Звездни компромати - 321 част

• 111 156
  • 768
  •   1
Отговори
# 195
  • На брега на реката
Някъде бях чела, че в рицарска знание може да ръкополага само действащ крал или кралица. А в последните години го прави Уилям. Което било сигурен знак, че гласят него за наследник на короната. Кейт си я представям като кралица, Чарлз пък хич за крал. За Камила май наистина имаше казус защо не можеше да е кралица.

# 196
# 197
Уж чета клюки и компромати, но някак ми е убягнала новината, че братята Уашовски са се превърнали в  сестрите Уашовски.  Shocked

http://people.com/movies/lilly-lana-wachowski-how-transgender-si … orted-each-other/
Май само единия, не и двамата. Или и двамата?  Shocked
И двамата. През 2012 г по-големия, а 4 години по-късно и малкия.  Crazy

https://vesti.bg/lyubopitno/shoubiznes/i-dvamata-bratia-uashovsk … ol-snimki-6051077 

# 198
  • Вече в моята си приказка...
Един много любим на темата "певец", с чуден глас и страхотен външен вид!  Mr. Green

https://www.youtube.com/watch?v=tx69bGbpMGc

# 199
# 200
Камила е разведена и затова няма право да е кралица. Чичото на Елизабет II абдикира точно, защото любимата му Уолис Симпсън е даже два пъти развеждана и само по този параграф не са му отстъпили тогава.

# 201
Един много любим на темата "певец", с чуден глас и страхотен външен вид!  Mr. Green

https://www.youtube.com/watch?v=tx69bGbpMGc
Всеки път се смея с глас!

# 202
  • Rock & Roll feeling ...
Не знам за Сашка, ама Алекс Сърчаджиева изглеждаше блестящо, което казано от моята уста, е равно на съвършенство.  Joy
Да бе, ако това беше блестящо...  ooooh! Да не говорим, че се сцепи от лигоч.  Sick То под маса се завира, то обувки мята, то лиготии и простотии дрънка. Като изкукуригала се държа или поне подпийнала.  

Тя е написала изглежда,но не знам дали под това влиза " държи" ... Защото държанието й беше все едно употребява разни забранени неща ... Проблемът й е,че това са представата й за правене на шоу  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 203
Хахаха, този Оскар наистина прилича на Здравко. Grinning
Иначе и аз много харесвам Малума. Wink Личи си кой слуша актуалните денс парчета. Малума пее хитови песни в дуети с Шакира, Рики Мартин и т.н. Почвам да си мисля, че хората които не го знаят, наистина слушат поп-фолк Stuck Out Tongue , защото негови парчета се въртят постоянно.

# 204
Някъде бях чела, че в рицарска знание може да ръкополага само действащ крал или кралица. А в последните години го прави Уилям. Което било сигурен знак, че гласят него за наследник на короната. Кейт си я представям като кралица, Чарлз пък хич за крал. За Камила май наистина имаше казус защо не можеше да е кралица.

Keйт и Камила няма да са кралици, както Филип в момента не е крал, а принц и съпруг на кралицата.  Peace

Чарли ще си е следващия крал, а Камила ще си е херцогиня(дукеса) на Корнуол.
Съответно след тях Уили и неговата херцогиня.

Херцог/иня е най-високото звание след крал и по-високо от принц, затова предполагам, че няма да ги понижават с други титли.  Laughing

# 205

Понеже и двамата са велики актьори, са решили да правят школа. Rolling Eyes

# 206
И за изглеждане не изглеждаше блестящо, но явно критериите ни за блестящо са на светлинни години разстояние. Rolling Eyes Което си е нормално де, но затова да не ползваме такива бомбастични определения за един обикновен, даже твърде обикновен външен вид.

# 207
  • Sofia

...и то двумесечна

# 208
  • където ми харесва

На тях не им ли се роди бебе на скоро?

# 209
  • До морето

Keйт и Камила няма да са кралици, както Филип в момента не е крал, а принц и съпруг на кралицата.  Peace

Чарли ще си е следващия крал, а Камила ще си е херцогиня(дукеса) на Корнуол.
Съответно след тях Уили и неговата херцогиня.

Херцог/иня е най-високото звание след крал и по-високо от принц, затова предполагам, че няма да ги понижават с други титли.  Laughing

Не е вярно това! Съпругата на краля става кралица, обаче съпругът на кралицата не става крал! Тоест Кейт ще си е кпалица, когато Уилям стане крал! За Камилата не важи, защото е развеждана! Почти съм сигурна, че Чарлз се раздели с престола, за да му позволят да се ожени за нея, може и неофициално да е, но имаше някаква такава уговорка. Следващият крал ще е плешивият Уили  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт