Дългото чакане след трансфер - Тема 61

• 82 450
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • София
При успешната ми бременност правих акупунктура. Процедурите бяха две - едната точно преди трансфера, в същия ден, втората беше два дни след трансфера. 80 лв. мисля, че струваше едната процедура и е около 30 минути.

# 76
Успех на тестовете, момичета! Чакаме с нетърпение добри новини. Аз днес бях на пункция,след  стимулация с фемарата. От 3 извадиха само 1 яйчица, но доктора май не дава много надежда.  Sad

# 77
  • София
При мен всичко приключи. По-отрицателен от 0,1 не можеше да бъде просто. Няма и помен от имплантация даже.

# 78
При мен всичко приключи. По-отрицателен от 0,1 не можеше да бъде просто. Няма и помен от имплантация даже.

Аглея, съжалявам  Tired Hug

При мен също май няма много надежда, доки не беше доволна от ембритата, но все пак ще изтрая някак тези дни..

# 79
Ех, много съжалявам, Аглея  Tired

# 80
Аглея, много съжалявам. Познавам това чувство.  Почини си малко и скоро с нови сили напред.

# 81
Аглея, много съжалявам за резултата.  Hug

mikulka, Ellie DD не унивайте, винаги има надежда. От все сърце ви пожелавам успешен финал! bouquet

# 82
Аглея, съжалявам!

# 83
Аглея, Hug
Как го мразя този резултат - 0,1...никога не съм виждала по-голямо число. Сигурно и на биохимична бих се зарадвала, само и само да знам, че е имало оплождане  Tired

# 84
  • София
Аглея, Hug
Как го мразя този резултат - 0,1...никога не съм виждала по-голямо число. Сигурно и на биохимична бих се зарадвала, само и само да знам, че е имало оплождане  Tired
Щом е имало трансфер със сигурност е имало оплождане

# 85
Много съжалявам,Аглея  Sad  Hug
Аз не съм пускала кръвен днес,защото е последен раб.ден от месеца и имам много работа,а незнаех как ще съм след резултата,така че смятам да си го пусна през почивните дни,за да съм си вкъщи ,какъвто и да е ,да си го изживея на воля .Благодаря за стиснатите палци ,момичета. Hug

# 86
Момичета, нормално ли е да имам придърпване от ляво и от дясно когато се изправям или направя по-рязко движение? Мисля си, че са яйчниците, но пък от пункцията мина вече доста време.. След нея не ме боля, а пък сега започна  newsm78

# 87
  • София
Аглея, Hug
Как го мразя този резултат - 0,1...никога не съм виждала по-голямо число. Сигурно и на биохимична бих се зарадвала, само и само да знам, че е имало оплождане  Tired
Щом е имало трансфер със сигурност е имало оплождане
Ема мисля беше с инсета, не с инвитро.

# 88
Ели, нормално е. Аз даже мисля, че от лекарствата получавах този дискомфорт и усещания.

# 89
Здравейте момичета! Нареждам се и аз да чакам  след трансфер. Днес ми върнаха 2 бластоцитчета. Успех на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт