Подсъзнанието може всичко/67 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 86 345
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
  • на острова на мечтите
Здравейте,момичета.Не смятам да пиша нищо повече,нито да правя договори и подобни.Нищо не ми се е сбъднало до момента.Колкото до мен ,нещата са все по-зле и по-зле.Бях за седмица в болница и получих сериозно заболяване.Направо се чудя от къде ми дойде.Сега се мъча да си променя мисленето ,да не се нервирам ,да бъда непукистка ,ама осъзнавам ,че ще е мн трудно
Ох, знам,че хич не е лесно да си пожелаваш добро,да се опитваш да мислиш позитивно и съдбата да ти отвръща с негативни емоции. Много добре ми е познато. А и на много от участниците тук. Когато преди много време бях в такава дупка ето какво направих аз
Скрит текст:
обърнах се директно към Всевишният и му заявих, че досега съм търпяла, старала съм се да си науча уроците,не съм възроптавала за нищо, ама ето че  достигнах до границата на поносимостта и че трябва да престане вече с изптания, искам разрешение на всички въпроси и то по-най добрият за мен и околните начин! Ти можеш да си излееш душата както го разбираш. Аз малко скандалнича:rage: И повишавам глас,но  в повечето случаи методът действа!
.

# 331
Слънчев ден на всички 🍀

Покрай семейството ми напоследък е нещо като черна серия. Лошото е, че според мен, нещата ни идват от прекалено близки хора и не знам как ще се справим 🤔 . Имам нужда от помощ, тъй като нещата се случват основно на съпруга ми и по някакъв начин трябва да ни предпазя. Приемам всякакви съвети.

# 332
  • на острова на мечтите
Слънчев ден на всички 🍀

Покрай семейството ми напоследък е нещо като черна серия. Лошото е, че според мен, нещата ни идват от прекалено близки хора и не знам как ще се справим 🤔 . Имам нужда от помощ, тъй като нещата се случват основно на съпруга ми и по някакъв начин трябва да ни предпазя. Приемам всякакви съвети.
има рапзни техники за предпазване на близки и имущество от злини. Аз опъвам кристална шатра над дома си и се заключвам с цип против лошо. Ето линк http://dreamland-bg.com/index.php?topic=285.0

# 333
Здравейте,момичета.Не смятам да пиша нищо повече,нито да правя договори и подобни.Нищо не ми се е сбъднало до момента.Колкото до мен ,нещата са все по-зле и по-зле.Бях за седмица в болница и получих сериозно заболяване.Направо се чудя от къде ми дойде.Сега се мъча да си променя мисленето ,да не се нервирам ,да бъда непукистка ,ама осъзнавам ,че ще е мн трудно
Ох, знам,че хич не е лесно да си пожелаваш добро,да се опитваш да мислиш позитивно и съдбата да ти отвръща с негативни емоции. Много добре ми е познато. А и на много от участниците тук. Когато преди много време бях в такава дупка ето какво направих аз
Скрит текст:
обърнах се директно към Всевишният и му заявих, че досега съм търпяла, старала съм се да си науча уроците,не съм възроптавала за нищо, ама ето че  достигнах до границата на поносимостта и че трябва да престане вече с изптания, искам разрешение на всички въпроси и то по-най добрият за мен и околните начин! Ти можеш да си излееш душата както го разбираш. Аз малко скандалнича:rage: И повишавам глас,но  в повечето случаи методът действа!
.
Благодаря ,Данилу.Ще му се скарам вече,че и на мен ми дотегна. Naughty Naughty Ще пробвам този метод  bouquet

# 334
При мен проблемът с ММ е малко смехотворен, но започва да ме измъчва. Той върши всичко вкъщи и не ми дава да пипам нищо, защото съм била "сръчко"......и колкото повече ми внушава, толкова повече бели правя......Вчера реших да правя майонеза и, докато пипна бутилката с олио я разлях цялата на земята. Изпрати ме в хола, за да можел да почисти.....даже и не ми се скара.....Направо започвам да се чувствам безполезна.....

# 335
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Изпрати ме в хола, за да можел да почисти.....даже и не ми се скара.....Направо започвам да се чувствам безполезна.....

като приключи го прати у нас  Whistling

аз понякога правя така с детето, когато нямам време да го оставя сам да почисти и то роптае. нормално е.
поговорете по въпроса или ти работи по урока и не се оставяй да ти внушават, че си "сръчко".

# 336
Изпрати ме в хола, за да можел да почисти.....даже и не ми се скара.....Направо започвам да се чувствам безполезна.....

като приключи го прати у нас  Whistling

аз понякога правя така с детето, когато нямам време да го оставя сам да почисти и то роптае. нормално е.
поговорете по въпроса или ти работи по урока и не се оставяй да ти внушават, че си "сръчко".

Joy Да де, и аз се чувствам като дете така.....

# 337
  • на острова на мечтите
При мен проблемът с ММ е малко смехотворен, но започва да ме измъчва. Той върши всичко вкъщи и не ми дава да пипам нищо, защото съм била "сръчко"......и колкото повече ми внушава, толкова повече бели правя......Вчера реших да правя майонеза и, докато пипна бутилката с олио я разлях цялата на земята. Изпрати ме в хола, за да можел да почисти.....даже и не ми се скара.....Направо започвам да се чувствам безполезна.....
SatisfiedSatisfiedSmileyде да беше и моят такъв. Шегувам се!
Наистина е добре да си поговорите. И моят ми внушава разни комплекси(по отношение на шофиране),но аз съм Стрелец и съответно малко трудна за опитомяване и контролиране. Та се дърлим  честичко.

# 338
Здравейте! Наминавам да ви пожелая всичко добро и да кажа, че ви чета и съм съпричастна към проблемите ви. Но тъй като по темата с празнината и отчуждението не съм намерила решение, макар и да съм била в такава ситуация, не смея да се намесвам със съвети. И при мен има труден обрат - в понеделник се разделих с най-добрата си приятелка и то без да имам вина. Струва ми се, че просто си намери повод да се скараме сериозно, понеже вече не съм толкова наивна и не й се водя по ъкъла. Много ми е болно и още не мога да осъзная какво става. Моля се да преодолея и това и да намеря добра среда от истински хора, такива като вас тук.
6u6ulina, моля те, никакво отказване, само напред. Знам, че изисква неимоверни усилия и воля, но нали затова сме заедно в темата, за да се подкрепяме. Прегръщам те, прегръщам и вас останалите! Когато ми стане много тежко, си отварям някой "случаен" линк от първа страница и винаги намирам нещо полезно за случая и ми става по-спокойно. Хубав ден на всички!

# 339
Здравейте! Наминавам да ви пожелая всичко добро и да кажа, че ви чета и съм съпричастна към проблемите ви. Но тъй като по темата с празнината и отчуждението не съм намерила решение, макар и да съм била в такава ситуация, не смея да се намесвам със съвети. И при мен има труден обрат - в понеделник се разделих с най-добрата си приятелка и то без да имам вина. Струва ми се, че просто си намери повод да се скараме сериозно, понеже вече не съм толкова наивна и не й се водя по ъкъла. Много ми е болно и още не мога да осъзная какво става. Моля се да преодолея и това и да намеря добра среда от истински хора, такива като вас тук.
6u6ulina, моля те, никакво отказване, само напред. Знам, че изисква неимоверни усилия и воля, но нали затова сме заедно в темата, за да се подкрепяме. Прегръщам те, прегръщам и вас останалите! Когато ми стане много тежко, си отварям някой "случаен" линк от първа страница и винаги намирам нещо полезно за случая и ми става по-спокойно. Хубав ден на всички!

Явно не ти е толкова добра приятелка, след като си търси повод да се скарате. А може просто да иска повече лично пространство. Остави я и не я мисли известно време - ако наистина ти е добра приятелка тя сама ще те потърси когато почнеш да и липсваш.

# 340
  • София
Хахахххха колко общи неща имаме всички в семейните си животи,хаахахххаа.
Не съм изключение с вас съм в кюпа.хахаххахах
Да кажа какво направих за РД си ден и после какво прочетох.
На самия ден реших че ще го направя спокоен без бързане и приготовления,да е спокоен.Тръгнах си по рано от работа купих хубава храна бутилка вино и шоколад.Децата се прибраха сложихме масата,говорихме си обсъждахме желанията и мечтите,получих желаните подаръци.След това се отделих сама благодарих в тетрадката/розовата/ написах си новите желания и малки и големи и духовни и материални,препрочетох ги отделих им времето и легнах,щастлива и спокойна.
Това което четох е че трябва да празнуваме РД не на самата дата със шумотевици и партита,това можем да го правим в следващите дни.Много силно влияние имала чашата с вода на РД/това го пропуснах след това четох/Хубаво било да пуснем балони в различни цветове отговарящи на броя на навършените години с желания в тях.Не съм го правила.
Слънчев ден момичета!

# 341
Малииии, че аз догодина ако пусна 48 балона на РД, направо ще скапя семейният бюджет  Joy

# 342

Явно не ти е толкова добра приятелка, след като си търси повод да се скарате. А може просто да иска повече лично пространство. Остави я и не я мисли известно време - ако наистина ти е добра приятелка тя сама ще те потърси когато почнеш да и липсваш.

Благодаря ти за отговора! Това за повода е мое предположение, може би просто е мислела, че държанието й ще се размине, но си права, че ако е истинска приятелка поначало няма да се държи така. Съветът ти е много добър, но не мога изобщо да не мисля за това, защото сме били наистина близки, много дребни неща ме подсещат, дори и да не искам, а и много отведнъж се случи всичко. Но ще се постарая доколкото мога. Търсих вина и у себе си, но не виждам какво толкова може да съм направила. Лошото е, че е много вероятно да се засичаме често и ще трябва да се подминаваме. Сега като минавам покрай заведението, в което ходи, когато не е на работа, изобщо не гледам натам, за да не ми е гадно и неловко. Дори незнам там ли е, или не и по-добре. Благодаря ти още веднъж, че отдели време да прочетеш и да ми отговориш! Hug
Хубав и успешен ден на всички!

# 343
Петенце и аз мисля ,че не ти е добра приятелка.Аз бях много отдадена на приятелки.Винаги висчко давах за тях,поставях тях пред себе си.Те си ''взимаха каквото им трябва'' и после чао чао.А аз стоя и ревах и се чудех какво съм направила ,докато не разбрах ,че моята вина всъщност е,че им отдавам голяма значение.Така и в тийн годините си не попаднах на добри приятелки с които да запазя приятелството си и до днес.С времето се свиква .Хората казали ''По-добре сам ,отколкото с лоша компания'' ,да се ядосвам с тъпаци си докарах сума и болести на нямам и 30г. За това всеки да си гледа вече гърнето. Прегръдки от мен и не търси в използвачки приятелство.ВЪобще приятелството и любовта не бяха онея като от едно време описани от книгите.Сега всеки търси изгода,повечето пари и т.н.
 bouquet

# 344
  • на острова на мечтите
Петенце, както пише Шушулина,не ти е била истинска приятелка. Естествено е да ти е криво и да те боли. Особено,когато не разбираш истинският мотив за подобно поведение. На мен ми се е случвало много пъти да оставам изумена и огорчена от "приятелки" ,но винаги е било за добро. В смисъл да си науча урока. Истинските приятели ,дори и да не се чуваме и виждаме всеки ден,когато имам нужда са налице. Прегръщам те и гледай да не преживяваш много болезнено.Kissing Face

Общи условия

Активация на акаунт