Операция на миома - 4

• 100 120
  • 758
  •   1
Отговори
# 450
Ms.Forsyte, супер! Много се радвам на развитието Simple Smile
Аз исках да пия ЕСМИА, но един лекар ми обясни, че миомата се размеквала някак и после била трудна за махане.
Събирам мнения от реални случаи, не само лекарски теории, за съжаление пилите я са много малко.

# 451
Тук предписват масово Есмиа преди операция на големи по размер миоми, казват че това улеснява операцията.
Аз отказах - така или иначе ще ме режат, за какво да губя време и да се тъпча с хормони.

# 452
Тук предписват масово Есмиа преди операция на големи по размер миоми, казват че това улеснява операцията.
Аз отказах - така или иначе ще ме режат, за какво да губя време и да се тъпча с хормони.
Би трябвало да намали големите миоми, освен това вдига хемоглобина.

# 453
От хормонални таблетки най много рак на гърдата да си докара човек до главата. Бях чела за Золадекс и Диферелин, ГТРХ-агонисти. Някой да е вземал предписани от лекар, при какви симптоми точно и какъв ефект имат.
НСЧ, в стара тема споделяш, че с билки си намалила твоята от 16 на 10 см, ако не се лъжа. Ориентирайте ме да започвам ли отварите.

# 454
Да.
От билковата аптека на ул. Поп Богомил в София.

От 3 месеца съм на лечение за щитовидната жлеза и имам чувството, че гадината пак се увеличи, но каквото такова Sad

За ЕСМИА-та - хормонален препарат ли е? Четох състава, но не останах с такова впечатление.
Иначе аз с хемоглобина нямам проблеми, винаги ми е бил над 140, цикълът ми е много лек.

# 455
Да, съдържа слаб процент хормони. Целта е да намали дехствието на естрогена (така ми обясниха на мен), който предизвиква миомите.
Цял живот не съм пила хормонални (стигат ми кортикостериодите за алергия) и сега не ми се искаше да се "разбърквам".

С билките цикълът ми чувствително намаля за 1 месец, но когато отидох на ехограф се оказа, че миомата ми е нарастнала с 1 см. Може би трябва да се пият по-дълго, за да има ефект, но на мен ми се изчерпа търпението с кръвоизливите и липсата на енергия.

# 456
Бях чела за Золадекс и Диферелин, ГТРХ-агонисти.
Когато пих Есмия не съм имала никакви странични ефекти, а със Золадекса започнаха топлите вълни, повишено кръвно, дори малко съм качила и теглото. Общо взето вече знам какво ме очаква след менопауза.  Rolling Eyes

# 457
Ms.Forsyt, а каква е целта ти - да я намалиш, за да се оперира по-лесно или се стремиш към стопяване до безопасни размери и избягване на оперативна намеса?

ЕСМИА-та от България ли купуваш?

# 458
Ms.Forsyt, а каква е целта ти - да я намалиш, за да се оперира по-лесно или се стремиш към стопяване до безопасни размери и избягване на оперативна намеса?

ЕСМИА-та от България ли купуваш?

Не исках да се подлагам на операция. Търсех други варианти и се надявах на чудо.

Да, купувам тук, в Ремедиум струва 286 лв. В Турция май няма.

# 459
Благодаря за споделеното, ще видя на следващия преглед как са нещата при мен и ако не вървят ще опитам и аз.
Успех и очакваме още такива хубави новини в темата Kissing Heart

# 460
Есмия и посочените от мен заблуждават организма, симулират менопауза. Регулират естрогена, който освен,че е предпоставка за образуване на миоми, удебелява и лигавицата на матката. От там са кръвоизливите.Над 4мм удебеляване се прави абразио, за да спре потопа.

# 461
Улипристалов ацетат е перорално активен, синтетичен, селективен модулатор на прогестероновия
рецептор, характеризиращ се с тъканно специфичен, частично антагонистичен ефект спрямо прогестерона.

# 462
Здравейте.
Наясно съм с лапароскопския метод и още в началото попитахме за него навсякъде където ходихме. Неприложим е в нашия случай. За емболизация чувам за пръв път. Какъв е този робот в плевен и по кой метод се извършват манипулациите с него?

# 463
Улипристалов ацетат е перорално активен, синтетичен, селективен модулатор на прогестероновия
рецептор, характеризиращ се с тъканно специфичен, частично антагонистичен ефект спрямо прогестерона.
Искаш да кажеш,че нивото на прогестерон е високо и Есмията го атакува. Доста объркващо е за неспециалисти. Смятах, че нивото на естрогена е високо,за сметка на прогестерона. Агонистите и антагонистите атакуват или едното, или другото Shocked Днес четох за още един метод - ултразвук, с който се атакува миомата с висока температура. Но имам още +1 за емболизацията от друг специалист.

# 464
Здравейте.
Наясно съм с лапароскопския метод и още в началото попитахме за него навсякъде където ходихме. Неприложим е в нашия случай. За емболизация чувам за пръв път. Какъв е този робот в плевен и по кой метод се извършват манипулациите с него?
Става въпрос за работа Да Винчи. Горчев го вкара и започна да оперира с него, беше единствен на Балканите, не знам дали още е така. Операциите са безкръвни и престоят е един ден. Моя позната се оперира така преди години, но не знам сега как е.

Общи условия

Активация на акаунт