Пролет слънчева е вече, все по-силно рита Августинското човече

• 57 162
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • Burgas
Може ли да е тоооолкова трудно да си сложиш утрогестан с дълъг маникюр... другата седмица отивам да си скъсявам ноктите.. Някоя с практичен съвет ? Simple Smile

На мен ми изписаха ФЛУОМИЗИН - вагинални таблетки, понеже имам по-засилено бяло течение. Ужасни са, всяка вечер се измъчвам дойде ли време да ги поставям. Консистенцията им е като на обикновените хапчета, но са 4 пъти по-големи. Някой ползвал ли ги е?

# 196
  • На север
Здравейте, момичета. Наминавам да ви видя. Радвам се, че виждам много познати имена в темата. Поздрави от слънчева Норвегия. За тези, които не ме знаят аз бях част от групата в самото начало, но нещата не се стекаха както исках. А за тези, които ме помнят много целувки  bouquet и стискам палци на всички за здрави бебоци.  Hug Аз съм добре. Ожених се преди 3 седмици и съм се съсредоточила върху работата сега.

# 197
  • София
Сладурки, днес сутринта си пуснах лръв и урина и за първи път ми е завишех холестерола (5,58 при граници 5) и триглицеридите. Чудех се това дали е защото последните два месеца нашишкавях рязко?
Да ви се похваля- убедих ММ да си купим Магнифлекс, твърд матрак, много хепи.
Утре ще пробвам да отида за първи път на йога за бременни от 11:25-12:45 в център Янтра на ул. Незабравка 33, кв. Изток мисля се води. Нали ходих на т.нар. Точков масаж Боуен,  облекчи ме но за кратко. Аз не се движа изобщо! Ужасна работа.

# 198
Червена, радвам се, че намина. Скоро да се похвалиш с двучертичкова новина.

# 199
Здравейте, момичета. Наминавам да ви видя. Радвам се, че виждам много познати имена в темата. Поздрави от слънчева Норвегия. За тези, които не ме знаят аз бях част от групата в самото начало, но нещата не се стекаха както исках. А за тези, които ме помнят много целувки  bouquet и стискам палци на всички за здрави бебоци.  Hug Аз съм добре. Ожених се преди 3 седмици и съм се съсредоточила върху работата сега.
Red тези дни си мислех за теб и другите момичета Praynig Прегръдки на всички. Малко почивка и да пишете с добри новини.

# 200
Днес в Имаджинариум има 30%намаления:-)
Преди няколко седмици пак бяха пуснали -30%. Аз дебна да заредят мишката с бял шум, но май още я нямат. Все до юли ще я докарат...  Crazy

# 201
Оо, Червена, радвам се, хубави новини споделяш! Скоро да има и по - хубави!

# 202
  • София
Днес в Имаджинариум има 30%намаления:-)
Преди няколко седмици пак бяха пуснали -30%. Аз дебна да заредят мишката с бял шум, но май още я нямат. Все до юли ще я докарат...  Crazy
Аз вчера проверих в Парадайс, нямаха я.

# 203
Жени, преди седмица провериха в системата и я нямаше дори в централния склад в Испания! Обясниха, че е нов продукт и затова все още я нямат. Така се бях "навила", че ще я купя, явно ще се наложи да почакам...

# 204
Червена, честито за сватбата! Може да споделиш с нас някоя снимка  Blush
И скоро да ни се похвалиш с две чертички, този път до финал!
Аз вече съм на БГ територия, и мен ме питаха в коя седмица съм на летището в Дубай, но имах документ, защото четох по форумите, че дубайците се заяждат. Само там ме питаха, не съм имала проблеми нито с дългите полети, нито с нищо.

# 205
Здравейте мами!
Казвам се Ани и термина ми е за 28 август Heart Eyes Бих искала да се присъединя към вас и да ви попитам дали някой от вас пие Pregnaguard витамини. Четири месеца ги пия и досега капсулите бяха червеникаво кафяви, а днес отварям нова кутия и гледам че са тъмни, почти черни. Не знам дали това е нормално (дали са сменили цвета на капсулите) или не са съхранявани правилно. Иначе са в срок на годност. Ще се радвам някоя от вас да ми каже дали е пила с такъв цвят капсули Pregnaguard. Благодаря ви много!

# 206
Толкова много сте изписали че нямате прочитане. Аз наминавам да ви видя как сте. Аз съм добре за сега макар и вече с 10 кг отгоре от началото до сега(23+4 г.с.). Вие как сте с килограмите?

# 207
Толкова много сте изписали че нямате прочитане. Аз наминавам да ви видя как сте. Аз съм добре за сега макар и вече с 10 кг отгоре от началото до сега(23+4 г.с.). Вие как сте с килограмите?
Аз съм в 25 г.с +7 кг

# 208
В 26+5 г.с съм вече 10 кг.отгоре😐😐😐

# 209
И аз съм + 10 кг, вече съм в 27-ма седмица... Cry

Общи условия

Активация на акаунт