Октомврийчета красиви - правят мамите си диви! - Тема 12

• 47 956
  • 720
  •   1
Отговори
# 525
Баница и пържоли! Идвам!!!

# 526
Честит имен ден на всички ! Живи и здрави да сте ....Малката кашля нещо и май ще ходя на преглед чудя се ...къде мога днес момичета??  мене ме боли лицето и глава от синузита Sad Sad Sad

# 527
Честит имен ден на всички!

Поли, и аз идвам да почерпиш.   Laughing

# 528
Честит имен ден на всички Simple Smile Бъдете здрави и много щастливи.
Педиатърката каза, че е ок да давам жълтък, а на шест месеца да почваме мръвката. Глутен кога започнахте да въвеждате?

# 529
Честит Гергьовден. На именниците да им е живо и здраво името.
Ние сме на агънце, багънце  chef

Ани Токуда и МЦ Лора имат денонощтни кабинети.

Аз основно следвам тази схема, в плодовете и зеленчуците си правя размествания или добавям такива, които тук ги няма / като аспержите  Mr. Green/
Подредено ми е и е ок.

Ходихме на прегледите. Кръв - ок, ехо - ок / хемоглубина и е 124  Shocked/
Ама с урината се орезилихме хем сто пъти слагах колектори.
Мами на бамбинчета как слагате това дяволско изобретение  #Cussing out

# 530
Овес и ечемик не са ли глутенови?  newsm78

# 531
Чуби даваш на хайванчето да се налока с вода,събуваш я по минджилявка,слагаш подлоган и лепиш колектора и чакаш. Гледай залепи по надолу към дупето малко.

# 532
Маймунки моля да ми кажете откога давате глутен и откога сиренце?
Чета, чета и се оплитам съвсем...

# 533
Аз ще давам първо глутен към средата на седми месец, после сирене към средата на осми.

# 534
Значи имам време за сирене, беше ми мерак да му предложа Simple Smile
Благодаря!

# 535
Предложи му  Hug Това си е нещо, което аз съм си наумила да следвам, но колкото хора, толкова и мнения. Така че както ти идва отвътре  Simple Smile

# 536
  • София
Честит празник!

Ръж също съдържа глутен, ако не се бъркам.

За днес - телешко със сладък картоф, морков и броколи.

Слетобед ще са овесени ядки с някакъв плод. Още незнам какъв.  Simple Smile

Вчерашният ми опит с междинната закуска беше много успешен. Днес спа до 8 и яде тогава. Ще видим как ще нагласим след това храненията.

# 537
Така е Кристи.
Аз лично следвам този ред - зеленчуци, плодове, безглутенови въглехидрати, глутенови, месо, жълтък, млечни.
В тази схема част от нещата не ги спазвам, но ми дава някакъв ред. Иначе става страшна оплетация.
Днес за СЗ ще дам самостоятелно плод без ориз. За съжаление царевичното и брашното от елда ще се забавят с доставката и ще ги започна от другата седмица, до тогава Сз ще е само плод, че много дръпна от ориза.
Замествам само обедно ядене, СЗ ще е малко "каша" и плод, че ние си вървим доста едри.
Сирене препоръчват на Хармоника в темата за захранването мамите, доволни са. Хубаво е да се дава по натам заради солта, колко и да го обезсоляваш сол си има, а на тази възраст бъбреците трудно се справят с натуралния натрии, та няма нужда да им се дослагва. Прясно сирене не се дава.
Аз лично ще започна млечните с извара. chef

Поли благодаря за съветите  bouquet

# 538
При нас зеленият боб се оказа изненадващ хит  Shocked

# 539
Честит празник!
Поли, да ти е жива и здрава именничката!  Hug
Dafnita, аз от навършен 7ми месец започнах глутена, млечни ще давам сезмица след като навърши 8м. Мисля да започна с масло, после извара и сирене и накрая к. мляко. Кашкавал и пр. мляко по-нататък.  Но ти ако си прецениш- дай и сиренце, схемите и мненията са толкова много, че може на човек лошо да му стане. Аз се опитвам да се абстрахирам и да се водя по бебка и по мен и отчасти от педиатърката, иначе ще полудея. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт