Октомврийчета красиви - правят мамите си диви! - Тема 12

• 47 944
  • 720
  •   1
Отговори
# 555
Ели, уби ме с индийския сайт  Joy Ще видя какво предлагат bouquet

# 556
+1 за Make my trip Simple Smile Много добри оферти има понякога!  Peace Може да видите и galahotels. Единствения минус на сайтовете е, че в повечето случаи парите се дърпат в момента на резервацията. Ако по-нататък се откажеш ги връщат, де (освен ако резервацията не е non-refundable есествено). Simple Smile

Мойта през нощта спи и обикаля кошарата.  Joy Нe знам как го прави, но явно вече с летния чувал и по-лесно да се придвижва, та докато не се запецне в някой ъгъл се врътка насам-натам. Grinning
Днес - овес - одобрен. Simple Smile
Да ви питам, тези, които вече сте се озъбили Grinning, почиствате ли зъбките? И изобщо какво се прави като поникнат? Simple Smile

# 557
  • София
Да оплюя Авент шишетата, второ дефектни, не завинтва добре и се къпем в мляко.

Макар и малко късно се сетих да пиша по темата Simple Smile Авент имат 2 серии шишета и биберони - CLASSIC и NATURAL. Разликата е във формата на бибероните. Привидно биберони от единия тип пасват на шишета от другия, но на практика не е така. Дупките са различни и буквално тече. Една вечер имах такова приключение и после разглеждах внимателно. Виж дали не е това и при теб.

И аз благодаря за инфото за сайта!

Менюто ми е... на лист хартия  Blush Признавам без бой - мързи ме да го преписвам. Накратко - закуските са - ориз, просо, царевична каша, овесени ядки с плодове - банан, ябълка, сливи, круша; тиква; авокадо. Овесените ядки може да са с масло и сирене.

Обядът е зеленчуци в различни комбинации - моркови, картофи, чушки, броколи, спанак, сладък картоф с пиле, пуйка, заек, телешко. Понеже почнах и глутена, ще добавям вече и кус-кус.

Консултирах се и с педиатъра и той е на мнение, че е по-добре ден месо и ден жълтък. Минавам на тази схема. Благодаря момичета!

# 558
  • София
Ехо, де сте бря?  Laughing Цял ден мина и никой нищо ни казва.  Thinking

# 559
Привет!
Ние сме пантелей пътници от няколко дни. Обикаляме с малкия и събираме печати.  Laughing
Малко като поговорката " Луд умора няма".
Всички места извън София определено мога да ги нарека друга България. Днес сутринта тръгнахме от София на 11 градуса в 10:30 след има-няма час и малко бяхме в село Стоб на пирамидите на 22 градуса - пекнало ти едно слънце и грам облаче няма.  Shocked

Нори, с малко закъснение - да ти е жив и здрав Гошко и много да те радва и слуша!  Hug

Днес въвеждах броколи - не беше одобрено и дори след час повърна пюре ( за първи път се случва ).

Мисис, тъмбс ъп за идеята да се направи предварително меню. Аз сега съм записала кое кога искам да вкарвам на една таблица, но после мисля и аз да си пиша менюто.  bowuu

# 560
  • Варна
Благодаря Ви момичета  Hug bouquet Hug
На нас ни остана само рибата и жълтък да въведем иначе всичко друго го минахме тези дни ще вкарам жълтък от нашите домашни кокошки и още малко и го записвам на кухня да си хапва всичко вече 😘😘😘😘

# 561
С какво въведохте авокадото?

# 562
  • Варна
С какво въведохте авокадото?
Аз със банан.
Изяде две теи лъжички и Приключихме с него 😂

# 563
Нори, аз и банан не съм въвеждала...  ooooh!
Написала съм до края на май само зеленчуци да въвеждам и хем само по три дни ги вкарвам...  вече се чудя какво да правя.

А за подправките не разбрах като коментирахте малко по-назад в темата и се извинявам, че пак питам, но може ли да сложа подправка на втория ден на въвеждането  да речем на спанака/граха/сладкия картоф?

# 564
Ако имаш предвид магданоз или копър, можеш. Аз досега готвих плодовите пюрета за седмицата. Добре, че родих дете, та да опитам папая Crazy Хич не ми хареса, както и мангото преди това Joy

Търсих череши, защото по моя план това уж трябваше да вкарам, ама не намерих. Затова папая, жълтък и нектарина са на ход.

# 565
Да магданоз, копър.
А праз/ пресен лук?

# 566
Аз още не съм вкарвала луците, но мисля да го направя от веднъж, просто в малки количества за някакъв вкус на манджата.

Праз в момента има ли? newsm78

# 567
Има, аз купих вчера за нас, но ако питаш кога му е сезона - идея нямам....

# 568
Е, май е зимата newsm78 Ама това е нещо, което също не ям, така че хабер си нямам Joy

# 569
Кристи, имало два вида - пролетен и зимен.
И аз наскоро го проядох и май повече ми се услажда от лука.

Общи условия

Активация на акаунт