Операция на миома - 4

• 100 045
  • 758
  •   1
Отговори
# 390
Аз се хранех ВМ-НВД и не съм имала проблеми. Само пилешкото спрях.
Виж билките - от аптеката изпращат и по куриер. При мен добре подействаха.

Сега ще ги погледна. Благодаря отново.

Човече, имаш предвид, че от храната се повлиява така ли?

# 391
Не, имам предвид, че не влияе по никакъв начин.

# 392
Не, имам предвид, че не влияе по никакъв начин.

Ясно, разбрах.  Peace
Четох също, че и алкохолът е предпоставка за образуване на миоми. То се оказва, че не трябва и да ядем и да пием.

На майка ми и откриха миома преди около 10-на години, казаха и веднага операция. Тя отказа и ходеше при една баба в Марково, която и правеше някаква отвара, спомням си в едни 10литрови туби. След това и спря цикъла, мина в менопауза и сега на последния преглед и казаха, че миомата е 3см.

# 393
По-скоро начинът на хранене е нещо като превенция и подпомагащо средство, а не начин на лечение.
В твоя случай бих заложила на билките и следене няколко месеца и ако няма добър резултат, на лапаро. Потърси в темата за билкова аптека на улица Поп Богомил, Човечето е писала, аз също.  Във форум Зачатие има информация, аз оттам научих за нея 2013.

# 394
Ще прочета, благодаря ти!

# 395
Здравейте момичета,

Връщам се от втори преглед при моята си лекарка. Каза ми, че кръвотечението е от спукан фоликул. Потвърди за миомата, но не може да каже размера, тъй като ми предстои менструация и матката се подготвя за цикъла. Успокои ме, трябва да се проследи два три месеца и тогава да се вземе решение какво ще се прави. След като ми свърши цикъла съм на преглед и ще ме прегледа на вагинален ехограф. Затова си мисля да отложа другият преглед при специалист в Пловдив. Ще видя следващият месец какво ще е дереджето и тогава ще решавам. Сега си мисля дали да не започна да пия билки да видим дали ще има ефект и да избегна евентуална операция? Като че ли малко се поуспокоих, вчера се бях вкарала в някакви филми и постоянно си мислех за какви не глупости, смаза ме главата.  Blush

П.С. Разгледах сайта на аптеката на Поп Богомил, но не можах да намеря тази билка за която говорите.  newsm78

# 396
Обади им се по телефона. Комбинирани билки са, 1-а и втора част.

# 397
2 торби са с комбинация от билки, има указание как се смесват и пият. От самата аптека разпитват за проблема и тогава дават. Моя колежка поръча друг тип билки от тях - първо я разпитаха точно за диагноза и т.н. и тогава приеха поръчката.

# 398
Ясно, благодаря Ви!  bouquet Ще се обадя да поръчам.  Peace

# 399
Мнението на втората лекарка звучи по-нормално Simple Smile
Успех! Всичко ще е наред Flowers Hibiscus

# 400
Мнението на втората лекарка звучи по-нормално Simple Smile
Успех! Всичко ще е наред Flowers Hibiscus

Благодаря, дано!  Hug

# 401
  • Пловдив
Zveti81 не се шашкай,няма смисъл.Моята миома беше,колкото твоята. Оперирах се в Торакс Пловдив при д-р Кичеков на 3 януари. Вчера ходих на контролен преглед,нямам нови миоми, всички женски органи са си на мен и са добре Simple Smile Моята операция беше коремна,заради местоположението на миомата. Корема ми беше подут само два месеца. После отслабнах много. Но сега съм си същата като преди операцията- 50 кг ,а разреза ми е един такъв вдлъбнат,но не ми се вижда и от най- плиткият ми бански.

# 402
КремС, , радвам се че при теб всичко се е развило добре.
Дано  и при мен стане така. Дано

# 403
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала във форума, но от известно време чета тази тема и реших да ви помоля за съвет.
Преди около 2 месеца ми откриха миома - първият лекар каза че е 4-5 см и че трябва да се оперира. Вторият каза, че е 3 см и че не трябва. Третият също я измери над 4 см и ми препоръча хапчета за да намалее, а за операция - ще видим. Четвъртият каза бързо операция и дори имам час за другия понеделник. Петият (последен) я измери 3.7 см и беше убеден, че не е необходимо да се маха на този етап. Всичко това на фона на желанието ми в скоро време да имам още едно бебче. И така... Сега наистина не знам какво да правя. Четвъртият д-р е Горчев. Според него не трябва "да се вкарвам в такъв филм" с бременност + миома. А според докторът в Щерев (петият), който разбира се обвини Горчев в меркантилност, мога да забременея и износя бебе съвсем спокойно и така. Та така - излишно е да казвам, че съм объркана. Миомата (май) е от външната страна към дебелото черво. Съответно разни хайфу технологии не са подходящи.
Ще ви бъда благодарна за споделените мнения!

# 404
Голямшка е за бременност тая миома. Може да износиш с нея, но от кръвоснабдяването ще стане голяма и ще притиска съседни органи и ще боли.

Съветът ми е да опиташ с лапаро да я махнеш, но подбери добре лекаря. Може да се наложи да те отворят в процента на операция и тогава ще трябва да отложиш забременяването.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 01:41 от kati_v

Общи условия

Активация на акаунт