На пазар във Варна - 46

• 70 812
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, някой може ли да ми каже къде в града мога да намеря конструктор тип лего на Батман, но не истинско лего. Гледах ги в хиполенд лего-тата, но не ни харесаха а и цените им са едниииии. Проверих в няколко магазинчета и в 2-3 склада нямат в момента и не се знае кога ще имат. Ако сте виждали някъде останали може и само фигурките да са пак ще е добре. Благодаря предварително.

# 496
  • Варна
В онзи големия китайски магазин Айсберг мисля, че беше, на Пирин, между Цар Освободител и Сливница има някакви мини конструкторчета, точно фигурки, имитации на Лего, не знам дали това търсиш.
Продължавам с търсенето на кръгли кутии, никъде не намирам, правоъгълни, обаче много малки - да, сърца във всякакви размери също, но нормална кръгла кутия с размер около 30 на 7-8 см никъде няма...

# 497
  • Варна
Онзи ден видях кръгли кутии в Гранд МОЛ. Не твърдя, че са точно този размер, но имаше избор на големини и видове. Хубави и здрави изглеждаха.
Магазинът е на нивото над бившия Карфур, сега Бул Маг и Техномаркет, точно срещу обменното бюро на Тавекс. Ако се вярва на сайта на последните, това е ниво -2.

# 498
Здравейте, някой може ли да ми каже къде в града мога да намеря конструктор тип лего на Батман, но не истинско лего. Гледах ги в хиполенд лего-тата, но не ни харесаха а и цените им са едниииии. Проверих в няколко магазинчета и в 2-3 склада нямат в момента и не се знае кога ще имат. Ако сте виждали някъде останали може и само фигурките да са пак ще е добре. Благодаря предварително.

Преди време , позната беше купувала доста успешни имитации на Лего от Фиола.Може и там да провериш.

# 499
  • Варна
Както и в Рая тойс.

# 500
Благодаря ви, ще проверя.

# 501
  • Варна
Онзи ден видях кръгли кутии в Гранд МОЛ. Не твърдя, че са точно този размер, но имаше избор на големини и видове. Хубави и здрави изглеждаха.
Благодаря, ще проверя там.

# 502
Търся си бели закрити обувки на платформа ( от типа на тези, показани на снимката по - долу ), но нищо не намирам по магазините, а онлайн не ми се поръчва, защото рядко уцелвам номера Rolling Eyes . Някой да знае къде продават?

# 503
Здравейте. Може ли да ми препоръчате магазини за бебешки колички ? Благодаря предварително.
П.с Не съм от Варна ако може и адрес на магазина.

# 504
  • Варна
На първо четене се сещам за детски маркет Слънце, на бул. Владислав 34:
https://www.google.com/search?client=firefox-b-ab&tbm=lcl&am … 90540276805569;mv:!1m3!1d247.54566008233033!2d27.910030799999994!3d43.208022299999996!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i940!2i523!4f13.1
Има огромен избор на колички.
Друг вариант е Хиполенд в Гранд Мол и Мол Варна.
Също и Рая Тойс, този който е до Метро, мисля че се води Цар Освободител 255.

# 505
И аз издирвам кръгла кутия с диаметър 30 см ... Никъде не намирам

# 506
  • Варна
Хайде тогава, който намери първи да пише къде Laughing

# 507
  • София
здравейте,

моля, препоръчайте ми магазин/ борса за детски храни. Искам да е хубаво заредена и ако е възможно да има избор т.е. да не предлагат само пюрета на Hipp, Ovko, Ганчев и Гербер.

Благодаря предварително

# 508
Кръгли кутии в два размера (малкия ще ти е малък, може би големия ще стане) има в магазин на ул. Граф Игнатиев, срещу входа на църквата Св. Атанасий. На витрината са. Вътре може да има и още.
Този магазин, за който пише Белята, продават доста сходни неща като този, за който пиша аз. Може и от една верига да са.

# 509
  • Варна
здравейте,

моля, препоръчайте ми магазин/ борса за детски храни. Искам да е хубаво заредена и ако е възможно да има избор т.е. да не предлагат само пюрета на Hipp, Ovko, Ганчев и Гербер.

Благодаря предварително
Нямаш много избори. Подобни магазини/борси има на колхозния пазар (на реда гаражи от страната на ул. Бенковски) и на пазар Чаталджа. Но не мисля, че ще намериш голямо разнообразие. Поне доколкото помня.

Общи условия

Активация на акаунт