Октомврийчета красиви - правят мамите си диви! - Тема 12

• 47 954
  • 720
  •   1
Отговори
# 540
Chuby мерси за инфото Ехото кога се прави ? Нас не ни пратиха ? Аз сега въвеждам ориза,месо пилешко,заешко и пуешко.После глутенови каша попара и сиренето Глутена ще ми дойде края на 7 м.

# 541
Аз дадох сирене на 7м. и няколко дни, а глутена въвеждам от 4-5 дни със овесена каша и днес за пръв път опита 2 лъжички попара.

# 542
Малката кашля сутрин от сух стар въздух ...Изпи си млякото ,вода проверих стаята и спря случвало ли ви се е ?Възможно ли да от това сега вече не кашля ?

# 543
Благодаря на всички за мненията и информацията.
Аз винаги си слагам масълце в пюрето, колкото грахово зрънце.
Днес исках да купя АМ, за да разреждам пюретата с него, но те бяха толкова видове, че се омотах. Изобщо не знам какво да взема.
В темата на ноемврийките една от майките каза, че когато детето е кърмено може и по-рано да се въведе глутен, на 6 месеца. Колко може да се разчита на това, не знам.

# 544
Честит празник ,Поли,да ви е жива и здрава и много късмет!

# 545
  • София
И аз въведох сирене като стана на 7 месеца, от 5 дни давам и глутен. Масло също давам, по-отдавна.

Ох, днес седнах и написах меню за следващите 2 седмици. Ако вкараме и междинна закуска в 10, стават 3 хранения на ден, които да мисля. А и за да бъде разнообразно, става хептен омотано у мойта тиква. И почнах да забравям какво съм въвела и кога съм го давала. Та, седнах и го написах менюто. После се хванах и сготвих за следващите 2 дни, щото не може по цял ден всеки ден да готвя.  Whistling

Обаче познайте - за нас няма нищо за ядене  Mr. Green

# 546
Мчи яжте пюрета  hahaha

# 547
Благодаря Ви момичета за пожеланията. То и днес на Нори чавето има имен ден,ма нещо тя ми се загуби по трасето newsm78
Днес развивам теории на мойта майка,как едно след друго давам на Гери. На телефона едно мъртвешко мълчание и се почна:Кат зема едно дървоооо.....дъра,бъра сто чедъра. Ти на 4ри месеца си хранена с боб,бла,бла и я оставих на микрофон и си пих ракийката , а тя тутунижи Mr. Green
Накрая казах приятна вечер и затворих hahaha

# 548
  • Варна
Честит празник на всички
И на прекрасната Гери и нейния тати 🎉🎁😍
Тук съм аз.. чета и умувам
Благодаря Поли 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

# 549
Честит празник на всички
И на прекрасната Гери и нейния тати 🎉🎁😍
Тук съм аз.. чета и умувам
Благодаря Поли 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘
Ей Нори, добре завърнала се Hug
Да ти е жив и здрав именника, много здраве, щастие и късмет Hug

# 550
  • Варна
Благодаря Шо  Hug
 Hug

# 551
Честит празник, момичета! Честити да са всички именици и имената да им носят много късмет!
Ние сме в Банско с малчо за 2 нощувки в Лъки-то. Мога само да ги похваля, надградили са от последното ни посещение ноември. Имат нов спа център с детски басейн и днес нашият малчуган максимално му се изкефи. Въобще хотелът е силно ориентиран към семейства с деца и е фрашкано с чавета Simple Smile

# 552
Мисис, дай бързо менюто тук Simple Smile

Ели, не е ли безумно скъпо в Лъки? newsm78

# 553
Не, Кристи, ние си го дебнем в един индийски резервационен сайт и цената е повече от добра, мейк май трип се казва. Цените на рецепция са солени много иначе, да.

# 554
Ха Ели мерси за инфото, ние също бяхме решили за Лъки вместо море тази година, защото море и пълзящо торпедо - не, мерси  Party
Нори - честит имен ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт