На море в България 2017г. - 2

• 119 498
  • 712
  •   1
Отговори
# 285
Тази година имаме резервация за хотел Ариана Китен.Почивали сме два пъти в Серенити.В Блу Ориндж през 2012г., но тогава цените бяха други на хотела и т.н.

Мерси,аз също резервирах в Ариана

# 286
Не следя темата, но сме били няколко пъти в Маджестик в Сл. бряг. Лично аз не харесвам курорта, но хотелът си заслужава, особено за семейства с деца. ОИ.

Хотелът не предлага ли само НВ?  newsm78

# 287
  • Някаде там
Благодаря на всички за помощта.Резервирах в Ариана - Китен.Резерввацията я направих направо в хотела -8 нощувки 2 възрастни,2 деца за 1270 лв,а чрез Букинг ми излизаше 1476 лв - там анулирах резервацията.Забравих да напиша - фамилна стая лукс.
За кои дати тази цена?

# 288
Не следя темата, но сме били няколко пъти в Маджестик в Сл. бряг. Лично аз не харесвам курорта, но хотелът си заслужава, особено за семейства с деца. ОИ.

Хотелът не предлага ли само НВ?  newsm78

честно казано не знам за тази година, преди 2г. беше АИ, отидохме с Томас Кук.
Наистина е ХБ сега погледнах.

Хотелът си струва, ако не са го развалили.

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 13:58 от Stardust@

# 289
имам питане за комплексите на каваци: грийн лайф, парадайс дюн, фърст лайн-може и други да има
това един комплекс ли е , има ли значение в кой от тях се отсяда и изобщо ако някой е ходил някакви мнения
Всички те са комплекси на Гриин лайф резорт.Ние сме били в Парадайс гардън и съм много доволна, но бяхме в частен апартамент, а не чрез визит.Има тема за комплекса и можеш да погледнеш Simple Smile
да и аз търся нещо през собственик, че е по-евтино
но всичко е заето  ooooh!

Честно казано е така,хубавите апартаменти се запазват с месеци назад...Аз моята резервация я бях правила януари месец.Потърси все пак из нета,разрови се...може и нещо да е останало...или пък някой да се е отказал.Ние резервирахме при Елена Пинелова,тя има доста апартаменти из целия комплекс.

# 290
Благодаря на всички за помощта.Резервирах в Ариана - Китен.Резерввацията я направих направо в хотела -8 нощувки 2 възрастни,2 деца за 1270 лв,а чрез Букинг ми излизаше 1476 лв - там анулирах резервацията.Забравих да напиша - фамилна стая лукс.
За кои дати тази цена?

От 14 до 21 август.

# 291
  • В.Търново
За кои дати тази цена?
А за нас 3+1 за 5 нощувки в пик сезон 768лв за фамилна лукс, но цената е с ранни резервации с 25% отстъпка през хотела.Чакам вече отзиви от там. Simple Smile

# 292
Всички плажове, които сте изброили дотук са хубави като природни дадености, а има и други подобни. Но като включа и критерии като брой туристи на кв. м, поддръжка и чистота на плажа и морето - мисля, че плажната ивица на Дюни печели класацията. Peace
Абсолютно вярно!

# 293
Аркутино днес

# 294
# 295
За кои дати тази цена?
А за нас 3+1 за 5 нощувки в пик сезон 768лв за фамилна лукс, но цената е с ранни резервации с 25% отстъпка през хотела.Чакам вече отзиви от там. Simple Smile

Ранна резервация немога да направя,защото незнам точни дати,но ако ни хареса за другата година ще знам.Ще часам отзиви и аз.Четох само палажителни коментари,но все пак не се знае.

# 296
На плаж каваци намерих свободни студиа в комплекс Южна перла резорт
Има ли някаква уловка-хем не са много скъпи,хем има свободни дати  newsm78
Не намерих и много отзиви

# 297
  • Някаде там
За кои дати тази цена?

Ранна резервация немога да направя,защото незнам точни дати,но ако ни хареса за другата година ще знам.Ще часам отзиви и аз.Четох само палажителни коментари,но все пак не се знае.
[/quote
Изглежда прилично. Дамо ме притеснява да не е шумно от дискотеката на олажа. Зангадор май беше

# 298
  • Пловдив

Честно казано е така,хубавите апартаменти се запазват с месеци назад...Аз моята резервация я бях правила януари месец.Потърси все пак из нета,разрови се...може и нещо да е останало...или пък някой да се е отказал.Ние резервирахме при Елена Пинелова,тя има доста апартаменти из целия комплекс.
[/quote]

Здравей, а как се свързвате със собственичката ? Тази година за първи път ще бъдем на Албена, но евентуално за догодина си го набелязвам. Може и на ЛС.  Благодаря 😊!

# 299

Здравей, а как се свързвате със собственичката ? Тази година за първи път ще бъдем на Албена, но евентуално за догодина си го набелязвам. Може и на ЛС.  Благодаря 😊!
[/quote]

С Елена се свързах в букинг,има и ФБ страница,мисля че вече има и собствен сайт...Ще пиша телефон на лични Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт