Октомврийчета красиви - правят мамите си диви! - Тема 12

• 47 927
  • 720
  •   1
Отговори
# 630
2 x 210 (вечерни ) & 1 x 180 (сутрин), другите две яденета са обяд-зеленчуково пюре + месо/жълтък и каша + плод Peace

# 631
  • София
Миси Краси,но чавето мрази каши Crossing Arms
Confused Няма ли да са му големи зрънцата? Мен малко ме е страх да не се задави.  Rolling Eyes

# 632
Роуз,аз ще варя и пасирам бре Mr. Green

# 633
Поли, душо, цял ден се опитвам да ти се обадя и не сколасвам. Утре ша ти звънна да ти кажа за моя опит с Виденов Grinning

# 634
Здравейте Simple Smile
Вече съм доволна и дишам спокойно, маймунчо си хапва доволно. Две заместени хранения / каша и зеленчуци / и 3 кърмения.
А днес ме изуми - 160гр зеленчуково пюре + 100 гр десерт плодово пюре.
Лично аз засега от Виденов съм доволна. Вече доставките им са в рамките на 3-5 работни дни, цените за качеството им са ок. Гаранционни са и обслужват рекламации за отрицателно време.
 bouquet bouquet bouquet
Моля майките на момченцата за малко инфо. Какво правите със забелването и докъде стигнахте?Мненията са много противоречиви за принудителното забелване, аз съм на мнение, а и на педиатрите при които ходя, че това трябва да си се случи естествено, бавно и без дърпане и травмиране.

# 635
Аз забелвам от самото начало, защото го бяха подкарали още в неонатологията така. След това педиатрите също казаха да продължавам.

# 636
Аз забелвам от 6 месец,всеки ден по съвсем мъничко за да няма травма.Даже в скоро време ,може би ще го оправя до края Rolling EyesДнес в интерес на истината даже малко кръв имаше и се притесних,но таткото каза ,че ок.Ще видя как ще е утре.И на мен ми се искаше естествено,ама много противоречиви мнения..И накрая се доверих на педиатъра.То май може и на хирург да се свърши работата newsm78

# 637
  • Варна
Дафи нашата педи на 4я месец го беше забелила малкия, на всяка консултация по малко и вече е готов много бързо безболезнено и лесно стана при нас аз много се притеснявах как ще се случат нещата но всичко мина много добре, не го е болял или поне не е давал признак за болка.. И сега всеки ден като го къпя го почиствам внимателно.. Хванах му цаката Party

# 638
Шашнахте ме... Ние сме до под крушата, едва едва се подава...  newsm78

# 639
Е Дафи,спокойно ще се подаде Grinning
Малко по малко и така SunglassesВ интерес на истината и мен ме беше много страх и едва го пипах Embarassed

# 640
Хихихи, и аз едвам го пипам...  Joy Joy Joy
В нашата къща все всичко женско. Две сестри сме, моята кака има две момичета, на мен първото ми е момиче, та как да го пипам да ти и патрончето... Ще се подаде, и аз така си викам, ама и вас да си питам  Joy
Поне прояде гомнушко, че предния месец хич го нямаше.

# 641
Хахаха,аз забелването го бях оставила на таткото,че и мен ме беше страх.После ще се изумите как си го дърпат и разтягат като открият ,че имат пишка  Joy.Все си мислех,че ще си я откъсне  hahaha

# 642
  • София
Роуз,аз ще варя и пасирам бре Mr. Green

Ми то нали пак става каша...  Rolling Eyes Аз затова  Crazy

Хахаха,аз забелването го бях оставила на таткото,че и мен ме беше страх.После ще се изумите как си го дърпат и разтягат като открият ,че имат пишка  Joy.Все си мислех,че ще си я откъсне  hahaha

Joy Joy Joy

И на мен ми е омотано. Педиатърът не е казал нищо по темата. На последния преглед на ехографа, докторката само обясняваше как има частен кабинет дето с това се занимава. Таман през цялото време ме увещаваше  Tired Според нея - трябва.

Аз в интерес на истината незнам дали трябва или не. И съм наникъде.  Confused

# 643
Абе мамите с момчета,кво ми се прайте на ущипани лисици. Страх ги било,ма като такова там с мъжо ни въй страх hahaha Я дан ми са втелясвате Mr. Green

# 644
Абе мамите с момчета,кво ми се прайте на ущипани лисици. Страх ги било,ма като такова там с мъжо ни въй страх hahaha Я дан ми са втелясвате Mr. Green
  Joy Joy Joy значи ,не ме карай да говоря мърсотий,и ти сега hahaha

Общи условия

Активация на акаунт