Дългото чакане след трансфер - Тема 61

• 82 506
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Rigina, ужасно съжалявам!  Sad Кураж и гледай напред! Хубаво сте направили, че сте решили да смените изцяло клиниката и подхода, от сърце ти пожелавам новото начало да ви донесе скорошен успех! Много силно ти стискам палци!  Praynig

# 646
Реджина прегръдки и от мен нека тоталната смяна на всичко да доведе най голямата ти мечта до край

# 647
Реджина, съжалявам. Надявах се да се получи. Успех с новата клиника Hug

# 648
Е, жалко, Реджина !

Надявам се да ви насочат в правилна посока.
ПИД е вариант , но е скъп.

# 649
Момичета, 7 ден след трансфер и не се сдържах- пуснах кръвен, резултата е 56.18. Знам че е още рано, но все пак е положителен, нали?

# 650
  • София
Момичета, 7 ден след трансфер и не се сдържах- пуснах кръвен, резултата е 56.18. Знам че е още рано, но все пак е положителен, нали?

7ми ден след трансфер на бластоцист не е рано за тест,  а си е навреме.

Честито Hug

# 651
Dream, тихичко честито и до термин:)  Hug

# 652
Благодаря, момичета!  Hug
Вярвам в успеха и щастливия финал, и знам че все някога ще се случи.
Dream, тихичко честито, доста добър резултат за 7 ден. Simple Smile

# 653
Благодаря, момичета!  Hug
Вярвам в успеха и щастливия финал, и знам че все някога ще се случи.
Dream, тихичко честито, доста добър резултат за 7 ден. Simple Smile

Реджина, не се отказвай. Вярвам, че ще успееш. Каквото сметнеш за необходимо го направи.

# 654
Благодаря момичета, аз самата не смея все още да се зарадвам. В събота ще пусна пак кръвен, да видя стойностите дали се удвояват.  Дано всичко да е наред, а и дано съвсем скоро има още такива като мен да се похвалят с положителен резултат

# 655
  • Sofia
Реджина  Hug Много съжалявам. Поеми свеж въздух и напред с нови сили и нов доктор. Следващия път е вашия, ще видиш  Praynig

# 656
  • София/Севлиево
Реджина  Hug Сигурна съм,че следващия път ще успееш.Като се замисля досега на много разочаровани хора съм го казвала това и всички успяха ,така че силно и от сърце ти пожелавам и на теб.
Дрийм,резулатата е ок за ден 7,моят док винаги тогава ме кара да правя тестовете ,успешна и лека бременност.

# 657
  • София
Rigina, наистина неприятна новина, но много ми харесва това, че не падаш духом ("В никакъв случай не се предавам или отказвам, напротив, борбата за нас ще продължи до успех, в който искрено вярвам.")

Ще се получи и ти пожелавам да в най-скоро време!  Hug

# 658
  • София
Момичета, и при мен няма бебе, ще ходим на море! После на есен с песен ще действаме с план Б и В които ни чакат в хладилника!

Успех на всички, които чакат резултат!

# 659
Момичета, и при мен няма бебе, ще ходим на море! После на есен с песен ще действаме с план Б и В които ни чакат в хладилника!

Успех на всички, които чакат резултат!

Наслади се на лятото, почини си и успех през есента!

Общи условия

Активация на акаунт