Пролет слънчева е вече, все по-силно рита Августинското човече

• 56 666
  • 740
  •   1
Отговори
# 135

Понеже и аз съм днес на ФМ и кат казах на доки не е късно ми каза че не е било кусно ама аз вече съм
25+4

# 136
Аз съм от последните с термин в края на август... Пожелавам само хубави новини днес! Успех!  bouquet

# 137
Аз съм от последните с термин в края на август... Пожелавам само хубави новини днес! Успех!  bouquet
. Благодаря Hug
 Praynig дано всички да се върнат усмихнати с мн хубави новини Simple Smile

# 138
Рашина, радвам се за хубавите новини! Ние сме съвсем близко. А даде ли ви диск със снимки или не? Днес е моя час и се чудя дали да питам...

Clear, здрасти. Заедно ще си раждаме с теб. Simple Smile Да, Марков дава диск, както и заключение на хартия. Много е усмихнат и спокоен. Аз го познавам от преди 7 години, когато раждах дъщеря си в Майчин дом и тогава беше такъв позитивен.

Аз с миналата Б, бях с термин 01.11 и накрая взеха, че ми направиха секцио (12 дни по-рано) и се оказах родила с октомврийските мами, а не с моята си групичка. Та в края на месеца е готино, ще се радваме с всяка мама, която ще роди преди нас  Grinning

# 139
Здравейте момичета,
да се похваля и аз минах през Лидл,направих първи покупки за бебето,взех 2 бодита и 2 клинчета и чорапки.А за мен нищо,но бях с баткото и гонех по-скоро него,отколкото да пазарувам.Но днес пак ще отида,ако е останало нещо,ще видя и сутиените,че моите доста умаляха,но се чудя тези за кърмене малко ме сплескват дали ще стоят добре
И аз ходя на ФМ при Марков,изкл.доволна съм от него,на мен диск ми даде чак сега когато си поисках на 2-та ФМ.Да ви попитам вие на 3-та ФМ ще ходите ли и тя последна ли е?
Гери и аз търся такова легълце,дървена кошарка на колелца,но по голяма да не е до 4-5 мес.Гледам повечето са такива малки,като кош,иначе са много красиви.Ако видиш нещо кажи.

# 140
  • София
Привет как сте. Аз днес трябва да съм при Панайотова, че искаше да ми види плацентата в 24 седмица, но чета че е болна . Да видим като отида кой ще ме гледа. По принцип нямам претенции Simple Smile , всичките са ми ОК там.

Момичета уж мажа с олио или кокосово масло ( което между другото страшно ми допадна, попива най бързо и ми е много гот с него, мерси за съветите  Hug, не помня кой го препоръча), но тези пусти дрехи много ме дразнят. Вече не знам какво да обличам. Ако не е чист памук ме побърква, а нямам много такива, зор  е в днешно време да се намери чист памук  Tired

Maus знаеш ли ровя , гледам и си харесах една кошарка в амазон. Харесва ми че има 2 нива, защото след 3 месец трябва да се свали на доло. Започват да се наддигат и масово майките реват как в 4 месец са изпаднали от кошарите  Rolling Eyes. Та тази ми допадна, че е много скъпа (тук в бг е по скъпа де) и има 2 нива, свалям след 2-3 месец и съм спокойна и според мен до минимум 6 месец може да се ползва, а аз това искам, после ако му е малка ще иде в голямата кошара.
Скрит текст:
https://www.amazon.de/dp/B00N8XXN14?psc=1
още търся, но това е най удачното което намирам за сега. Нямам място в спалнята за нормална кошара, така че непременно искам малка, но имайки в напредвид колко за кратко ще се ползва ми е важно да не е над 200лв  Tired

Моето диване го усещам много странно и гадно Sad от известно време. Един ден ми прави корема на нищо подобно и се извъртял явно тогава и така е ковти застанал, че ми разказва играта на чарколяците вътре  Crazy. Вчера бях на ЖК и лекарката като го видя в каква стойка е падна. Застанал е на страни и рита де му падне, съжали ме жената  Laughing. Само се чудя как да се кълча и застана сега да се поизмести, ако ще седалищно да се завърти, но поне да е по нормалната посока  Crazy и на пред, че ще остана без чарколяци вътре  Laughing

# 141
Аз нещо такова искам http://www.minimod.bg/5232/chipolino-%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0 … 20-60%D1%81%D0%BC
То с колелца е удобно,но пак дали няма да ми надраска паркета
Или това https://www.igrachka.com/bg/legla-koshari/leglo-koshara-bunny-plus
Ма много скъпи бе,я спи на нея,я не.С първото имах,но я продадох,защото не я ползвахме,но без колелца и с чекмеджета отстрани,трансформиращо.Искам и преградата да се маха,за да е до мен и да ми е удобно за кърмене,май ще трябва по поръчка Simple Smile

# 142
  • Пловдив
И аз минах през Лидл, взех по един от двата вида клина и един чорапогащник, добре че без да искам единия клин съм взела М размер, защото само той ми е ОК, S-ките ми стягат на корема  Mr. Green А ще ми викате вие че съм била слаба и с малък корем  Crossing Arms
Наистина на бебешките неща беше направо нещо страшно, майка ми вика давай да се изнасяме преди да е настанал бой тука  Crazy

Joy Голяма истерия навсякъде, да пуснат пак Август месец викам аз Joy
Този клин, който е като чорапогащник и аз мисля да го заменя с М, ако е останал някъде, че сега ми е Ок, ама след 1 месец, тц. Коремът ми още от сега не е никак малък. Вече съм почти +7кг, а никъде другаде не съм качила видимо поне (периодично си обувам едни дънки да се следя, не мога да ги закопчая отдавна, но на баджак ми стават още Joy ).

guerry, и моето диване го усещам много странно застанало, а да не ви казвам вчера как ми бомбардираше пикочния мехур цял ден, направо ми се ревеше по едно време.  #Crazy Ама да шава там, ще си търпя. Heart Eyes Някои дни пък е доста мързелив, съвсем леко го усещам.

При вас как е активността на бебетата? Всеки ден ли ги усещате активно?

# 143
Нашата кошара е най-обикновена от ИКЕА. Има 2 нива. Но 3-ти месец е много рано, и да се обръща по корем и обратно няма как да падне от кошарата, не знам каква ще е тази кошара, че да не може бебето да се обърне в нея. Като започнат да сядат и набират принципно е време за смяна на нивото, при нас беше на 8 месеца като сменихме нивата. А сега на година и 7 месеца почти още си спи в кошарата на долното ниво.

# 144
Маус, и на мен ми допада, мисля, че ще може да се долепи до родителското легло при необходимост. За колелцата идея нямам дали ще увредят паркета. Но първо мисля да се разходя до ИКЕА да видя какво има там. С първото дете легло не съм купувала и сега си ми е тръпка голяма.
За доставката от Англия може и да греша, четох тук разни форуми, но от години не съм поръчвала.Звучеше ми логично след като излязат от ЕС да се начислява мито, аналогично на Щатите и Швейцария примерно.

До Лидл все не успявам да стигна, имам доста дрехи и за мен, и за бебето, но едни нови миниатюрни чорапки бих избрала с кеф Wink
Есенция, бебето прави салта и пируети, точно върху пикочния ми мехур. Имам чувството, че нощем живея в тоалетната, а точно в 4 сутринта съм там задължително.

Успех на всички мами, на които им предстоят изследвания и фетална морфология!

# 145
  • София
Maus чудна е да, виж и в Икеа найстина. И аз ще се разходя до Икеа първо, но на мен тази ми е голяма, аз искам найстина от малките, найстина нямам никакво място в спалнята Sad

Skeeter аз лично не бих държала дете на горно ниво след 3 месец Simple Smile, имам толкова приятелни дето бяха така смели и си викаха как не може да се обърне и хоп айде на пода в 4 месец Sad. Та притеснения и тн. За туй на ниското след 3 месец и да ти е мирна главата Simple Smile.

Есенция Лимонова всеки ден и то доста , което ме отчайва че това може да е кротко  Tired, как е тръгнал май ще е като бате диване. Даже и нощем го усещам. Какво беснее толкова идея си нямам, но не е от мързеливите и туй дете май  Rolling Eyes
Да са живи и здрави само, пък каквито такива. Бате е обещал да го гуши и гали за да не плаче, да видим дали няма да избяга щом пореве малко  Laughing

# 146
Не знам, аз не мога да си обясня как бебе, което само се обръща по корем и по гръб, ще падне от горното ниво. При положение, че Мила започна да се обръща много рано. А и доста бебета по-късно се обръщат. Навсякъде пише когато бебето сяда или се набира да става и да се изправя е време да се смени нивото. Горното ниво е особено удобно ако се кърми нощем и бебето се взема по сто пъти. Но всеки си знае за себе си, просто това с 3-тия месец за първи път го чувам и не намирам логика за себе си  Peace

# 147
guerry Да кажеш после как е минало и дали си била при Панайотова в крайна сметка. Ние се чухме вчера и никак не звучеше добре, но каза че още днес може да е на работа (човек работохолик, разбирам я  Crazy).
Есенция Лимонова На мен ми е за първи път и нямам идея колко е нормалната активност на бебе в тия седмици, но със сигурност мога да кажа че моето е много активно, не се спира и не знам от къде вади тая сила за размерите си, но понякога сериозно си ме пребива. Направо не знам какво ще става в следващите месеци като расте и набира още сила  Crazy

# 148
  • София
Skeeter разбира се че е рано в 3 месец, но аз лично не смея да държа дълго дете на горно ниво. Така направих и с първото и не съм имала аварии, за разлика от други познати които смело държаха до късно. Всеки си преценява сам за себе си.
За кърмене винаги съм ставала, правех си чай и ядех банан Simple Smile, иначе заспивах и ме беше много страх да не изпусна или затисна бебето нещо. Вече когато беше голям го оставях да си цока сам и аз си спях, беше си на самообслужване Simple Smile

deyalia дано е тя, че не ми се обеснява с другите за какво по никое време съм на преглед, а и в петък съм при Михова  Rolling Eyes

# 149
Успех на всички мами с ФМ. Честито и на тези, които са се възползвали от Лидълските покупки. Аз ще изчакам до юни и чак тогава ще пазаря. На мен ми е първа Б и от 2 дни се чудя нещо - нормално ли е бебето да не е много активно през деня ? Аз съм 24г.с.

Общи условия

Активация на акаунт