Дългото чакане след трансфер - Тема 61

• 82 163
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Благодаря ви, момичета  Hug
Кети, прегледа ми беше на 20-ти ден, след трансфер на бластоцист и морула.
Последното ЧХГ ми е от 16-ти ден 1879.
А доктора каза ли ти че е рано за преглед или не? Питам защото
аз записах прегледа за 21 ден и момичето от регистратурата ме пита не е ли много рано за преглед?
Petkata как си имаш ли симптоми?

На 10-ти ден показах ЧХГ на доки и той каза да си запиша час за преглед за след десет дни. Поне в "Надежда" така процедират. На първия преглед установяват местонахождение и брой плодни сакчета. След седмица до 10 дни втори преглед за сърчице и до към края на 3-ти месец всяка седмица на преглед.
Иначе, като изключим денонощното гадене, болезнените гърди и все по-странните сънища, се чувствам нормално. Още не смея да се отпусна и всяко ходене до тоалетната ми е със страх да не видя кръв, макар, че вече минах пириода, в който направих спонтанния аборт.
Луда работа, ама така ще бъде. Няма как 😁😁😁
Ти как си?

# 586
Момичета здравейте ! Simple Smile
Честито на момичетата с + и успех на всички който чакат своя резултат .
Аз днес си пуснах втори кръвен ( 12-ден) който показа ЧХГ 35,78 , а на 9 ден ми беше ЧХГ - 14,72 , което според мен си е удвояване Simple Smile не смея да се зарадвам . На 25-ти по принцип ми е датата тогава пак ще пусна надявам се и тогава да си расте така Simple Smile само да кажа , че са ми тридневни  Heart Eyes

Теди, не искам да развалям еуфорията ти, но честно казано резултатът можеше да е и по-висок. Ако правилно те разбирам, ти си пуснала тестове на 9ти и на 12ти ден, т.е. има 3 дни отстояние между тестовете, а не 2 (48часа), както е стандартното. Ако е така, то стойността ти се удвоява на всеки 57 часа, което по принцип, при начална бременност не е съвсем ок Confused Дано не съм права и всикчо да върви както трябва, но все пак бих ти препоръчала да с ебоднеш пак след 48 часа Peace успех Hug
Благодаря  че си честна Simple Smile да имам 3 дни разлика между 1 и 2 тест , и аз очаквах по-голяма стойност ...но ще видим след два дни

# 587
  • София
Теди, успех, дано на 25 резултатът е трицифрен и категоричен. Simple Smile
Кети, добре съм, благодаря  Hug. Чакам срещата в неделя с малкото човече с огромно нетърпение и леко свита душичка. Скоро ще разбереш как съм  Wink, като започнат прегледите и терзанията наред ли е всичко.
Ооо те вече започнаха с пълна сила.Какви ли не неща ми минават през главата и много ме е страх от извънматочна.Ти кой месец си?
Кети, извънматочната си я избий от главата. Това е последното нещо, което трябва да те притеснява. Живей и си бременей спокойно  Hug. Кой ден ти е днес и колко стана ЧХГ?
Днес ми е 16 ден сутринта пуснах 2-ро ЧХГ и ТСХ тъй като съм на елтироксин и да видя как варира.Резултати утре сутрин.Иначе първото ЧХГ беше на 11 ден -401.3
Иначе аз се чувствам добре нямам гадене,само се филмирам повече от необходимото.
Ти при Стаменов ли беше аз да?
Да, и аз съм при Стаменов Simple Smile
Спри да се филмираш и се радвай на спокойната си бременност Simple Smile

# 588
Теди, успех, дано на 25 резултатът е трицифрен и категоричен. Simple Smile
Кети, добре съм, благодаря  Hug. Чакам срещата в неделя с малкото човече с огромно нетърпение и леко свита душичка. Скоро ще разбереш как съм  Wink, като започнат прегледите и терзанията наред ли е всичко.
Ооо те вече започнаха с пълна сила.Какви ли не неща ми минават през главата и много ме е страх от извънматочна.Ти кой месец си?
Кети, извънматочната си я избий от главата. Това е последното нещо, което трябва да те притеснява. Живей и си бременей спокойно  Hug. Кой ден ти е днес и колко стана ЧХГ?
Днес ми е 16 ден сутринта пуснах 2-ро ЧХГ и ТСХ тъй като съм на елтироксин и да видя как варира.Резултати утре сутрин.Иначе първото ЧХГ беше на 11 ден -401.3
Иначе аз се чувствам добре нямам гадене,само се филмирам повече от необходимото.
Ти при Стаменов ли беше аз да?
Да, и аз съм при Стаменов Simple Smile
Спри да се филмираш и се радвай на спокойната си бременност Simple Smile
Благодаря ти Petka желая и на теб успех  и безпроблемна бременност  Hug

# 589
Кети, не мисли за извънматочни, кухи яйца и миседи и нищо такова не чети в интернет !
Мисли само как всичко ще е наред. Няма как да не се притесняваш, но се опитай максимално да се абстрахираш от такива мисли. Hug
Аз съм в 20 г.с.Grinning

# 590
Кети, не мисли за извънматочни, кухи яйца и миседи и нищо такова не чети в интернет !
Мисли само как всичко ще е наред. Няма как да не се притесняваш, но се опитай максимално да се абстрахираш от такива мисли. Hug
Аз съм в 20 г.с.Grinning
Напредваш желая ти от сърце всичко да е наред и накрая щастлив финал bouquet
Ще се опитам да не го мисля,но имам горчиви спомени от предни опити и сега все си мисля че ще се повторят Sad

# 591
 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

резултата е отрицателен - 0.5 Sad
защо на мен Sad

# 592
nelka26, много съжалявам, знам че е тежко. Hug
Мен в такива моменти ме крепеше единствено мисълта за следващ опит и започвах да мисля и планирам.

# 593
  • Бургас
Здравейте и от мен и моят резултат е 0.55  Cry

# 594
Е, жалко, момичета за отрицателните резултати .  Cry

Жане,

колко си напреднала , кога стана 20-та седмица ! успех !  bouquet

# 595
  • София
Здравейте и от мен и моят резултат е 0.55  Cry
Пак казвам, че не разбирам от ранни стойности, т.е. кога и как започва да навлиза ЧХГ в кръвта, но този резултат може и да е добре за 9-ти ден на 2 дневно ембрионче.

# 596
за 4 дневни ембриони на 11ден чхг 0,5 няма шанс да се увеличи нали ?
казаха ми да спра всички лекарства но искам да имам надежда че може да са сбъркали Sad
имам болки все едно ще ми дойде , гърдите ми са напрегнати , боли ме кръста .. да правя ли друг кръвен или да приема истината че просто този опит не е бил моят шанс този път Sad

# 597
  • София
Нелка, съжалявам за този резултат. Знам, че каквото и да ти кажа, няма да те утеша, потъгувай малко и продължи с нови сили напред  Hug

# 598
  • София
Съжалявам, момичета Sad И на двете ви резултатите са категорични. Няма смисъл от нови бодения.

Жана, кога мина това време Heart Eyes Чуджите деца бързо растат, са казали хората, важи и за чуждите бременности Mr. Green

# 599
Съжалявам Момичета! Дано следващия път е вашия .

Общи условия

Активация на акаунт