Звездни компромати - 321 част

• 110 851
  • 768
  •   1
Отговори
# 90
  • Вече в моята си приказка...
Виктория и аз я харесвам много. Само че да имаше повече усмихнати снимки. Peace

# 91

Олелчи се и Ева. Аз и сега я харесвам, но преди си беше супер горещ миньон.  Simple Smile

# 92
Еееееее, ама ти не спря да завиждаш на Николета, а сега и по чуждите звезди се отнесе! Срама нямаш, значи Crossing Arms То бива злоба, то може, ама твоето на нищо не прилича!
Eм, ко да прая...  Crazy Недоклатен глиган! Mr. Green

newsm78 Все едно снимки от страницата на Хайлайф...
Joy Joy Joy
На Бижу трябва да ѝ се забрани да пише в темата!
Щооо?! newsm78

# 93

Олелчи се и Ева. Аз и сега я харесвам, но преди си беше супер горещ миньон.  Simple Smile
Да,напълняла е.Обаче с мъжа и изглежда са хармонична двойка,тя винаги е усмихната и просто грее

# 94
Скрит текст:
newsm78 Все едно снимки от страницата на Хайлайф...
Joy Joy Joy
На Бижу трябва да ѝ се забрани да пише в темата!
Щооо?! newsm78

Защото успяваш деликатно, небрежно и обективно да "закопаеш" всички "велики" стилисти, коафьори, гримьори, фотографи и техните произведения..  Laughing

# 95
На мен роклята на Кейт ми харесва, като цяло визията й. На Джулия обувките й ми са грозни, а за Виктория Бекъм мога само хубави неща да кажа Simple Smile
Лонгория що така наля кокала последните години newsm78

# 96
Може здравословно да не е ок.Хормони?

# 97
  • срещу двата комина :)))
галерия с много приличащи си звезди http://www.imdb.com/imdbpicks/celebrity-doppelgangers/rg18751557 … 5081&pf_rd_i=

# 98
  • До морето
Препоръчвам на всички, които не харесват Виктория Бекъмова да изгледат няколко клипчета от нейни интервюта в Ютуб. Много различна е от скумрийските снимки, с които сме свикнали. Усмихната и лъчезарна, а и й се носи славата, че има страхотно чувство за хумор и постоянно се шегува. Повечето снимки, които циркулират са от летища или влизане/излизане от някъде  ( а обикновено по такива места хората са раздразнени, уморени, отегчени и прочие. Отделно тя от едно време си има някакъв комплекс от усмивката си и по фотосесии все е със затворена уста. От там и имиджа на мумия  Laughing

# 99
Да, казвала е, че не харесва усмивката си затова е все сериозна по снимки.

# 100
Бижу, това с глигана ме разхили с глас hahaha Ще ми докараш бръчки!

# 101
  • София
Радвам се за Джанет, но посланието на Уисам ал Мана за раздялата малко напряга  Thinking
Скрит текст:
Уисам ал Мана пусна в интернет черно-бяла снимка на певицата, към която написа:
"На най-красивия човек в света, благодаря ти за прекрасната любов, за неотменната ти подкрепа и за това, че си най-добрият ми приятел. Обичам те толкова много, ако е рекъл Господ, ще сме заедно във вечността".

"Хайде да се взривим заедно пред Бъкимгамския дворец!"

(съжалявам, не се сдържах)

# 102
  • София
Виктория е наистина голям образ, за разлика от глуповатия си мъж, просто ние гледаме само снимки, където изглежда точно обратното.
И оставете Ева Лонгория да си хапне!

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 00:30 от Rafiqa

# 103
  • Вестерос

На мен и така ми е супер, особено на снимката с капелата в крачка  Heart Eyes

# 104
  • Бургас
Преди години четох едно интервю със сър Елтън Джон,който казваше,че след вечеря на пъб с Вики Бекъм и Дейвид после го болял корема от смях.Госпожа Бекъм имала страхотно чувство за хумор и било изобщо много весело в нейната компания.Явно медийният и образ е по-студен.

Общи условия

Активация на акаунт