Звездни компромати - 321 част

• 112 461
  • 768
  •   1
Отговори
# 375
Черната Златка  Shocked ooooh!
Скрит текст:

# 376
За боя вярвам точно толкова, колкото и преди да чуя тази новина, т.е. 50/50. От развода мина немалко време, Амбър е красавица, няма да седи и ближе рани, я.
Никой не е бил по главата Джони да се жени за нея, а и сегашният не е някой наивник, така че не ги съжалявам, дори тя да ги използва.

Амбър, когато пускаше компрометиращите клипчета на Джони, вече се беше настанила във вилата на Илон. 

Натали Портман

# 377
  • София
Beautyholica, не мога да разбера защо го приемаш толкова лично?  Казах ти, по мое мнение е такава и това са си мои виждания. Не обвързвам никого с него. Темата е клюкарска, всеки си казва мнението. Не разбирам защо се спори по такива теми, честно.

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 21:08 от DonaFlor

# 378
# 379
  • София

E, сега като го няма Хриси на хоризонта си търси нов мечо.

# 380
Не се учудвам, че красавицата Амбър му е завъртяла главата на този. Прекрасна е  Heart Eyes
Сигурна съм, че Джони й е дал пари при развода извън тези, които тя дари. Тя си чисти образа като дарява официалната сума и го оставя на мира, за да не продължи с доказателствата (абсолютно съм сигурна, че й е посягал), а той след това й дава скришом още пари за награда.
Всички са доволни предвид създалите се обстоятелства.

# 381
  • Варна
Илон е велик визионер, един от най-прозорливите и талантливи бизнесмени в момента. Той създава бъдещето! Уникален е!
Тази въртиопашка как се е закачила за него -не знам,  мега противна ми е. Но....мъже, какво да ги правиш?! Може да си гениален и пак да си паднеш по някоя тъпа патка,  явно!

Мъжката логика е трудна за разбиране. Simple Smile
Амбър е толкова безлична- и като външност, и като личност, че истински се чудя на популярността и.

# 382
Гледах клипче на Джулия Робъртс. Със съпругът и децата са били на мач на Реал Мадрид и после децата са се снимали с футболистите. Толкова земна и скромна. Запознава се с играчите, които искат снимка с нея, представя ги на съпруга си. Футболистите също мили и земни без фасони.  Heart Eyes Ако на някой му е интересно линк към клипчето: https://www.facebook.com/RealMadrid/videos/10151253615919953/

# 383
Скрит текст:

Страх, твоето име е Златка дъ Бляк  #Crazy

# 384
  • Оптимист по принуда
Гледах клипче на Джулия Робъртс. 
Наистина се държи много мило. И изглежда истински развълнувана.

# 385
Скрит текст:

Страх, твоето име е Златка дъ Бляк  #Crazy
Днес четох, че с тази снимка искала да покаже стегнат корем и секциото си ooooh!

# 386
  • Бургас
Черната Златка  Shocked ooooh!
Скрит текст:

Страх, твоето име е Златка дъ Бляк  #Crazy

Боже,тя е майка на годината,нали?! newsm43

# 387
  • София
На Златка снимката все едно е правена от третокласник, упражняващ се на фотошоп. Имам спомен, че другата прицечовка на снимката е една гримьорка - е, ако това е снимка от портфолиото и, никога няма да се престраша да ме гримира...

# 388
Анастасия Волочкова с "чудна рокля"  Crazy сигурно си я е шила сама Laughing

# 389

Общи условия

Активация на акаунт