Октомврийчета красиви - правят мамите си диви! - Тема 12

• 48 139
  • 720
  •   1
Отговори
# 450
Тъй,изписа ни Малтофер2х10 капки и ще ги пиен 3м. Казва,че има желязо-дифицитна анемия,без да е тествала за желязо. Забрани да се повторят изследванията newsm78
Буба си пресреща пръстите на един столи пука коста #Crazy
Али е на бисептол и аз търча и по майстори,оффффффЪъъ #2gunfire

# 451
За обличането, навън сме, по къс ръкав и памперс, 25 градуса е.

# 452
Благодаря ви момичета за подкрепата и успоението.Чувствам се още лоша майка ,но ще го забравя с времето важното е да не се повтаря.Честита месечинка на всички бебета Simple Smile Аз отивам до личния за консултация  за ваксина той ще прецени. Поли и твойта не лесна всичко ще се оправи мила  Hug Хубав ден  на всички

# 453
Има бебевалеж в темата, простете черния хумор. И нашето се изръси от спалнята, ама увит в дрехи и сякаш не успя съвсем да се пребие. Лекарката ни каза само да го наблюдаваме засега. И да не се чувствам виновна, случва се Praynig

# 454
  • София
Има бебевалеж в темата

Joy

Ани, разбираме те. Не си лоша майка, случва се и ще се случва.

За отчета - днес още не е падал.  Mr. Green

# 455
Ани, спокойно и ние паднахме два пъти...аз ревах сигурно още два часа след малчо Grinning. При нас няма голям избор на кухня, само една е и е от 6м., тъй че към края на 8-ми месец може и да я пробвам ако въведа повечето храни, поне цената е 1,50лв и няма да ме е яд ако не яде всичко.
Утре в Хиполенд има -25% отстъпка, ако си търсите нещо....

# 456
Ние явно ще сме последни и по зъби и по падане!  Mr. Green Не се оплаквам, де. Чудя се кога ли ще се ръсне и мойта от някъде...дано само да не пада, докато сме в Гърция.  Praynig
Поли, само неприятности около теб. Sad Аааам що е тая забрана за изследванията!?  #Crazy
Ани, изобщо не си лоша майка. Виж колко бебоци са се тупвали, а аз съм убедена, че и мойто ще се изтърси и то едва ли ще е веднъж. Няма начин. Това все едно, като проходи и ожули коленете да се обвиняваш.  Simple Smile
Заешкото с морков и картоф днес много се хареса, устата разчекна. Grinning
Днес пак имаше ревлива криза, сега заспа, дано се събуди в настроение. Аз използвам да ровна през това време в aliexpress за шнолки, нещо съм се чалнала, ще я правя коледна елха явно.  Mr. Green

# 457
Ааа Adinko87, и ние си нямаме зъби още, а се белеят от месеци, пък за лиги и рев не ми се говори Simple Smile.
Днес пък как се дера докато заспииии, такова чудо не е било.
Поли, да оздравяват и двете бързо!

# 458
Фиффи мила знам как се чувстваш гуш явно не съм единствена на всеки може да се случи мерси момичета Simple Smile имам превод от нои

# 459
Фиффи,  hahaha !

Ааа.... и малчо няма зъби. И си се дере подобаващо. И лиги си има значително.  hahaha

Кристи, каква проходилка взехте?
Ортопедът ни даде зелена светлина и на нас и сега се омагьосах от толкова много модели.

Пускам нови предложения за заглавие на новата тема. Малко са, но други не можах да измисля. Поли, не се спотайвай ами дай и ти няколко.  Hug

Лятото пристига  - октомврийче за море се стяга вече.
Октомврийчетата мили правят майките си всеки ден щастливи.
Октомврийчета щуреят - по цял ден се въртят и смеят!

# 460
  • София
Аз не знам за бебе, което да не е падало  Grinning Уж съм опитна (колко ли с второ дете  hahaha ), а и моя пада 2-3 пъти досега. От спалнята, която не е висока, и на постлани възглавници отдолу, но все пак падна  Grinning
Лид, ти си щастлива с цели 30 мл. Че и сок от круша. Нито едното, нито другото при нас върви. Всъщност, истината е, че не суче от шише. Пие от чаша, но колко може да изпие така - 5-6 глътчици  Crossing Arms Кърменето си има и своите неудобства...
Кристи, дано по-натам проядат, все още тая надежди някакви  Thinking Баткото много хубаво ядеше, и върви здраво и силно дете. Сега се е поразвалил малко около разни баби, ама като цяло не се страхувам, ние си се храним здравословно и мисля, че и той така върви. Това малкото обаче като злоядо се държи понякога  Tired
Докито ни отсъства, а се надявам днес да сме на ваксина, че лятото да ги минем тези гадини.
Поли, ще се оправят децата Wink Благородничко ти завиждам, че са 3. На мен ми забраниха трета бременност. Аз понякога си флиртувам с мисълта за приятния (надявам се) риск. Но трезво погледнато, ако докторите са категорични, не бих си позволила, ще си остана с флирта....

# 461
  • София
И аз се точа за утре да взема проходилка от намалението на Хиполенд. Само че каква?  Thinking ММ каза - синя  Mr. Green

# 462
Хахах krassi,lid значи ние ше си седим беззъбиии  Joy То па тва си има и предмства хахах

Октомврийчета щуреят - по цял ден се въртят и смеят!
Харесва ми това, ама да предложа една лека корекция:
Октомврийчета щуреят - по цял ден падат и се смеят!  Joy
Sorry, не се сдържах!  Mr. Green

И аз се точа за утре да взема проходилка от намалението на Хиполенд. Само че каква?  Thinking ММ каза - синя  Mr. Green
hahaha
 На мен пък и педиатърката и ортопеда не ми дават, ни проходилка, ни бънджи да взимам Sad

# 463
Отчет 7300 и 68 см е Михаела червеното от падането премина Simple Smile Момичета Ориза кога и как въведохте ? С каша ли или ? Преди или след месото

# 464
С каша, няма никакво значение кога.

Моята проходилка е синя! На Чико  Simple Smile Хареса ми, че няма нищо пищящо и светещо по борда. Само механични играчки.

Защо ти забраниха трета бременност?  Sad

Общи условия

Активация на акаунт