На море в България 2017г. - 2

• 119 570
  • 712
  •   1
Отговори
# 345
освен да чакаме да се стопли, няма какво друго да направим  Grinning
слънчеви дни и слънчево настроение за всички почиващи  grinning039

# 346
  • на Земята
Много бих искала да почиваме във Варна,но се опасявам от мръсен плаж/вода,така ли е в действителност......Бихте ли препоръчали местенце?

# 347
  • Варна
Много бих искала да почиваме във Варна,но се опасявам от мръсен плаж/вода,така ли е в действителност......Бихте ли препоръчали местенце?
Не прави тази грешка да почиваш на море във Варна. Аз от много години не смея да отида на плаж тук, мръсотията плува във водата, не само на централния, но и на 2 и 3-та буна си е същото. Преди години беше значително по-чисто, но това време отдавна мина. Намират се смелчаци които все пак ходят на плаж във Варна, но аз определено не бих, виждала съм какви ли не неща да плуват във водата покрай брега, да не ти развалям нагласата, но и ла*на, превръзки и какво ли не още, даже и презервативи  ooooh!
Около Варна не остана чисто място, преди долу-горе ставаше на Аспарухово, че е по-далеко от центъра, но и там се застрои и стана пренаселено, а всичко се излива сещаш се къде.

# 348
Аз в края на седмица ще сефтосам морето на Поморие хотел Инкогнито и може би за ден или два на Слънчев бряг в частен апартамент. Тази година по здравословни причини закъснях  с РАННОТО море. Обичайно втората десетневка на юни съм на плажа. Имало е години когато още през май ходех да открия сезона, но от 2013 насам едва от 12 - 13 юни стартирам. Аз не съм зиморничава и на мен и 22 - 23 градуса на водата са ми ОК. Юни месец водата е кристално чиста и ми е изключително приятно да влизам в нея, за разлика от августовската зелена чорба от водорасли.

# 349
Привет от Приморско Дел Сол! Пристигнахме в сряда към 12:30.Веднага ни настаниха, даже имахме обяд. До сега винаги сме започвали с междинно хранене. А обяда на тръгване,но не сме се възползвали,защото винаги си тръгваме след закуска.Хотелът е доста пълен на фона на тези наоколо.Някои изглеждат съвсем празни.В Приморско съм била през 2001 с приятели на квартира пак до Северния плаж.Нищо не е такова,както го помня. Хотел до хотел,все едно съм на Златните,примерно.
Сега за Дел Сол— ние сме в апартамент,който е достатъчно голям.Всеки ден влизат да пооправят,сменят кърпи,а чаршафите ги смениха на втория ден. Като база и местоположение хотела е добър. Басейните също ни харесаха. Храната,обаче, отговаря по—скоро на 3 звезди. Еднообразна е и от евтини продукти. Има 4 вида салати— шопска,руска,някаква с риба и зелена. Всеки ден има на обяд кебапчета и кюфтета,от най—евтините,пържени картофи и някакви манджурляци. Сутрин има или мекици,или пържени филии. Останалото е евтини колбаси,яйца,сирене,кашкавал и боб! Вярно,че храната не е всичко,но и на двузвездния Оазис в Албена беше по—разнообразно.
Северния плаж ми хареса повече.Разходихме се до Южния и до Перла. Мъжът ми много хареса Перла.Днес,обаче беше облачно и утре май няма да става за плаж. Хотелът има 5 реда по 14—15 чадъра на плажа. Не знам в силен сезон на кого биха стигнали по напред. Това е в общи линии. Ако някой има въпроси,с радост ще отговоря.

Вие направо ме уплашихте.Представям си какво ще е в хотел с две звезди.

# 350

А кой Ви каза, че във Варна е мръсен плажа и морето?! Мръсно е ако няма концесионери, които да почестват след "прасетата/, които си хвърлят боклуците и фасовете навсякъде. Много си е прекрасно на Варна. Плажната ивица е хубава, широки и с прекрасни крайбрежни заведения. Морската градина е разкошна за разходки и развлечения за малки и големи. В града ими всичко необходимо за една чудесна почивка. Пеещи фонтани, кина, музеи, делфинариум и т.н. В близост са и едни от най-класните курорти, също с прекрасни плажни ивици. Нищо общо с курортите - селца на юг от Бургас. То ако слушате и четете нашите продажни журналистчета само в Гърция трябва да почиваме.

# 351
В Приморско и на свободно хранене по ресторанти храната е лоша, представям си какво е като си вързан за ол инклузив. А и асортиментът се върти около картофи, ориз и зеле със свинско и скара - няма възможност да си поръчаш омари даже и да искаш. Може някъде да има ресторант където сервират хубава прясна риба, но ние не уцелихме определено.

# 352
Maria Nova,а как е плажа в близост до гръцкия квартал? Ние ще сме там..

# 353
  • Варна
Ами плажа до Гръцкия си е централния плаж, там е най-зле защото е най-навътре в залива. Ако все пак толкова държите да си пробвате късмета във Варна, можете да пробвате Аспарухово, или да отидете малко по на север до Св. Константин и Елена за плаж.

# 354
Аз ходя там на плаж, на мен много ми харесва, не съм замервала водата, но визуално са чисти  и  плажът и водата, боклуци не съм виждала /от 3 години ходя там/.  Говоря за участъка под плувните басейни.

# 355
  • Русе
Искам да попитам какви са допълнителните легла в апартамента? На снимките в сайтовете се вижда диван в хола и кресло в спалнята, те разтягат ли се? Ние сме с 2 деца/на 10г. и на 15г./ и малко ме притеснява спането, че голямото дете е вече 180 см.  Grinning

Едната стая е със спалня, а другата е с разтегаем диван. Моите деца са на 8 и почти 3 и спахме по двама на легло - едната с мен, другата -  с таткото. Случвало се е и двете да са при единия и пак не е тясно. Т.е. достатъчно широки са. И като за диван си беше удобен.

# 356
  • Русе
Привет от Приморско Дел Сол! Пристигнахме в сряда към 12:30.Веднага ни настаниха, даже имахме обяд. До сега винаги сме започвали с междинно хранене. А обяда на тръгване,но не сме се възползвали,защото винаги си тръгваме след закуска.Хотелът е доста пълен на фона на тези наоколо.Някои изглеждат съвсем празни.В Приморско съм била през 2001 с приятели на квартира пак до Северния плаж.Нищо не е такова,както го помня. Хотел до хотел,все едно съм на Златните,примерно.
Сега за Дел Сол— ние сме в апартамент,който е достатъчно голям.Всеки ден влизат да пооправят,сменят кърпи,а чаршафите ги смениха на втория ден. Като база и местоположение хотела е добър. Басейните също ни харесаха. Храната,обаче, отговаря по—скоро на 3 звезди. Еднообразна е и от евтини продукти. Има 4 вида салати— шопска,руска,някаква с риба и зелена. Всеки ден има на обяд кебапчета и кюфтета,от най—евтините,пържени картофи и някакви манджурляци. Сутрин има или мекици,или пържени филии. Останалото е евтини колбаси,яйца,сирене,кашкавал и боб! Вярно,че храната не е всичко,но и на двузвездния Оазис в Албена беше по—разнообразно.
Северния плаж ми хареса повече.Разходихме се до Южния и до Перла. Мъжът ми много хареса Перла.Днес,обаче беше облачно и утре май няма да става за плаж. Хотелът има 5 реда по 14—15 чадъра на плажа. Не знам в силен сезон на кого биха стигнали по напред. Това е в общи линии. Ако някой има въпроси,с радост ще отговоря.

Вие направо ме уплашихте.Представям си какво ще е в хотел с две звезди.
Е, не е чак така, спокойно. По назад съм писала и аз за хотел Приморско дел сол. Ако обаче някой очаква за 35 лв. на ден да яде омари, няма как да стане!!

Не се плашете. Казах само за храната, че куца, другото си е ок.

fatalina, ние плащахме по 160 лв. на ден за апартамент, което е по 80лв. на възрастен. И то с отстъпка от 30% за ранни записвания. Не нам как го смятате по 35лв. Вярно, че цената е ниска за 5-звезден хотел. Не съм твърдяла друго. Или може би не трябва да споделям мнение различно от Вашето. Просто се опитах да дам обективен комнетар, който, разбира се, ще споделя и в сайта на Съни турс. Не съм се обръщала към Вас и не виждам защо се заяждате.  Peace Омари не съм очаквала, но скара примерно - да. Имаше две скари, които стояха изключени.
За водата - беше към 23 градуса. Поне така пишеше на табелите пред двата плажа. Днес като тръгвахме заваля леко, но беше пак слънчево. И аз споделям, че през юни е доста по-чиста. За това всеки си преценява.

# 357
Аз ходя там на плаж, на мен много ми харесва, не съм замервала водата, но визуално са чисти  и  плажът и водата, боклуци не съм виждала /от 3 години ходя там/.  Говоря за участъка под плувните басейни.
Благодаря много!
Не познавам Варна добре, а и за два три дни мисля да ходим на този плаж под плувните басейни и разходка в морската градина.
Избрах Варна за първото море, поради възможността за по малко от час със самолет да сме там и обратно:)

# 358
Lubito, с никой не се заяждам! Изобщо нямам предвид Вас.Обръщам внимание на другите, че е очаквано за такава цена услугата да не е кой знае каква. Не зная Вие защо сте платили толкова много при положение, че и двете деца би трабвало да са настанени безплатно?! Споделих и по-назад в темата, че синът ми за 6 нощ. на база ОИ за двойна стая изглед море от 05.06 - 11.06.2017 г. плати общо за 2-ма възрастни 450 лв. Резервация през Съни Турс на ранни записвания с 30% отспъка + доп. отстъпка от около 3%.  Вижда се и от старите отзиви за хотела като Гранд хотел, че има забележки и синът ми не очакваше истински 5* хотел, но за тези пари каза, че са доволни. Винаги е имало какво да се избере за хапване, прилично обзавеждане, смяна на кърпи всеки ден на бельото на три дни, хубав плаж и басейн. Това му е било дастатъчно. Обаче за цена от 100 лв. на ден на човек /дори с отстъпката в момента от 20%/ за активен сезон определено не си заслужава.

# 359
  • Русе
Може би тяхната цена е била за двойна стая. Ние бяхме в апартамент. 5 нощувки за 795лв. Това е с отстъпка 30% за ранни и 3% за редовен клиент. Да, обзавеждането и басейна са прилични. Забележката ми е за храната. Това е субективно. Но не може да се сравни с Албенския ОИ например. Не ми е приемливо 5 дни на обяд и вечеря храната да е една и съща с минимални разлики. И то основно някакви манджурляци. Може би е ориентирана към руските туристи (бяха в изобилие). Ще си споделя впечатленията с надеждата нещо да се промени в това отношение. Освен това от 23.06 хотелът предлага UAI, може и храната да е по-добре, кой знае.

Общи условия

Активация на акаунт