Дългото чакане след трансфер - Тема 61

• 82 460
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Luibcheto, според мен не се плаши предварително. От това, което съм изчела не може много да се вярва на уринарните тестове. Опитай се да бъдеш позитивна и спокойна до кръвния тест. Всичко ще е наред. Стискам палци.

# 106
аз бях с прегнил та се информирах за колко време се изчиства, но не знам дали е същото с хориомона. Изчакай да си видиш стойността на кръвния. Това, че е бледа чертата нищо не значи. Ще е от значание/ но пак кървиня ще покаже/ ако утре направиш друг уринен и чертата е по-бледа от днес.

# 107
Ами аз четох, че хориомона е същото като прегнила, дано не бъркам

# 108
Това, което разбрах, е че максимума настъпва на 20 час след прилагането като при 5000 ед. прегнил се отразява в кръвното изследване на бета чхг до стойност 100. След което на 24 часа започва да пада двойно. Напълно се изчиства след 7 дни. Но при мен беше даже по-ниско отколкото трябваше да бъде в тази таблица.

ето  таблица:
http://s-nadejdoy.ru/vse-ob-eko/201-tablitsa-vyvoda-pregnila

# 109
cherenlebed
 доколкото разбрирам от табличката от хориомона на 96 час, както съм аз ЧХГ трябва да ми е от 10 до 100, което означава, че има макар и мъничка надежда

# 110
към 50 го виждам аз / но както ти писах аз не се вписах в тази таблица - при мен беше по-малко, а  и това е за прегнил/... Докато не видиш стойността на кръвния надежда има. Знам какво ти е ... в малък град ли си , че чак утре ще е готов кръвния. Стискам палци.

# 111
При мен овитрел се изчисти за десет дни.Но аз правих уринарни тест лентички,кръвни не съм пускала.До 10 ден отчиташе бледа черта,след това не.След няколко дни пак се появи черта,но вече от друго.

# 112
Момичета,и аз отпадам с моя резултат 0,10 на кръвния днес.Просто няма такъв ужас и рев,дано да съм последната с такъв резултат в темичката.Стискам палци на всички чакащи и ви  Hug

# 113
Steisi...много съжалявам. Знам колко ужасно е това чувство.Поплачи си и събирай сили за нов опит. Няма да се отказваме. :hug:9

# 114
Стейси, съжалявам  Tired
Прегръдки  Hug

# 115
Благодаря ви много Hug

# 116
Момичета на 14 ден ЧХГ 21,2 резултатът е ясен, само дано не е пак извънматочна

# 117
Стейси, съжалявам за резултата!
Любче, след два ни ще го повтаряш нали. Едва ли е извънматочна, но може би е биохимична.

# 118

Не според мен е от Прегнил. Съжалявам.

# 119

Не според мен е от Прегнил. Съжалявам.

Да, вярно че имаше и Прегнил.

Общи условия

Активация на акаунт