На море в България 2017г. - 2

• 119 616
  • 712
  •   1
Отговори
# 420
Радвам се, че ви харесва Hug

# 421
Fatalina, има ли свободна зона на плажа, който ползвате (предполагам, встрани от "Сънсет Ризорт")? Според теб "Инкогнито" подходящ ли е за семейство, което е без кола?
Благодаря, че отделяш време, за да ни информираш!  Hug
Има няколко свободни зони. Ами не мога да преценя дали хотелът е удачен за без кола. Мисля, че е отдалечен от автобусна спирка, но ще попитам и ще Ви пиша на лични.

# 422
  • Pl?ven
Здравейте. Утре пътуваме за Албена (хотел Магнолия). С дете на почти 3 год сме. Има ли някой отзиви за хотела?
Ще се радвам да споделите. Хубав ден от мен Simple Smile

# 423
  • Ловеч
Събирам отзиви за хотел Панорама в Свети Влас и хотел Виго в Несебър... за първия има хубави отзиви, за втория не толкова, но са все стари...

# 424
в Поморие съм на централният плаж ,места колкото искате на всяка къща има табели  където ви хареса се спирате и питате .Паркирането винаги е било проблем но места се намират ,като гледам .

# 425
Момичета, как са плажовете в Несебър? чисти ли са, водата чиста ли е?
Поздрави и благодаря

# 426
Някой с отзиви за Кранево?Трябва ни апартамент за двама възрастни с две деца.И да не е далече от плажа,че таткото съчетава почивка с командировка и аз през деня ще съм сама с децата.

# 427
  • Русе
Някой с отзиви за Кранево?Трябва ни апартамент за двама възрастни с две деца.И да не е далече от плажа,че таткото съчетава почивка с командировка и аз през деня ще съм сама с децата.

Ето това търся и аз за евентуално кратко второ море. На Кранево плажа е хубав, но всичко е далеч, освен 2-3 скъпи хотела на първа линия. Дано някой отговори все пак.

# 428

bubkab, ще се радвам да споделиш по - подробно къде е това заведение,в морската градина ли е ? Миналата година така е не намерихме хубаво заведение за цаца и пържени картофи....

# 429

bubkab, ще се радвам да споделиш по - подробно къде е това заведение,в морската градина ли е ? Миналата година така е не намерихме хубаво заведение за цаца и пържени картофи....
Ако застанеш с лице към плувен комплекс Приморски, се пада на 30 метра в ляво. На плажа е, казва се Pico. Южен плаж.
Уникална цаца и картофки! На другия ден пробвахме ребърца и кюфтенца от джолан, които също бяха пресни и много вкусни.

# 430
Някой знае ли колко струва чадър и два шезлонга на плаж Ла плая в Свети влас? И има ли прилични заведения за хранене?

# 431
  • София
Здравейте, има ли по нашето черноморие 5 звезден хотел? И кой е той/ те, почивали ли сте там?

# 432
Здравейте, има ли по нашето черноморие 5 звезден хотел? И кой е той/ те, почивали ли сте там?
Разбира се, че има! Много са. Зависи кой район на Черноморието Ви интересува?!

# 433
  • Пловдив
 bouquet Здравейте, тази година ще почиваме в Арапя и малката ще има тогава рожден ден. Знаете ли къде в близост можем да купим торта...Лозенец, Царево...

# 434
  • при моите любими
В Лозенец със сигурност преди 2 години нямаше от къде да се поръча, за Царево не знам. Ние вече няколко години празнуваме рожден ден на морето. Когато сме в южната част поръчвам от тази сладкарница. https://zaharo.info/ тортите са били винаги страхотни. Ходим да си ги взимаме от Бургас. Предлагат и доставка , но струваше почти колкото тортата. Цехът им е в Поморие и пътуват от там.  Peace Дано да съм била полезна.

Общи условия

Активация на акаунт