"София - Ден и Нощ" - 22

• 101 341
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Коко има нужда от ново яке или поне да го даде на шивач да му го зашие....   Laughing Laughing Laughing

Хаха и аз го забелязах това Simple Smile записвам се да ви чета Simple Smile аз го гледам от началото и доста дразнещи образи е имало, но ми е най-интересно защо само жените сменят, а мъжете стоят все едни и същи...
Да,и аз това съм се чудила.Единствените нови са Найден и Ясен  hahaha И то са хвани единия-удари другия. Laughing

# 541
От новите Жоро Италианеца също.

# 542
Коки само Биби  bombs ще го оправи  Joy

# 543
Да, но те не са основни... дават ги един път на 20 серии Simple Smile

# 544
  • somewhere near the sea
Аз не мога да разбера защо Ясен трябва да идва в шпертплатовата стая на Калина, след като си е софиянец, има си апартамент (верно и баба му е там, но не е като кокошарника на Боби, където има една баня и нито една "врата" не се заключва)

Ясно е, че не могат всички да са прекрасни и героични. Типаж като Никола съществува, макар че тук са събрани всички нелепици, за които сценаристите са чували.

От вторник режат епизодите на 30 минути. Не помня така ли беше миналото лято?

# 545
Имаше един такъв период с епизоди по 30 мин., но не си спомням точно кога беше. Съвсем пък безинтересно ми беше тогава, тъкмо се започне някаква развръзка или сюжет и чакаш 15 серии да се доразвие.

# 546
  • Gotham City
Споко, на какъвто сюжет са го ударили сега, 30 минутните епизоди няма да навредят, просто защото сюжет няма

# 547
  • София
Аз не мога да разбера защо Ясен трябва да идва в шпертплатовата стая на Калина, след като си е софиянец, има си апартамент (верно и баба му е там, но не е като кокошарника на Боби, където има една баня и нито една "врата" не се заключва)
Да,абсолютно.Кой ще избере да живее със сто човека и Коко,вместо в собствения си апартамент. ooooh! Бабата на Ясен е готина,нали много харесва Калина,по-реално щеше да е там да живеят.

# 548
Според мен той не живее там, а просто остава за през нощта, 'щото къде, къде по-престижно е да те слушат 100 човека докато...нали, вместо една баба само  Joy

# 549
Има доста нелепици по сериала... като най-голямата е че постоянно бездействат. Само по кафетата и дискотеките ... разчитат на родителите си за пари, а за по на 30г...

# 550
Много по - достоверно щеше да е, ако повечето са студенти, а не на по 30+ и безделници.

Аз още не мога да проумея, какви връзки трябва да имат Найден, за Аглика ясно (внучка), но и Калина, че да влязат като нови, абсолютно скучни и излишни персонажи.
Кой знае колко млади, колоритни и луди хора, дават мило и драго да участват, а те избират най - тъпите, безинтересни и нелицеприятни.
И им отдават прекалено много внимание.

# 551
На кого е Аглика внучка. На мен тя ми е доста "селянка" в произношение и игра. Хич не ми харесва.
Също не мога да свикна и с начина на говор на Ася... напряга ме и се изнервям докато я слушам още....
А Калина е страшно тъп герой и с нейната къща се занимаваха няколко месеца... нищо ама нищо по нея...

# 552
На Сърчаджиев.
Да, мн са зле и двете. Скучни, ужасно скучни.

Даже ЛилитУ повече ме кефеше и ТедитУ, представете си. Wink

# 553
Даааа... а когато бяха в сериала не ги оценявах така, но сега ми липсват. Особено Лили, беше много култова и забавна. Имаше интересен персонаж, който сме виждали в живота и добре изигран.
Мен играта на Марио ми харесва и реагира както нормален човек би реагирал в ситуации, а Митко е един мекушав... над 100кг мъж, а го дават все едно не може да си намери жена, че да им се моли на всички и постоянно да се връзва на тъпотиите на Коко... хич не му отива...

# 554
  • Gotham City
Веднага бих ги заменила тези новичките за Тедиту, че дори и за Рая, която не можех да дишам, обаче когато те бяха в сериала имаше интрига, сюжет, развитие, а сега какво има - Асуна с нейните вечни тревоги за щяло нещяло. Калина и аз не знам с кво, не се знае по каква работа е в сериала. Аглика и тя малоумна, Найден, Найден пък какво му е работата в сериала....Сега с 30-минутните епизоди, дори не съжалявам, че ще са кратки...май, май по-добре.

Ало, ало слънчице - Аглика е внучка на Йосиф Сърчаджиев, който за мен е най-запомнящ се в ролята на Караибрахим от Време разделно

Общи условия

Активация на акаунт