"София - Ден и Нощ" - 22

• 101 372
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Gotham City
Аз против актрисата, която играе Зара (или който и да било друг в сериала) нямам нищо, виж против сценаристките, че са толкова прости имам, ама шанс.

Мъчно ми стана за нея, много, аз, честно си казвам - не бих могла да го направя

# 601
  • София
До последно очаквах да влезе Бранко между другото.

И аз  Joy Просто го виждах как нахълтва  Joy

Зара е писала в Инстаграма си, че по времето, в което са снимали сцената със сауната е загубила много близък човек. Стана ми гадно, представих си ситуацията, в която разбираш, че някой е починал и същевременно трябва да играеш...

Но образът й е идиотски, спор няма. А Юлиян й се извиняваше и оправдаваше в магазина сякаш той е виновен  ooooh!
А какво искаха да кажат с това като даваха сцени с нея и с Жоро и Галя
За Бранко въобще не съм се сетила
И на мен ми се повръща от Вихра ......той Дани преди не можеше да прежали Рая сега пък Михаела  hahaha

# 602
  • София
Шефката на Дани - мега тъпа и гнусна.Вчера каза ''Едни приятели откриват заведение днес,от много време ме канят - било много хубаво''  newsm78 newsm78  hahaha hahaha

# 603
  • София
Шефката на Дани - мега тъпа и гнусна.Вчера каза ''Едни приятели hahaha откриват заведение днес,от много време ме канят - било много хубаво''  newsm78 newsm78  hahaha hahaha
Поканата явно е отправена много преди да се открие ....т.е. Заведението е започнато има дата за откриване и тя е поканена мнооооогооо по отрано (защото е мноооогооо работлива и заета за мноооогоо време напред  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 604
Аз доколкото разбрах Бранко замина за постоянно в Америка, не за една година. И те с Галя се разделиха приятелски, никой никого не е обещавал да чака. Но Галя е тъпа за това, че се връзва на този гнусар.

# 605
Неочаквани обрати и нови изненади в “София – Ден и Нощ”

Неочаквани обстоятелства отново ще объркат плановете на някои от приятелите в “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA Коки планува изненада за Йоана, но дали неговите добри намерения няма да доведат до нови проблеми?

Зара е в много лошо състояние в резултат от приключение от предишната вечер и измисля нов план, за да излекува разбитото си сърце, който обаче също ще се обърка. Какво се е случило със Зара и какъв е нейният план?

Асен също съставя план, с който да помогне на майка си да се избави от тормоза и да спаси Вики, но дали той ще се изправи пред неочаквани обрати?

# 606
Айде, Асето май ще е бременна вече Confused , но пък съвсем забравиха за детето на Стефания. Поне сценаристките, като включват нещо в сценария, да не го правят само за да има нещо, което да се случва, ами да доразвиват нещата #2gunfire

В следващия епизод Зара с какви ще се забърка, че така и се подиграват или обиждат, кой знае  newsm78 Sad

# 607
  • София
Зара ще попадне на скинари. ooooh!

# 608
  • ВАРНА
Дам - скинари мразещи китайци  Shocked   така и не схващам какво им има на китайците че да ги мразят.  

"чудни"  21 мин. епизодчета.     Рекламите по-дълги от сюжета.

# 609
Оф, с тия половин часови епизоди абсолютно нищо не се случва...

# 610
  • Gotham City
Скинарите не мразят само цигани, все пак и те са чули за чистата раса и вероятно монголоидните не спадат лъм нея за тях, вероятно това ще е. А бе драма да има...

С тия 30 минутни епизоди като сложат 10 минути реклами и 10 минути Коко то от епизода не остава какво да се гледа....

# 611
Аз обмислям да не гледам през седмицата,а един ден да сядам и да гледам всичките епизоди. Иначе е адски дразнещо с тия 5-минутки.  Whistling

# 612
Стига с това дете на Стефания, де. Забравили го, та забравили го. Ми по-добре, и без това е тъпа сюжетна линия. А Асето ако е бременна, може би това е нсчалото на края за най-смотаната персона, появявала се на екран. Опс, момент, забравих Калина, ма как можах. Joy

# 613
Дори и да е бременна Ася , 100% нещо ще се случи и бебе пак няма да има.

А Зара е най-наглото същество появявало се някога в сериала.
Галя има приятел (то па един приятел ooooh!)
Стела си има приятел. И тя що да не се самоубие, желязна логика.
Яд ме е на себе си , че още го гледам.

# 614
Калина (Нериман май се казваше) си е отворила фризьорски салон в София. Предвид нейния външен вид, не бих го посетила, ако живеех там  Tired

Общи условия

Активация на акаунт