Октомврийчета красиви - правят мамите си диви! - Тема 12

• 47 938
  • 720
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря момичета!

# 601
Виденов никога повече, примамват с изгодни цени, а после, майко мила. За доставката няма да коментирам.
Явор, Айко и ИКЕА, разбира се.
Душици, с триста зора намерих чисто заешко пюре, на някаква италианска фирма, ама успях.
От утре се почва с жълтъците и пилешко/пуйка/заешко. chef

# 602
  • София
Добро утро!  Simple Smile

На Виденов имам маса. Беше много забавно, защото я поръчах и трябваше да дойде за подарък за ММ за рожденния му ден. Естествено се забави доставката. Тъпа им е политиката - не може да си я вземеш от склад и трябва да чакаш доставка, която те правят кога си решат и не се вписват в сроковете.

Та доставката беше в деня на раждането. Тъкмо бях родила и минала малко еуфорията, лежа си аз и телефона звъни - куриера. Беше се и изгубил и ме помоли да го навигирам. Та аз се замислих, че всъщност няма какво да правя и си говорихме. Ама не му казах, че тъкмо съм родила.  Mr. Green

Приятели взеха масата и я закараха в нас.  Laughing

За момента съм доволна от нея - ползваме си я, всичко й е наред.

Имаме и една малка холна масичка от преди 8 години. Още първата седмица я наваля дъжд и се поду в единия край (беше под прозорец). Въпреки това си я ползваме още.  Laughing

За днес - сладък картоф, морков, праз, фиде, магданоз, масло и сирене. Слетобед ще е царевична каша с круша.

# 603
Аз утре ще вкарвам грах, дано да се хареса като зеления боб  Mr. Green

# 604
Помбер, заешкото го въведох с бурканче на Плазмон, смесено със зеленчуково пюре. Не можах да намеря друго аз.
Кристи, беше казала, че даваш папая. Имам една, която тъкмо омекна и е готова за консумация. Сподели как я даваш ти, обработена или в сурово състояние. Мисля да я предложа към следобедната каша.

# 605
Обработих на пара. Ама понеже съм Перко Наумов, не я чаках да омекне  newsm78 Задължително ли е това?  Rolling Eyes

# 606
Крис, аз изхождам от това на мен как ми харесва, а аз папаята я предпочитам омекнала, както и авокадото Simple Smile Едва ли на чаветата им пука как е, споко.

# 607
Уф, успокои ме  Grinning Аз не ям папая и хабер си нямам. Направих я с нектарини, ябълка, круша (за три дни) и толкоз. На мен лично леко ми нагарчаше самостоятелно, та затуй комбинирах.

# 608
Аз да ви се похваля ,че за първи път направих пюре на малката в бурканчета и сега има манджа за две седмици.Направих ги с картоф,тиква,морков,броколи и карфиол.Много съм доволна от себе си  Laughing
Чакам я да се събуди и ще видя дали ще го яде.
Много е кофти времето при нас.Така ми се ходи на разходка...а то не спира да вали.

# 609
При нас нищо зелено не се харесва...  #Crazy
Това дете спря да яде направо. Утре мисля да направя някаква сбирщина и дано пак прояде, че вече ми идва да се гръмна. Всеки ден му готвя и той нищо не яде.
Днес се правеше, че ще повърне от авокадото и накрая разбрах и аз какво значи да ти се изплюят в очилата.  hahaha
Кристи, на мен папаята дори и като е мека пак ми нагарча, така че и аз ще я комбинирам с нещо. Ама да стигнем до там.

Имам един въпрос. Трябва ли да съм заместила обедното хранене (или по-скоро да кажа да яде прилични количества [повече от пет лъжици] пюре ), за да мога да предлагам и следобяд отново каша с плодове например?

# 610
Lid, не знам, честно казано.
Аз като пълна патица смятах, че каша с плод се води заместено ядене, абе изобщооо, миг поспри Laughing Laughing
В моите представи всичко различно от АМ/кърма е заместено, ама не е тъй се оказа. help

# 611
  • София
помбер Явно и аз плувам с теб.  Mr. Green Защо да не се води заместено?

# 612
Заместено е  Simple Smile

Лид, моят прояде първо следобед с каша/плод, така че действай!

# 613
Според педиатъра като имало плод, едва ли не, гола вода. Абе, здраве да е.

# 614
Аз давам плод и разтворена в АМ каша  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт