Дългото чакане след трансфер - Тема 61

• 82 467
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Привет!

Според вас ако утре си направя един тест /пиклив/ дали ще е рано? Ще ми бъде 8-ми ден след трансфер на 5-дневни. В дилема съм дали да си го причиня или не.  Thinking

# 121
  • София
Привет!

Според вас ако утре си направя един тест /пиклив/ дали ще е рано? Ще ми бъде 8-ми ден след трансфер на 5-дневни. В дилема съм дали да си го причиня или не.  Thinking

При всичките ми бременности (4) си правих пикливи тестове на 9-ти ден (трансфер на 5-дневни) и ми показваха втора бледа черта. На осми ден не съм пробвала.

# 122
На мен ми показа на 6 ден с първа сутришна урина.Пробвай ако си нетърпелива,но може и да не покаже толкова рано.

# 123
Здравейте момичета!На всички нас пожелавам дългото чакане да е с + резултат.Аз също съм на 6-ти ден след ЕТ и да нямам търпение,но пък ми липсва смелост за по-ранни резултати!...ама наистина е дъъълго чакането.Успех и следя! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 124
Хайде момичетаа, нареждам се и аз сред чакащите и дано този път имаме късмет.  Heart Eyes

# 125
Браво Rigina.Стискам силно палци.Всичко ще е наред. Praynig Hug

# 126
Лейди, Режима успех !  Praynig

# 127
Лейди, успех !
Риджина,  Hug
Ти си знаеш ! Heart Eyes И специално теб чаках, за да ръсна с първият ми мъжки прашец
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 128
Ехааа,Жанче колко хубаво,аз се мушкам под прашеца.Ще ми трябва за края на месеца. newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

# 129
Благодаря, момичета!  Hug
Жанче, веднага се мушвам под прашеца  Heart Eyes bouquet

# 130
Rigina, Lady, успех, момичета!  Praynig

Ели, защо не пуснеш кръвен направо? Може на 8 после на 10 ден да видиш дали се удвоява правилно. Със сигурност ще покаже ако има нещо. И пиклив може да покаже, но там няма как да знаеш какво става и как се развиват нещата. При мене линикйата си остана мнооого бледа въпреки, че ЧХГ си растеше нормално. Затова се радвам, че пусках и кръвни.  Peace Стискам палци за хубав резултат!  Praynig

# 131
  • София
Риджина, Лейди, успех, момичета Hug

Лив, надявам се,ч е нещата вървят добре при теб Heart Eyes

# 132
Да, Буена, засега всичко е наред.  Praynig С теб какво става? Планирате ли опит преди летните отпуски? Много силно ти стискам палци!!!  Hug

# 133
Риджина,този път е твоят,да знаеш!Стискам палци и ...бързо да ти мине времето до тестчето Simple Smile

# 134
Rigina, Lady, успех, момичета!  Praynig

Ели, защо не пуснеш кръвен направо? Може на 8 после на 10 ден да видиш дали се удвоява правилно. Със сигурност ще покаже ако има нещо. И пиклив може да покаже, но там няма как да знаеш какво става и как се развиват нещата. При мене линикйата си остана мнооого бледа въпреки, че ЧХГ си растеше нормално. Затова се радвам, че пусках и кръвни.  Peace Стискам палци за хубав резултат!  Praynig

Лив, и аз искам да пусна кръвен, но ММ ми е забранил да пускам каквото и да е било преди 10-ти ден  Laughing
Доктора на акупунктурата ни чете лекция за ранните тестове и стреса от тях, та за това лъв ми ми е поставил направо черен печат  Laughing Та се чудех дали да не припишкам тайничко един шуър чек дето се навърта из дома, но мисля да си изчакам до събота, стискайте палци  Praynig

Rigina, успех! Успех и на всички чакащи, нека се опитваме да гледаме позитивно на нещата, пък каквото стане - стане!

Общи условия

Активация на акаунт