Дългото чакане след трансфер - Тема 61

• 82 437
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря ви за съветите! Успех на всички!  Hug

# 61
И аз бях на естрофем и утрогестан при подготовка за ЗЕТ.Март имах мисед в 7г.с.Спрях всички лекарства.Доки каза да изчакаме цикъла за Април и Май може да почнем отново.Успех от мен. Peace

# 62
И аз бях на естрофем и утрогестан при подготовка за ЗЕТ.Март имах мисед в 7г.с.Спрях всички лекарства.Доки каза да изчакаме цикъла за Април и Май може да почнем отново.Успех от мен. Peace

Съжалявам Тедито Sad
А правихте абразио или медикаментозно се изчисти ? Май не е имало чегъртане .

# 63
  • София

Съжалявам Тедито Sad

При моя мисед - в 6г.с. нито ми правиха абразио, нито пих хапчета. Просто сакчетата паднаха, след тях падна и ЧХГ-то и толкоз...

# 64
Привет и от мен, момичета! След една година пак се включвам във вашата темичка  bouquet

Утре ми предстои трансфер, като ми предлагат и да направя акупунктура преди него. Бихте ли споделили мнение за самите процедури? Обясниха ми, че подпомагат имплантацията ииии мисля да ги направя, а не след това да съжалявам, че не съм направила нещо, което е можело да помогне  Confused

# 65
  • София
Този път и аз бях решила да опитам с акупунктурата, но никой не ми се обади да ми предложи пък.

# 66

Съжалявам Тедито Sad
Беше медикаментозно,ЧХГ-то уж растеше нормално,но на втория преглед за сърчице,докторът установи,че ембриончето изостава с развитието.

# 67

Съжалявам Тедито Sad
Беше медикаментозно,ЧХГ-то уж растеше нормално,но на втория преглед за сърчице,докторът установи,че ембриончето изостава с развитието.

Мног жалко !  Sad По-добре поне , че медикаментозно се е изчистило всичко, че абразиото не си е работа.
Сега можеш почти веднага да направиш ЗЕТ.

# 68
Да,малко мъчно ми беше но...следващият път.Май се надявам да започнем. Praynig Hug

# 69
Теди, много съжалявам  Hug Пожелавам ти успех Май месец.

Ели, успех!

# 70
Здравейте,момичета  Hug Пожелавам на всички  положителни тестчета и здрави бебета след това.На мен днес ми е 9ти ден след трансфер,и нямам никакво търпение да разбера какъв е резултата,днес сутринта си направих уринен тест,беше отрицателен.Изкушавам се утре да си пусна кръвен,но ме е страх от резулатата,доктора каза на 14ден да го правя,оффф извинявам се за дългия пост,ама исках да споделя с хора,които знаят как се чувствам.Благодаря ,че ви има  Hug и дано да се сбъдне всяка наша мечта за бебе

# 71
  • София
Аз утре ще си правя кръвен. Издържах до 14-ия ден. Не ми се правят уринарни. Даже и кръвен не ми се прави, честно казано. Усещам резултата  Cry

# 72
Пожелавам ти щастлив резултат,Аглея.И пиши после .

# 73
Стейси, кръвен тест ще покаже дали има бременност, щом утре ти е 10 -ти ден е съвсем добре за тест, независимо на 3- дневни или на бластоцисти. Аз на уринарни тестове не вярвам, много пъти и при много момичета след отрицателен такъв, кръвният е бил положителен.
Аглея, успех за утре, не отписвай нещата предварително, нищо не се знае  Hug

# 74
Стейси, Аглея, успех днес, момичета!  Praynig Палчета за хубави резултати!

Ellie DD, аз правих акупунктура, наред с други процедури за подобряване на качеството на Я, подпомагане на имплантацията и т.н. Честно казано не знам дали са помогнали, защото ги правих декември, а ЗЕТ беше чак март. Специално за акупунктурата, мисля, че казаха че е хубаво да се направи преди трансфера още един курс, но тогава нямах възможност да повторя. При всички положения, ако не помогне, поне няма да навреди.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт