Звездни компромати - 321 част

• 110 835
  • 768
  •   1
Отговори
# 120
Красива е Марго

# 121
  • в 1001-та нощ
В момента при Гала - прима балерината Марта Петкова и Петко Петков от Трамвай номер 5 - не знаех, че са баща и дъщеря  Crazy

# 122
В момента при Гала - прима балерината Марта Петкова и Петко Петков от Трамвай номер 5 - не знаех, че са баща и дъщеря  Crazy
А да ,той и друг път го е споменавал

# 123
# 124
Кралица Елизабет е рожденичка днес. 91 свещички ще духне. Да е жива и здрава!

Мъжа ми, който чете теории на конспирацията ми обясни теза, че Кралицата се е споминала още по Коледа, миналата година. От тогава неколкократно се появяваха новини за нейната кончина, които биваха бързо изтрити. Твърди се, че публичните изяви са поети от двойничка, доказано чрез видео и снимков материал.
Това обяснявало и напоследък фриволното държане на Принца, както и разточителните харчовете на Дукесата, а и дързостта й да разхожда обувки с холандски ток, съвсем не по протокол.
Според тази теория, смъртта й щяла да бъде обявена официално чак през Септември, тази година.
Всичко било с цел да се уредят владенията.
 Laughing Laughing

# 125
  • Вестерос
 Joy Joy Joy

# 126
Кралица Елизабет е рожденичка днес. 91 свещички ще духне. Да е жива и здрава!

Мъжа ми, който чете теории на конспирацията ми обясни теза, че Кралицата се е споминала още по Коледа, миналата година. От тогава неколкократно се появяваха новини за нейната кончина, които биваха бързо изтрити. Твърди се, че публичните изяви са поети от двойничка, доказано чрез видео и снимков материал.
Това обяснявало и напоследък фриволното държане на Принца, както и разточителните харчовете на Дукесата, а и дързостта й да разхожда обувки с холандски ток, съвсем не по протокол.
Според тази теория, смъртта й щяла да бъде обявена официално чак през Септември, тази година.
Всичко било с цел да се уредят владенията.
 Laughing Laughing

Joy Joy Joy

Записвам си на телефона напомняне за септември - Да следя дали ще обявят кончината на баба Бети.

# 127
  • Пловдив
Ана Фарис и Крис Прат на лилавия килим Laughing

https://www.instagram.com/p/BTFxS0iD6Bt/?taken-by=people

# 128
  • До морето
Какви разточителни харчове пък прави дукесата? Ходи с рокли за по 30£ и "рециклира" постоянно. Или нещо съм пропуснала  newsm78

# 129
  • Русе, България
Ей сега отлетя неусетно половин час в търсене на информация за очакваната смърт на бабет-Елизабет, но нищо не открих освен стандартните рептили, илюминати и за клонингите на известните. И аз ще чакам през септември. Crazy

Звездна рожденичка днес: Анди Макдауъл, навършва 59.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 13:52 от Pyjamka

# 130
И моят любим Макавой е рожденик днес, навършва 38. Да жив и здрав и с много успешни роли  Simple Smile  Heart Eyes
Скрит текст:

И баба Бети да е жива и здрава  Laughing

# 131
Ева Лонгория може би с хормоните не е ок и затова се е наляла така. Също я харесвам. Мнохо е лъчезарна. С Викито Бекъм са приятелки и също е хвалила чуството и за хумор. Също адмирации, че Виктория не се поведе по модата със сурогатните майки и си износи сама децата.
Деми Мур също изглежда много добре за възрастта си и не само. Приянка също много ми харесва.

# 132
И пак Ева Лонгория
Скрит текст:

# 133
Ева Лонгория може би с хормоните не е ок и затова се е наляла така. Също я харесвам. Мнохо е лъчезарна.

Eва все пак е на 42г., нормално е да започват някои хормонални промени в тялото й. Иначе и аз я харесвам. Simple Smile

# 134
  • Once there was a Hushpuppy...
Може би съм единствената, всъщност няма значение Mr. Green, но Ева Лонгория не ми харесва в сегашния си вид. Когато се снимаше в "Отчаяни съпруги" беше прелестна, с годините ми се струва, че губи от блясъка си Peace

Общи условия

Активация на акаунт