трябва с кола.
Нещо друго пропускам ли?

# 176
Здравейте момичета. Включвам се и аз в темичката и искам да се обърна към момичетата ходили в Ахтопол : eli_diva и Mother of PrincesS , вие в кои бунгала сте били ? Търся нещо по-обновено. Като малка всяка година сме били там и преди две години съвсем случайно попаднахме в бунгала Вестони за 2 дни с наши приятели. казвам попаднахме, тъй като ни се объркаха плановете и там имаше свободни бунгала. Беше много мизерно, за да не изглеждам прекалено префърцунена ето и какво разбирам под мизерно : подът беше на части, двойното легло се състоеше от две легла на различна височина, моноблокът , който минаваше за тоалетна беше на косъм да падне ... дадоха ни омазани чаршафи.. въобще пълна мизерия. Оглеждам се за бунгала с нормални условия. Ще се радвам на вашите коментари Simple Smile и на всеки друг, който има впечатления от Ахтопол Simple Smile !

# 177
Здравейте!
...
Мирамар, Съни Касъл в Кранево, Сол луна бей, Блу Ориндж - нямат място за разходка с количка, т.е. трябва с кола.
Нещо друго пропускам ли?

Лагуна Бийч пак на плаж Златна рибка?!

# 178
Здравейте!
Искам да попитам дали ви хрумва нещо друго подходящо за море с бебе. Идеята ми е да бъде на първа линия и да има къде да се разхождаме с количката. Ще ходим в началото на юни, за да избегнем силния сезон и затова си позволявам да  оглеждам по-скъпи места.
Спряла съм се на Ривиера бийч. Само, че четох лоши отзиви за храната.
В Албена няма места в хотелите на първа линия.
Нещо друго пропускам ли?
Ако имате предвид разходка в градска среда в близост до хотел, то РИУ Хелиос Бей  в Обзор е за Вас. Излизате от хотела и на 100 м е градският парк. www.obzorcity.com/galeriya/

# 179
  • България
Благодаря!
В Лагуна Бийч даже има ваучери, но пак трябва да се ходи с кола до Созопол за разходка.
Хелиос - имам спомен, че плажа пред него не беше добре. Може и да греша. Иначе става, да. През агенция ли резервирате за там? Не намерих сайт на хотела.

Последна редакция: ср, 31 май 2017, 12:09 от тортичка

Общи условия

Активация на акаунт