Октомврийчета красиви - правят мамите си диви! - Тема 12

• 48 167
  • 720
  •   1
Отговори
# 360
Миииии, зависи от степента на истерия Mr. Green Преди да излезем, се опитвам да елиминирам всякакви причини за неразположения - сменен памперс, приготвено шише с чай, гердан за дъвчене на врата ми, ортодонтска гризалка, играчка за количката, стоплена вода + доза АМ, допълнителен сенник, дъждобран, одеялце за всеки случай и...слушалки! Започва се с нещо и има градация - той реве, аз сменям "помагалото". Когато вече нищо не помага (има и такива случаи), го вадя за малко на ръце. Десет минути по-късно съм изплезила език и го връщам обратно. Ако отново ревне, просто си слагам слушалките на ушите, надупвам нещо до краен децибел и просто вървя, признала се за победена Mr. Green

# 361
Аз току що се връщам от дискотека. Бях на парти с маски - маскирана съм като зомби. Цяла нощ Фризовом се сервираше - яко смукане.  hahaha

Майтапът на страна - мислех си, че след вчрашната целодневна разходка с две кратки дрямки няма да продължаваме с партито и през нощта.... но уви.  hahaha
Party boy! hahaha

Кристи, евала за слушалките - аз не мога да се пречупя - мъкна ли, мъкна на ръце - само и само да не събирам неодобрителни погледи.  ooooh!

# 362
Бамбина никога не реве в количката. Само преди да заспи мрънка около пет минути. Обича си много в количката. Разглежда, разглежда и изведнъж отцепва. Ако ходим някъде по дълго, винаги нося ядене, вода и памперси, ако се наака. Обожава да е навън.
Тя си има точни собствени режими на сън и будуване, един път бяхме в бриколаж и тя се наака и заспа. Отидох да я сменя в тоалетната, тя спи, аз я оправям.
Помбер той не обича ли да разглежда, не ти ли заспива в количката?

# 363
Chuby, с кой кош си?

# 364
Аз да питам де Sick
В тея топли дни не съм пускала климатик,обаче хайванчето взе да се отвива нощно време. Сложих я снощи в чувал,погледна ме с неразбиращ поглед и заспа,нооооо пипам ръчички,носле,врътле топли,уши студени. Като заспа почна се върти като шушумигаво,метнах и нейното одеалце отгоре и чавето заспа дълбоко.
Хмммм дали ще я претопля така,ей го,вече отива десет без двайсет,тя още ми хърка newsm78

П.С. Ако се е метнала на татко си,и лете и зиме да ми спи по терлици,ще я разчекна Laughing

# 365
Поли, колко градуса е в стаята?
Аз на 21 градуса съм завивала с две одеала и не е имало проблем.

# 366
Гледам 22 без климатик Rolling Eyes
Баща й,ако си махне терлиците,било лято или зима му тръгват сополи Sick

# 367
Гледам 22 без климатик Rolling Eyes
Баща й,ако си махне терлиците,било лято или зима му тръгват сополи Sick

Joy

Не се притеснявай остави я да спинка принцеската.
Можеш само да се радваш, че спи толкова, а не е като моя да става в 06.

# 368
Тя винаги си спи до девет-десет. Аз къпя късно Peace

# 369
Когато и да къпя вкъщи се става в 06. Снощи къпах в 22 и заспа в 23 и пак стана в 06.  hahaha

# 370
Ми да ти кажа,може би тя е изградила вече тоя навик със къпането и спането. След като минаха коликите де. Сега ще ме видиш как дудна,като и почнат зъбите Mr. Green Веднъж ми се събуди в 8,аз най демонстративно минах покрай нея с току направеното ми кафе,дадох и бибата и тя откърти до 11 Crazy
Ми ако е било гладно детето,пък аз точа лиги на кафето,ааааааа hahaha
Пишман майка,уууууууу hahaha

# 371
Благодаря ви за отговорите.
Абе, уж елиминирам всички потенциални дразнители, ама пак. Обичаше да се вози в количката, да, дано да е нещо временно.
Иначе в кенгуруто е шушулка и си трае Grinning

# 372
Аз съм още със зимния кош, летния ще го сложа когато седи абсолютно стабилно, т.е. още месец.
Щом в кенгурото ти кротува Помбер, разхождай го така.
Номера при нас е да се спазва нейния режим, тогава сме мир и любов. Всяко нарушение на режима означава целодневно киселеене и късане на нерви.
Понякога успявам да я излъжа, но рядко.

# 373
  • София
помбер Ще излезе от квартала за абитурентския бал  Mr. Green

Същата работа е при нас. В общи линии час издържа на шумно място. После е крив. В такива случаи гледам да излезем навън, поуспокоява се. Но в магазин, мол - в общи линии до час. Няма значение дали е в раницата или в количката. Накрая почва да крещи с пълно гърло, а аз гледам да се изнеса бързо.

Като цяло планирам излизания и разходки свързани със съня му. На всеки 2 часа дремва - я 20 минути, я 2 часа. Като стане време за сън е нервен и гледам да намеря тихо място, за да заспи. Може да е с количката на разходка, може да е в колата или на леглото вкъщи.

poli1974 Аз пуснах климатиците пак  Rolling Eyes

При нас е студено. Имало е лета, в които не съм махала зимната завивка.  Laughing

Спи с олекотена завивка. Досега не се отвиваше, а и тя е голяма. Запълва цялото му легло и няма къде да избяга от нея.  Mr. Green

От няколко дни сутрин около 4-5 часа ММ го намира завъртян напречно на леглото. Та сменя посоката и завива  Laughing

За днес менюто е спанак с ориз, яйце и сирене.

# 374
Поли, онзи ден при среща с един добър ортопед, той ни се скара за обличането много. Каза, че претоплянето е много по-опасно от студеното. Стигало се до гърчове, обриви и разни други лошотийки. Каза, че ръцете, краката, нослето и ушите трябва да са по студенки. Ако крачетата са топли, значи е почнала фаза на претопляне. При тази възраст едно бебе спяло най - добре и непробудно при 18 градуса, а при нас е 22/23 без климатик. Откакто се затопли, Мушу не спи никак добре, та смятам да пробвам с по хладна стая.

Общи условия

Активация на акаунт