"София - Ден и Нощ" - 22

• 101 344
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Имате ли инфо дали Калина и Найден са роднини някакви?  newsm78 Визуално за мен си приличат,а и флегматичността им е сходна.  Laughing

# 556
Веднага бих ги заменила тези новичките за Тедиту, че дори и за Рая, която не можех да дишам, обаче когато те бяха в сериала имаше интрига, сюжет, развитие, а сега какво има - Асуна с нейните вечни тревоги за щяло нещяло. Калина и аз не знам с кво, не се знае по каква работа е в сериала. Аглика и тя малоумна, Найден, Найден пък какво му е работата в сериала....Сега с 30-минутните епизоди, дори не съжалявам, че ще са кратки...май, май по-добре.

И на мен ми липсват Теди и Рая, че чак и Софи, която в началото не ме кефеше, но сега ми харесва повече от Аглика, Ася, Михаела, Зара, и още много индивиди.

П.С. Също на мястото на Йоана да бяха върнали Ванина.

# 557

Даа, Ванина беше много сладка Embarassed .. жалко че я махнаха Sad

# 558

Даа, Ванина беше много сладка Embarassed .. жалко че я махнаха Sad
Ако има дори един свестен го махат-по някаква извратена логика.Затова пък Йоана пак я върнаха.Тъкмо мислех, че поне нея ще махнат, но-не! Sick

# 559
Найден с  детето на една от участничките в "Смени жените" по БТВ. Навързали са се като свински черва-шуробаджанащината в действие-важното е да ги дадат по телевизора и да гушкат хонорари,явно не могат да спечелят пари по друг начин
 newsm11
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1529031283814809&set … ype=3&theater

# 560
Всички сме ги виждали и на други места...
Червеникосата Марго е танцьорка в известен клуб.. Събина бях я виждала в Съдби на кръстопът..

# 561
Звездната кариера на Сабина не започна ли от онова предаване, в което Христо Сираков си търсеше жена?  Thinking

# 562
Звездната кариера на Сабина не започна ли от онова предаване, в което Христо Сираков си търсеше жена?  Thinking

Da taka e.

# 563

Da taka e.

За звездна не трябват ли кавички?  Simple Smile

# 564
https://nova.bg/accents/view/2017/05/30/183672/%D0%BD%D0%BE%D0%B … 0%BD%D0%BE%D1%89/
Вече сериала става толкова предвидим, че няма накъде повече. Новата двойка ще са Жоро италианеца и Галя; хората, които ще се карат на Симона са Оги, Цвети и Асен; а ядосаната жена, която тя харесва Дани то това би трябвало да е Джулия. newsm78 newsm78 newsm78

# 565
https://nova.bg/accents/view/2017/05/30/183672/%D0%BD%D0%BE%D0%B … 0%BD%D0%BE%D1%89/
Вече сериала става толкова предвидим, че няма накъде повече. Новата двойка ще са Жоро италианеца и Галя; хората, които ще се карат на Симона са Оги, Цвети и Асен; а ядосаната жена, която тя харесва Дани то това би трябвало да е Джулия. newsm78 newsm78 newsm78

Другата според мен е Зара.

# 566
Другата според мен е Зара.
Няма да е Зара, защото пише "от известно време е влюбена в него, но не смее да си го признае", а Зара му е казвала, че е влюбена.

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 21:06 от DebSs

# 567
Може да е шефката  Whistling

# 568

Шефката е.Права си.

# 569
Много по - достоверно щеше да е, ако повечето са студенти, а не на по 30+ и безделници.

Мда.... това с работата и доходите е просто баси цирка.
И с тоя умрел хостел.......и нали уж беше на всички...абе, цирк!
И със спортния център на Боби и Божидар...... и там смях  #Crazy
И магазина на Юли.........
И... добре че разкараха поне бара на Супер Боби, че и там беше  Joy
Абе, чат пат някой се сеща да изцепи "Отивам на работа"  Mr. Green

Ох...сетих се и за ФОТО СТУДИОТО на Дани  Mr. Green Mr. Green Mr. Green А, не , май беше "Галерия" Grinning То и новата му таванска дупка поне му върши работа да си почуква на спокойствие  Grinning
И за Асен се сетих... него категорично са решили да го държат без работа.  На пълен льохман му направиха образа и на него.

Общи условия

Активация на акаунт