Дългото чакане след трансфер - Тема 61

• 82 457
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аглея, Hug
Как го мразя този резултат - 0,1...никога не съм виждала по-голямо число. Сигурно и на биохимична бих се зарадвала, само и само да знам, че е имало оплождане  Tired
Щом е имало трансфер със сигурност е имало оплождане
Ема мисля беше с инсета, не с инвитро.
Ми не съм се замисляла, щото е в тази тема, ама то пак може да има оплождане, пък резултата да е 0

# 91
  • София
Да, абсолютно си права, то нулата никаква информация не носи дали е имало оплождане или не.

# 92
  • София
Ема, пожелавам ти скоро да видиш поне трицифрено ЧХГ

# 93
Надин, благодаря! Писах в темата, защото и при инсетата правят един вид трансфер и пак има дълго чакане и надежди. Предстои 4-то последно и ако пак нищо не стане ще подам за Фонда. Но до къде съм го докарала да се надявам на каквото и да е число, различно от 0,1.

# 94
А при мен като резултатът е 2,24 мога да кажа абсолютно същото, даже няма значение дали е 0.1 или това, никаква разлика няма. На 4тото инсе ми беше 4,5, ама пак нямаше значение за мен, все е едноцифрено, все отрицателно.

# 95
  • София
По-гадно е да видиш положителен резултат и после да не се получи нищо.

# 96
Бамба, сигурно си права, но аз за 6 г никога не съм видяла положителен тест.

# 97
Искам да попитам, след 1я преглед (след кръвния тест) после на колко време са другите прегледи?

# 98
След около две седмици приблизително.
Потвърждавам, че от отрицателния тест по-тежко е бременност, която не се развива.

# 99
На две седмици до 13 г.с., после веднъж месечно ме вика моят лекар и веднъж месечно на ЖК, разделила съм ги горе-долу пак да са през две седмици.

# 100
На две седмици до 13 г.с., после веднъж месечно ме вика моят лекар и веднъж месечно на ЖК, разделила съм ги горе-долу пак да са през две седмици.
При инвитрото от кога започват да се броят седмиците, че изчетох поне 3 варианта?

# 101
От първия ден на последния цикъл ги смятат при мен.

# 102
Minush, има калкулатори, които изчисляват много точно термин и седмици при въвеждане на датата на пункцията или трансфера. Виж на първа страница.
Мен ме викаха всяка седмица от положителния тест до 12г.с. Това е в Надежда.
Потвърждавам, че болката и разочарованието да видиш положителен тест и скоро всичко да приключи, е много по-голяма. Макар и за малко надеждата и последвалия неуспех са съкрушителни. Затова, ако имате положителни тестове, нека си останат такива за 9месеца!  Hug

# 103
Благодаря!

# 104
Здравейте момичета, включвам се отново след второто инвитро. Първото през септември миналата година приключи със извънматочна бременност. Сега съм 14 ден след трансфер, като освен обичайната терапия този път имам инжекции хориомон от 5 000 /4 на брой/, последната от които съм поставила на 28.04.2017 г. /в петък/. Днес пуснах кръвен, който ще излезе чак утре, но при уринарния преди малко най-неочаквано за мен вместо хубава втора черта от хоримона чертата излезе съвсем бледичка и сега съм много объркана и още по-уплашена, просто не знам какво да мисля

Общи условия

Активация на акаунт