На пазар във Варна - 46

• 70 792
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • гр.Варна
Къде има текстилни апликации?

До летището мога ли да отида без винетка?
Апликации има в кинкалерията ,която е в подлеза на Македонски дом.Можеш да отидеш до летището без винетка,така си мисля де.

# 556
  • Варна
От Осми приморски от ъгъла на стадион Черно море завиваш на дясно и втората пресечка в ляво като си движиш в посока Старо село и от лявата страна на един блок е. Не съм ходила, но мъжа ми сега от там идва, че правят меню и каквото той доде като обяснение ти пиша. Дано ме разбра Simple Smile
Да, разбрах те! Благодаря, ще намина с колата да го видя.  bouquet

# 557
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ако е на собствениците на Амичи ще е супер. Познавам на едното момче жена, веднага ще я питам за подробности. Между другото в Амичи Възраждане правят ремонт на детския кът за най-малките и не работи.

# 558
Къде продават капачки на винт?  Борса има ли и къде? Ще ми трябват големи количества и искам да купя на хубава цената.

# 559
  • Варна
До летището е без винетка.

# 560
  • In transit
Ако отиде по магистралата ще и трябва винетка.

# 561
  • Варна
Последния път като шофирах до летището бях без винетка, май...
Обърка ме, Mikkey, вече и аз не знам кое е вярно. Това означава ли, че хората, които живеят в Аксаково и работят във Варна или обратното, купуват винетка само заради това разстояние?
Или  тези, които работят на летището, пак трябва да имат винетка, за да отидат до работа и да се върнат.
Не ми звучи логично до летището да се изисква винетка.

# 562
  • Deutschland/HE

По спомен и от Владиславово трябва винетка, някъде около автокъщите е табелата, но не съм 100% сигурна и не се сещам къде се проверяваша.

Ето тук са дадени пътищата с винетни стикери и според мен си трябва винетка
http://www.vs12-17.com/vignette.php?id=283

# 563
От Варна към летището ако не минава по магистралата не трябва винетка, което означава, че ще се мине по пътя на автокъщите където не е необходимо винетка.

# 564
  • Варна
За Аксаково има, да.
В другата посока няма, до Златни.
Май ще взема една седмична или такси, че да ми е мирна главата, или да се моля утре да се обадят, че колата ни е готова.
За магистралата и аз се притеснявам, а той май няма от къде другаде да се мине. Отделно, че ще ходим вечерта, когато повече спират.

iv.elina, ММ каза че хубаво са го направила. Муню фубаво искат да спретнат. Да вземат добър персонал и ще стане приятно място.

Аз миналата седмица се изненадах много приятно от ЧасовникЪ. Много ми хареса всичко и със сигурност ще ги посещаваме често. Още тази седмица отново. До скоро както все се чудехме къде да отидем се радвам щом се появи добро местенце.
Във Феличи май няма детски кът, което ако е така ще им пиша черна точка. Отдолу амало площадка, но тя се падала отзад, зад кухнята на заведението.

# 565
  • Варна
Това звучи като виц. Промоция - до гробището без винетка, до летището с винетка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 566
  • Варна
JoyJoyJoy
Виц, виц, но и логика има Joy

# 567
Амичи работи само на първия етаж

# 568
  • Варна
Ако за летището отидеш през магистралата - е хубаво да имаш винетка, но покрай автосалоните по бул. Цар Освободител - не ти трябва! Ако тръгнеш към Аксаково вече си извън града Simple Smile Ако работиш в единия град и живееш в другия е задължителна винетката.

# 569
  • Варна
Ако за летището отидеш през магистралата - е хубаво да имаш винетка, но покрай автосалоните по бул. Цар Освободител - не ти трябва! Ако тръгнеш към Аксаково вече си извън града Simple Smile Ако работиш в единия град и живееш в другия е задължителна винетката.
Аксаково нали стана вече квартал на Варна. Едва ли ще трябва винетка  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт