Октомврийчета красиви - правят мамите си диви! - Тема 12

• 47 941
  • 720
  •   1
Отговори
# 570
Аз и лук не ям Mr. Green

# 571
Аз от самото начало правя списъци кога какво ще давам, че да не стане обърквация. Simple Smile Имам и отделно списък какво съм въвела. Simple Smile

cristi и ти като мен май не хапваш много неща! Simple Smile Ама аз манго и папая съм пробвала и преди  Stuck Out Tongue  И мангото всъщност доста ми харесва!  Simple Smile Виж лук, праз и секви подобни  - тц.

Днес беше много скублив ден, както и да застана, колкото и да си дърпам и връзвам косата, все малкото дзвер ме докопваше! Ей, и в детската градина не са ме скубали толкова!  ooooh!

# 572
Аз въведох пресен лук, към пюрето слагах по стръкче, колкото за вкус.А праз имаме домашен страшно много, но съм зациклила и не съм се сетила да го въведа ooooh!.
Лека и спокойна нощ от нас.

# 573
Адинко, аз ям мръвка, три вида зеленчук, три вида плод и малко млечни. И естествено всичко, което е ужасно нездравословно Mr. Green

# 574
Адинко, аз ям мръвка, три вида зеленчук, три вида плод и малко млечни. И естествено всичко, което е ужасно нездравословно Mr. Green
Хааа мой човек си значи!  Mr. Green
Макар, че аз ще се постарая да си променя менюто, щото някак си не си представям аз да ръфам пица, а на малката да и пробутвам зелена салатка с варено яйце и пилешко на пара... Grinning

Тази нощ спа без биба, и мрънна точно веднъж, надежда има.  Whistling

# 575
Cristi, ти вярно нищо не ядеш. Така бях до към 20 годишната ми възраст. После проядох. Но пък за сметка на това аз грам млечни не ям.

Адинко, и при нас е страшно скубане - или не му харесва прическата ми и иска да я пооправи, или просто му е кеф майка му да пищи.  hahaha

От две нощи го взех да спи при мен, защото започна да хленчи на всеки час, а така ми е по-лесно да го успокоявам.

# 576
И Мишето плаче на сън върти се иска да спи по корем ужас е тоя зъб....Мен ми е много лошо от тоя синузит...Аз от подправките давам копър и гхи ,но и това не помага да изяжда всичко

# 577
Някоя маминка заместила ли е закуската? Днес направихме първият си опит с две бутерки с жълтък и сиренце,поръсени с малки риган. Яде чавето бе Whistling
От днес в зеленчуковите й пюрета почвам да и слагам и червено цвекло,пък как ще махам петната идея си нямам newsm78

# 578
  • София
Добро утро!

За празът - и аз не го ядях, ама по-скоро никой не ми го е предлагал. Вземала съм инцидентно, но сега взе да си ми харесва.

Копър и магданоз сложих в саксии на терасата. Магданозът го изяде нещо, ама копърът е много готин. Още малко и почвам да го бера  Laughing

Ох, вредните храни. От 3 месеца драстично намалих въглехидратите и да ви кажа - липсват си ми. Ама после ми е много зле, така че засега ги избягвам. Тия дни си позволих да ям плодове - като цяло бях добре, инсулинът не полудя  Laughing Обаче не мога без сирене и мляко. Голям фен съм им.  Simple Smile

Ехаа, браво на Гери! Като банички ли й ги даде? И тя си ги ръфа?

Аз с цвекло си вдигнах хемоглобина през бременността. Толкова ли се цапате по време на ядене? Имам един гумен лигавник, но е изцяло гумен. Много добра работа ми върши, после го мия. Е, понякога връща и после по дрехите, ама  Whistling

# 579
Три малки бутерки,те мекички и се топят в устата и. На мънички хапки и ги давах в устата,ако и ги бях дала в ръка,щеше да ги размаже на табличката на столчето.
Да заради хемоглобина и давам цвеклото,очаквам лилаво ако,смесица от капки желязо и цвеклото Mr. Green

# 580
Три малки бутерки,те мекички и се топят в устата и. На мънички хапки и ги давах в устата,ако и ги бях дала в ръка,щеше да ги размаже на табличката на столчето.
Да заради хемоглобина и давам цвеклото,очаквам лилаво ако,смесица от капки желязо и цвеклото Mr. Green
Поли, може и да не е лилаво акото а доста тъмно заради капките желязо.

# 581
Краси то стана тъмно от капките желязо,ами като добавим цвеклото Mr. Green
Бе мнооо важно,тва да ни е дерта,марнайс простотии на главата си имам #Crazy

# 582
Така е тва да е дерта...аз го казах да не се изненадаш Wink.
При нас пак гадно временце пфууу

# 583
  • София
При нас се изваля вече, даже слънце пекна. Като се наспи зверчето мисля да го метна в каляската и на разходка малко.

# 584
Ей момичета къде се изгубихте ...Всички сте тихи мълчите си... Как изкарате почивните дни ? Аз излизах с мъжа ми днес.После правих пюрета на малката картоф,морков и копър и друг вид броколи с пъщарнак за цяла седмица утре почвам да и давам пуешко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт