Октомврийчета красиви - правят мамите си диви! - Тема 12

• 47 939
  • 720
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро!
Голямо затишие настанало тук, сигурно бебчетата слушкат и спят доволно по цели нощи Simple Smile.Аз нещо не можах да спя де, свеки ми вдигна кръвното и се въртях цяла вечер, нооо днес си тръгва и съм щастлива. Пия си кафето сега и чакам да се наспите и да ми правите компания.

# 586
Написах нещо тук пък не се публикува newsm78
Та написах,че кукувам от 6 сутринта и разглеждам мебели Виденов,и не ми вдъхват доверие. Някоя от вас наскоро да е купувала. Аз мойта свеки така я подредих,и не смее да звъни вещерката долна Sick

# 587
Здравейте, мамита! Аз до сега май при вас не съм писала. Влизам с въпрос, дано не е проблем. Взела съм каша на хип от елда, млечна. Обаче пише, че е с глутен. Нали уж елдата е без глутенова култура. Та се чудя що така, някой нещо знае ли по въпроса?

# 588
Хелоу Sunglasses
Поли,аз съм купувала от Виденов преди 2 години..Ми не съм доволна..Първо пристигат без половината винтове, френски връзки и т.н.после самото качество на сглобите е много ниско.Технокомерс имаме тук и нещата са 1 идея по добри,а цените са същите.
П.С.Елдата мисля,че е глутенова култура,ама не съм сигурна.
Аз вкарах глутен, вече и , засега сме ок.

# 589
Добро утро!
Днес имам повод и черпя всички виртуално!

Елдата не е глутенова култура, но при правенето на кашата може да са останали следи от други глутенови култури затова пишат така по опаковките.

Поли, аз съм купувала преди 4 години от мебели Виденов спалня с гардероб и скрин. Бях включила монтаж в цената. Дойдоха си момчетата сглобиха си всичко и аз съм много доволна. Още си ползвам скрина.

# 590
Из нета пише, че е без глутенова култура елдата. И сега тази каша кога да я давам не знам.

# 591
Елдата е безглутенова култура. От Хип обаче си връзват гащите и пишат, че има глутен, защото мелят всичко с едни машини и е възможно да има следи от глутен. Аз лично елдата я въведох миналата седмица с каша на Хумана, на нея пише, че е без глутен. Внимавайте, защото има и млечна такава, търсете безглутенова, безмлечна (освен ако млечните не са въведени, разбира се).

# 592
Поли, ние имаме на Виденов и съм ужасно не доволна, тия мебели и за подпалки на печката на баба ми не стават!!!
Много сте тихи , да не правите братчета или сестричета на буболечките, айде дано скоро някой се похвали с новина ♥
При нас освен че сме болни с ММ, няма друго, и че на малката и изникна още един зъб, това е

# 593
Е добре де, млечките каши не са ли с преходни млека, съобразени с възрастта?

# 594
Не всички, четете опаковката и съдържанието.
Поли, Виденов и аз не ги долюбвам. Много са им калпави повечето стоки, особено по-ниския клас. Аз лично предпочитам Аико или мебели Явор, с тях имам добър опит.

# 595
Благодаря за съветите. Мисля,че у наше село има мебели Явор,ще ги погледна.

# 596
Икеа доставят до цялата страна също.
Могат да се поръчват он лайн, гаранционни са и могат да се рекламират. Лично аз ги считам за номер едно на средния клас.
Кристи как съхраняваш пюрета цяла седмица?  Аз готвя през три дни. С плодовете съм въвела ябълка, круша, слива, банан и толкоз. Ще ги въвеждам на сезон останалите. Праз, лук и чесън ги дават за десети месец, трудно смилаеми са и газообразуващи. За това не съм въвела още карфиол. С тях по натам. От банан се скъса да пръцка и ака. Дадох два дни и спрях.
И зеленчуците ще ги въвеждам сезонно.

# 597
Аз имам маса и столове от тях съм доволна на Виденов.Легла и гардероби  съм доволна от Еником.скафовете в хола и кухнята са ми по поръчка

# 598
Chuby, замразявам плодовите, а зеленчуковите правя всеки ден. Лук, чесън и подобни не са толкова газообразуващи. То по тая логика, нищо не трябва да се дава до годинката  Simple Smile

Бимба, има безмлечна елда на Слънчо. Вземи от нея. Имат и просо.

# 599
За тези, които не правят кашите сами, сетих се да похваля за следобедна закуска тези на Алнатура, които са готови в бурканчета. За из път ни бяха много удобни, аз лично така въведох просото, имаха пюре с банан, ябълка и просо. Хареса се и човек като е в движение са много добро решение. От Била ги купих.

Общи условия

Активация на акаунт