Звездни компромати - 321 част

• 110 976
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
Да, това го разбрах, но имах предвид, че и жената е там.

# 556
  • Пловдив
Мъжът не е ли по скоро охранител? Виждала съм подобни снимки - носят храна, помагат с децата.

# 557
  • Gotham City
Софи Маринова Thunderstruck   Crazy
Скрит текст:
Ама моля ти се, двете понятия не в едно изречение. Много знае какво  е навлякла  Stop

Скрит текст:

# 558
Мъжът не е ли по скоро охранител? Виждала съм подобни снимки - носят храна, помагат с децата.
Да, в статията пише, че е с бодигард, детегледачка и май икономка. Сега кой кой е, можем да гадаем, но аз залагам, че охранител е мъжът. Mr. Green

# 559
  • Оптимист по принуда
 Grinning Хит на пазарЯ в Димитровград.

# 560
  • Русе, България
За Джесика и бебе пише също, че са в Стокхолм заради участието на Тимбърлейк в Евровизия на 9 май. Тогава ли е финалът?

По-назад бяхте изкоментирали дъщерята на Слави Бинев. Ей това момиче сигурно й е сестра? Стана ми странна с това описание на снимката, защото статуята не е на Клеопатра, а на Рамзес. newsm78 И съм много объркана - в лице изглежда малка, 14-15-16, а пък има едни намацотени снимки в профила...

# 561
  • Вестерос
Явно е тъпичка щом е писала за Клеопатра  Joy И с какви обувки е в музея  Crazy

# 562
Е колко много трябва да си тъп, че да объркаш Рамзес с Клеопатра, но да имаш претенцията да пишеш за тях?!  Shocked

# 563
  • София
Това е статуята на Клеопат бе, момичета!

# 564
  • Вестерос
Само мъжете фараони, мисля, че имат това на братата.

Рамзес
Скрит текст:

Клеопатра
Скрит текст:

.

Последна редакция: чт, 27 апр 2017, 10:22 от Tiffany Aching

# 565
Ако трябва да сме обективни, тя не твърди, че това е Клеопатра.

# 566
Това е статуята на Клеопат бе, момичета!
Дали? Клеопатра
Рамзес II

# 567
  • Пловдив
Царица Хатшепсут е носила изкуствена брада и има статуи с брада.

# 568
# 569
  • София
По-назад бяхте изкоментирали дъщерята на Слави Бинев. Ей това момиче сигурно й е сестра? Стана ми странна с това описание на снимката, защото статуята не е на Клеопатра, а на Рамзес. newsm78 И съм много объркана - в лице изглежда малка, 14-15-16, а пък има едни намацотени снимки в профила...
Пише, че е студентка, предполагам, че е някъде около 20-25. Нормално е намацотена Simple Smile
Като заговорихме за Слави Бинев - той колко деца има?

Общи условия

Активация на акаунт