Суперхраните на АКВАСОРС - 5

• 138 792
  • 838
  •   2
Отговори
# 600
  • София
Да, де, само че като дадох на майка ми същата комбинация при киселини, и мина на втория ден като на мен. А преди това с месеци и двете имахме проблеми.

Ами вие сте майка и дъщеря. Имате нещо общо. Може би сте еднакви. Не знам. Simple Smile  Но принципите са си принципи и изключенията не са повод за обобщения.

# 601
  • област Софийска
Здравейте! Интересувам се за лек за упорита задна хрема. Има ли нещо, което би могло да ми помогне?

# 602
  • Русе
Ще съм ти благодарна, ако може да ми напишеш комбинацията.
Моето не е парене, ами просто много често уригване.

Да, де, само че като дадох на майка ми същата комбинация при киселини, и мина на втория ден като на мен. А преди това с месеци и двете имахме проблеми.

# 603
Здравейте! За задна хрема е добра комбинация от суперантиоксидант, коластра, есенциални мастни киселини(или течно злато), афа(или Зелена енергия). Ако не можете да ги вземете за един месец може да ги редуват. Първо коластра с водорасли, следващия месец антиоксидант и ЕМК.направете си капки от коластра с физиологичен разтвор и 1 капсулка коластра, и ЕМК(няколко капки).
Здравейте! Интересувам се за лек за упорита задна хрема. Има ли нещо, което би могло да ми помогне?

# 604
Ммм не, Аквасорс нищо нямат за киселини. За тях препоръчвам Мастиха от dm😉

Напротив - има за киселини, но не е като хапчето от аптеката. Пиеш го и до половин час нямаш киселини.
Пие се Лесното начало, заедно с комплекса ЕМК, но в продължение на месец. След първата седмица до 10 дни ефект вече, би трябвало да има. При някои се получава по-бързо, при някои по-бавно, но ефект има и то дълготраен.
След Лесното начало е добре да пие известно време и Колактив и да продължи още известно време с ЕМК. И за да завършим цикъла може да направи изчистване и на черния дроб с Ливър Кленз.

Успех на всички
Много агресивна атака правиш на тия продукти и както писа и Aurora трябва и малко човечност да има. Бях блокиран известно и не можах да отговоря на личното ти съобщение в което ми пишеш, че мъжа ти бил затворил две язви с тия продукти. Ама ти явно хората хептен за тъпи ги имаш. Как ще затвори две язви като причината за язвата е хеликобактер пилори. Тия добавки са убили хеликобактера ли или? Защото, ако е така значи някой трябва да спечели нобелова награда за медицина, че е открил начин да утребе хеликобактера без да направи антибиотично лечение. Вобще по тъпа реклама във форум не бях видял, а се учудвам, че във форум е разрешена такава рекламна тема като тази.  Аз ако знаех, че е рекламно насочена темата въобще нямаше да питам в нея. Пиша всичко това да не се заблуждават други наивници, че тази тема е тема от форум. Ми не е.  Рекламна тема в бг мама е.

# 605
  • София
Истината е истина, независимо как ти звучи. И понеже аз съм от по-старата генерация едно врече в училище по биология ни учеха как като пуснеш калинки в градина с въшки, въшките изчезват.

Това е обяснението. Колкото до хеликобактер - това му казаха и на мъж ми. Но лекарствата, които предписаха за това преди 30 години струваха 850-900 лв. или по-точно 4-5 заплати. А Лесното начало и ЕМК, и тогава и сега почти на цената от 150-170 лв.  Извиняваме се на богатите хора, които могат да си позволят лекарства за хеликобактер. Пък ние по-бедните се оправяме както можем. Imp  И да подчертая - споделила съм ефекта. Не принуждавам никой да ползва опита ми. Пийте си лекарствата за хеликобактер и споделяйте има ли ефект или няма.

Колкото до рекламата - на кого правя реклама? На Вас - тези които си падате по хапчетата от аптеките? Не мисля. Или на другите , които си имат спонсори и без моето споделено преживяване ще го направят или ще се информират лично от тях.
Тук в този форум всеки споделя това, което е преживял и е установил от личен опит. Този, които иска може да го опита, този, който не иска - няма да го опита. Избора е личен. Както и вие имате право на личен избор.

И се извинявам за малко по-острия тон. Но когато си добронамерен, да те обвинят в спекулация е най-малкото неприятно, да не кажа обидно.

# 606
Здравейте,да се включа и аз по повод Хеликобактер. След обикаляне по доктори ми пуснаха въпросното изследване и резултата беше положителен. Започнахме лечение както казвате с 2 антибиотика и отново изследване пак положително. Приятелка ми препоръча Лесно начало и ЕМК започнах веднага , след като 2 месеца се измъчих с пробиотици ,лекарства и антибиотици.И след приключване на програмата изследването беше с отрицателен резултат.Не познавам Dino ,  но мога да кажа,че тази програма не лекува,тя чисти не само тази бактерия. Препоръчвам я на всеки ,на вас ви звучи като реклама,за мен беше спасение.

# 607
Здравейте! От няколко години ползвам продуктите за голямата ми дъщеря ,която е на 6 и съм доволна. Имам и бебенце на 8 месеца , на което смятах да започна да му давам продуктите като спрем да се кърмим , тъй като си мислех , че това е достатъчно за сега , за да поддържаме добър имунитет , но явно , че зъбките доста  ще я мъчат , тъй като още няма, а за втори път през последните два месеца вдига и температура (успях и двата пъти да спра развитието и с Аквасорс за щастие), но сега ме е страх да спра Коластрата и Зелената енергия. Давам по една капсула и от двете , както и по 5 капки ЕМК от 10 дни , вдъщност от както вдигна за втори път температура. Въпросите ми са до кога мога да ги давам, знам , че на кърмено бебе не се дава Колактив , но и двата пъти и се зачервява гърлото и смятам , че и се отразява добре.    Мога ли да и навредя по някакъв начин и дали това са правилните продукти за възразста й или нещо друго и трябва - ще съм ви благодарна за всякъкви съвети

# 608
  • София
Здравейте! От няколко години ползвам продуктите за голямата ми дъщеря ,която е на 6 и съм доволна. Имам и бебенце на 8 месеца , на което смятах да започна да му давам продуктите като спрем да се кърмим , тъй като си мислех , че това е достатъчно за сега , за да поддържаме добър имунитет , но явно , че зъбките доста  ще я мъчат , тъй като още няма, а за втори път през последните два месеца вдига и температура (успях и двата пъти да спра развитието и с Аквасорс за щастие), но сега ме е страх да спра Коластрата и Зелената енергия. Давам по една капсула и от двете , както и по 5 капки ЕМК от 10 дни , вдъщност от както вдигна за втори път температура. Въпросите ми са до кога мога да ги давам, знам , че на кърмено бебе не се дава Колактив , но и двата пъти и се зачервява гърлото и смятам , че и се отразява добре.    Мога ли да и навредя по някакъв начин и дали това са правилните продукти за възразста й или нещо друго и трябва - ще съм ви благодарна за всякъкви съвети

Колактив може да даваш спокойно, дори когато я кърмиш. Зелената енергия замени с течна АФА, докато навърши 1 годинка. После пак си давай ЗЕ. ЕМК - давай ги докато е зима. Лятото ги спри и то само ще си покаже дали да ги даваш отново.
И няма да и навредиш по никакъв начин. Не забравяй, че това са суперхрани, а не лекарствени средства. И трите неща, които даваш са в тази категория.

# 609

Колактив може да даваш спокойно, дори когато я кърмиш. Зелената енергия замени с течна АФА, докато навърши 1 годинка. После пак си давай ЗЕ. ЕМК - давай ги докато е зима. Лятото ги спри и то само ще си покаже дали да ги даваш отново.
И няма да и навредиш по никакъв начин. Не забравяй, че това са суперхрани, а не лекарствени средства. И трите неща, които даваш са в тази категория.
Благодаря , а по колко АФА да давам

# 610
  • София
Давах четири дни АФА на сина ми и направо полудя. Всички започнаха да се оплакват от него. Възможно ли е да е от АФА-та тази превъзбуда и да продължа ли? В смисъл може ли да е само първоначална реакция, а после да се успокои.

# 611
  • София

Благодаря , а по колко АФА да давам

По 15-20 капки дневно. (По малко от една пипета)

Давах четири дни АФА на сина ми и направо полудя. Всички започнаха да се оплакват от него. Възможно ли е да е от АФА-та тази превъзбуда и да продължа ли? В смисъл може ли да е само първоначална реакция, а после да се успокои.

Не, не е възможно. АФА принципно успокоява и балансира. Дава се на суперактивни деца за да се успокоят. Също при депресии при по-възрастните. При бебета за подхранване и за да са спокойни.
Аз съм давала на майка ми високи дози заради Алцхаймер и резултатите бяха добри - успокои се. Стана по сдържана, агресията изчезна, концентрира се.

Така че щуротията не е от АФА. Продължавай да даваш. Ще видиш, че нещата ще са наред.

# 612
  • София
Мерси за отговора. След месец има РД, винаги около тази дата е доста изнервен. ЩЕ изчакам да мине и пак ще пробвам. Може би с половин доза.

# 613
Здравейте,
може ли да ми препоръчате нещо при паник-атаки.
Благодаря и весели празници !

# 614
Здравейте! Най-добре е да преминете пез 4 месечната детокс програма, след това да продължите да приемате АФА в по-големи количества и ЕМК или течно злато.
Здравейте,
може ли да ми препоръчате нещо при паник-атаки.
Благодаря и весели празници !

Общи условия

Активация на акаунт