Октомврийчета красиви - правят мамите си диви! - Тема 12

• 47 929
  • 720
  •   1
Отговори
# 615
Папаята аз я давам сурова, но купувам доста меки. Доста я харесва, чиста съм  давала само.

Грах смесен с обикновен или със сладък картоф съм пробвала и за моя изненада му хареса също. Намерих тук и био пресен и го подпуквам  Simple Smile

За нещастие нашето вече може би с 2 заместени се води, в 9 яде плод в яслата, а в 11 зеленчуково пюре + плод пак за десерт. Аз се пъна да се цедя, а то там отказва мляко. Иска си цици човекът hahaha

# 616
Помбер, и моите представи са такива.  Grinning
Както и си мислех, че дори в пюрето да има АМ/кърма ако е 160 грама е заместено хранене.  Laughing

Утре ще пробвам да дам каша с плод. То не, че много плодове съм вкарала - една ти круша само.  hahaha

# 617
Хм.. 160мл нямаме шанс май скоро да ги стигнем, веднъж изяде 120. Ама аз като почне да се разсейва и да губи търпение, спирам Simple Smile Да не намрази храната, макар че с такава ящна майка едва ли Mr. Green

# 618
Тези, които имат 2 заместени хранения (обяд и СЗ без дохранване), през останалото време колко АМ давате и колко пъти. Нашият има 3 хранения по 210мл. Изпива си ги от воле, ама все се чудя да не го прехранвам, че върви едър.На 3 часа са ни храненията през деня, без нощно.
И още нещо: не седи стабилно, не пълзи и няма зъби. Явно е мързел Simple Smile

# 619
Ние сме 3х180 и две заместени.
Мъча се и закуската,но нещо цикли.Я тук изявените диетоложки с папаята да кажат, удачно ли е да и дам овесени ядки с плод за закуска,че за сега на попара,юфка и кус кус се мръщи newsm78 Mr. Green

П.С. Ние седим горе долу стабилно,пък въобще не се обръща Crazy

# 620
Аз със закуските още съм назад, ама яя дай му на това дете една шкембе чорба за стремителен старт на деня Mr. Green

# 621
Поли, давай смело, много добре си ми звучи овесени ядки с плод. Пробвай я, може пък да се хареса.

# 622
Фифони,тва се казва приказка Joy
Ели,ще я пробвам хайванката,трее се киснат от ноща и ги сваря на заранта newsm78

# 623
Че аз кашо, овесени ядки ,грис давам за закуска бе Поли 😁 а А сз нещо друго и така

# 624
Мда само подстрекавам аз, пък моето горкото на ябълки и круши. Мечтая си вече да ядем заедно истинска храна, ама цял живот ще муха мръвки, сега по-лекичко отпочваме..

# 625
Хм.. 160мл нямаме шанс май скоро да ги стигнем, веднъж изяде 120. Ама аз като почне да се разсейва и да губи търпение, спирам Simple Smile Да не намрази храната, макар че с такава ящна майка едва ли Mr. Green
Моят опуква по 240 на обяд и следобяд, та съм спокойна.

Ели
, аз давам по 150 мл, закуска и вечеря. Понякога обаче има и нощна закуска Mr. Green или междинка, ако е ходил на плуване или е прегладнял. Тогава давам по 90/120 мл, в зависимост от случая. И моят грам не седи! Сигурно, защото е по-интересно да си троши главата във всичко и да се изправя в креватите Crazy

# 626
Със 150мл нямам шанс да го залъжа, Криско. Почва да реве и протестира като свърши. 240гр пюре и каша имаш предвид, нали? Аз кашата с вода я давам и то половин доза 70-80гр, та това ядене не му е много насищащо, ама все пак се чудя да не му е много манджата. Дали да не го оставя на 4 хранения, вместо 5  newsm78

# 627
  • София
помбер Да бе, гола вода.  Laughing Е, шкембе чорбата си е друго, макар и то да има вода  Mr. Green

eli_dzh Пробвай Simple Smile Ние от 4 хранения, минаваме на 5. Не му стига. Преди караше на 4-5 часа пауза, сега на 4 часа едва издържа.

Аз давам овесени ядки. Редувам ги с плодове или с масло и сирене. Понякога ги кисна, друг път директно ги варя.  Rolling Eyes

# 628
Ние имаме 3х180 АМ, но от няколко дни предлагам по няколко лъжички попара, та е въпрос на време да заместя още едно ядене.Нооо пък с водата сме до никъде, пие по някоя глътка и това е....
Поли, аз съм купила овесена каша на Хип и давам от нея, ако не ти се занимава да киснеш или вариш може да пробваш.

# 629
Миси Краси,но чавето мрази каши Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт