На море в България 2017г. - 2

• 119 597
  • 712
  •   1
Отговори
# 375
  • Страната на чудесата
Висококачествена храна и ОИ са взаимноизключващи се, удобството е, че има салати и супи за децата, които веднага си вземаш. Само да отрасне друбния и край с ОИ за нас.

# 376
Висококачествена храна и ОИ са взаимноизключващи се, удобството е, че има салати и супи за децата, които веднага си вземаш. Само да отрасне друбния и край с ОИ за нас.
Точно за Казабланка това изобще не важи! Хотелът е с  хубава и разнообразна храна. Няма значение сезона.

# 377
Благодаря момичета!
 За супермаркета мисля поне него да спестя, все пак нощувките ми излязоха почти без пари, така че от друго няма да се лишавам. Ако пък е нещо безбожно скъпо ще ходим до Несебър - ето го къде е. Simple Smile Но все си мисля, че около 50-60лв. за вечеря за двама ни в някое приятно заведение ще се намери. С плажовете същото - поне хотелът ни е точно до автобусната спирка, а рейсчета за Сл, бряг и Несебър има на 20 мин.
Спряхме се на Влас май заради супер изгодната оферта за нощувки. Дано поне времето е хубаво.  Peace Praynig

Заведенията на Диневи са наистина скъпарски...Сядали сме няколко пъти и макар менюто да е изискано,някак 80 лева за пържола ми дойдоха в повече... Но в центъра на Влас има други местенца,който са с прилични цени,а супера също не е лош вариант,защото предлагат и готова храна,която никак не е лоша Simple Smile

# 378
А за Константин и Елена какво ще кажеш, по-чиста ли е водата? Аз много го харесвам този курорт и мисля пак там да бъдем.
Зависи с какво се сравнява, спрямо централния плаж във Варна е по-чиста, но не очаквай чудеса. Плажът там не е много добър откъм пясък, имай го едно наум.

На "Слънчев ден" плажа е перфектен !!
Потвърждавам за Слънчев ден! Ходила съм няколко пъти в Марина и Палас. Нямам забележки относно плажа, а и парка до плажа е прекрасен Simple Smile

# 379
Благодаря момичета!
 За супермаркета мисля поне него да спестя, все пак нощувките ми излязоха почти без пари, така че от друго няма да се лишавам. Ако пък е нещо безбожно скъпо ще ходим до Несебър - ето го къде е. Simple Smile Но все си мисля, че около 50-60лв. за вечеря за двама ни в някое приятно заведение ще се намери. С плажовете същото - поне хотелът ни е точно до автобусната спирка, а рейсчета за Сл, бряг и Несебър има на 20 мин.
Спряхме се на Влас май заради супер изгодната оферта за нощувки. Дано поне времето е хубаво.  Peace Praynig

Заведенията на Диневи са наистина скъпарски...Сядали сме няколко пъти и макар менюто да е изискано,някак 80 лева за пържола ми дойдоха в повече... Но в центъра на Влас има други местенца,който са с прилични цени,а супера също не е лош вариант,защото предлагат и готова храна,която никак не е лоша Simple Smile

О, изключвам на Диневи местата.. Grinning надявам се, че няма да са само те в селцето.
Гледах в интернет на шеф Манчев ресторанта и цените са нормални. Ние и в Пловдив като излезем да хапнем цените са същите общо взето.

# 380
Марина Диневи /плажове,заведения и хотели/ са на различно място от центъра на Влас...,в селцето всичко е различно Simple Smile

# 381
Благодаря момичета!

На мен плажът на Марина Диневи ми е един от любимите , баровци не съм виждала по скоро семейства с деца . Дано още е толкова хубав Simple Smile

# 382
Ла Плая е страхотен плаж,спор няма,но ми иде някак снобски...само за богаташи... Аз се чувствам по-комфортно на Венид Биич,също е на Диневи,но е малко по-народен /ако мога така да се изразя/ Wink

# 383
  • София
Точно за Казабланка това изобще не важи! Хотелът е с  хубава и разнообразна храна. Няма значение сезона.
Надявам се така да е и тази година. Избрах го заради хубавите отзиви. А причината да предпочитам края на сезона е да няма руснаци. Защото, доколкото съм чула, от тях не остава никаква храна. Досега предпочитах да плащаме нощувки и да се храним навън, но смятам, че с деца ще е по-удобно на ОИ.
Единствено съм била на ОИ в х-л Болеро на Златните и то беше началото на октомври. Мога да кажа само добри неща за обслужването и храната там. Такова разнообразие имаше, че не беше възможно да опитам всичко за целия престой. Но пък и цената му е двойна на Казабланка, въпреки че и двата са 4*.

# 384
Ами аз мислех, че във Влас няма център, а всичко, което можеш да  правиш там е да се разхождаш по алеята на яхтеното им пристанище.  Grinning Търся в интернет и само това ми излиза.
Ще видим като идем.. мерси много на всички ви!  bouquet

# 385
Надявам се така да е и тази година. Избрах го заради хубавите отзиви. А причината да предпочитам края на сезона е да няма руснаци. Защото, доколкото съм чула, от тях не остава никаква храна. Досега предпочитах да плащаме нощувки и да се храним навън, но смятам, че с деца ще е по-удобно на ОИ.
Единствено съм била на ОИ в х-л Болеро на Златните и то беше началото на октомври. Мога да кажа само добри неща за обслужването и храната там. Такова разнообразие имаше, че не беше възможно да опитам всичко за целия престой. Но пък и цената му е двойна на Казабланка, въпреки че и двата са 4*.
Казабланка не се посещава от много руснаци. По-скоро малко немци и повече чехи, унгарци и тук-там украинци.Миналото лято обаче и тях ги нямаше. Има собственици руснаци, които обаче са много приятни хора.

# 386
  • София
Питах в темата за Златни пясъци, но никой не отговори.
Интересува ме транспорт от Златните до Албена без връщане до Варна, а директно, ако има.

Благодаря !

# 387
  • В планината / На морето
Питах в темата за Златни пясъци, но никой не отговори.
Интересува ме транспорт от Златните до Албена без връщане до Варна, а директно, ако има.

Благодаря !
такси
има и маршрутки от Варна , но са нарядко

# 388
Здравейте,

Утре заминаваме за Приморско  Hug
Въпросът ми е някой чувал ли е за влакче, което да тръгва от северния плаж до плаж Перла? Само подочух, но не знам кога, как и т.н... Иначе там като ида, ще споделям впечатления  Peace

# 389
Здравейте,

Утре заминаваме за Приморско  Hug
Въпросът ми е някой чувал ли е за влакче, което да тръгва от северния плаж до плаж Перла? Само подочух, но не знам кога, как и т.н... Иначе там като ида, ще споделям впечатления  Peace
Има влакче, подробности не помня. Писала съм в ланската тема, или в ланска тема за Приморско, не помня. Влакчетата са нарядко, спирките не са обозначени добре, общо взето хората не ги знаят, вкл и по местните заведения, магазини и пр. Возихме се веднъж, имам визуална ориентация къде е спирката, но улица, адрес, имена на околни хотели- вече съм забравила. 

Общи условия

Активация на акаунт