Подсъзнанието може всичко/67 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 86 317
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря ви! Хиляди пъти сте прави... Аз наистина подхождам много открито и отворено към хората, стига да не са ми направили нещо лошо и после се е случвало да се изненадам, че изобщо не ми се отвръща със същото. В понеделник плаках така горко, сякаш някой откъсва нещо от мен. Но май единственият начин да запазя тези отношения беше да продължавам да се правя на наивна и че не забелязвам как ме водят за носа.
6u6ulina, благодаря за подкрепата и много съжалявам, че ти се е наложило да преживееш същото, и то неведнъж. И аз доста си навредих на здравето да се ядосвам с неподходящи хора, но не се отказвам и мисля, че щом отпаднат от живота ни, здравето трябва да се подобри. Лошото е, че отнема време и усилия, а особено времето никой не може да ти върне обратно. Понякога мисля, че заболяванията ни се дават, за да се отдалечим от вредни за нас хора и за да променим живота си. А също и като знак, че твърде много сме се отклонили от правилния за нас път. Прегръщам те и ти желая от все сърце да се възстановиш напълно - телесно, духовно и емоционално!
danilu, благодаря и на теб за подкрепата. Hug Права си, че ми е трудно да разбера истинския мотив, а и беше неочаквано, вероятно затова ми е болно. Наистина болезнено го преживявам, но незнам какво да направя. Толкова неща съм преодоляла, но живота все пак успя да ме свари неподготвена. За момента гледам да се развличам с любими книги, да не се затварям вкъщи и да възобновя някое и друго познанство. Вярвам, че ако е за добро, Бог ще ми помогне да продължа напред, независимо от всичко. Благодаря ви за споделения опит, разсъждения и съвети! Много се радвам, че можах да погледна на нещата и от гледна точка! Simple Smile

# 346
Петенце и аз си мисля,че тези заболявания се дават да си научим урока и да се отдалечим от дадени хора.Аз вече започнах всички да режа пък ,който ''оцелее''.Никой не ми е толкова скъп ,освен семейството ми. Peace Така ,че мисля да бъда непукистка,това цял живот го мечтая и съм се чудела на такива хора как успяват да са такива.НАправо са ми идоли. Laughing

# 347
Аз  също се разделих с доста добри приятелки. За такива съм ги имала и болката беше все едно ме режат с нож. Явно е, че съм им отдавала голямо значение! Когато се появиха трудности в живота ми, вместо подкрепа, видях гърба им. Към днешна дата нямам приятелки, някак си ме е страх и да създавам нови приятелства. Но идеята е не да бъдем непукисти, не да бъдем лоши или да бъдем сметкаджии(приятели само чри нужда), а да бъдем добри със всеки човек и когато можем да помогнем. Трябва да придаваме по-малко значение на приятелството, дори на самите нас (знам колко е трудно), същото както с желанията ни, нали. Вяра, че всяко нещо е добро за нас, дори и когато не виждаме как!
След като ви се оплаках от ММ, ден след това успяхме да говорим и да изясним някои неща. Направо не знам - това съвпадение ли беше или след като написах проблема си и той започна да се решава... Хубав и спокоен ден.

# 348
Петенце и аз си мисля,че тези заболявания се дават да си научим урока и да се отдалечим от дадени хора.Аз вече започнах всички да режа пък ,който ''оцелее''.Никой не ми е толкова скъп ,освен семейството ми. Peace Така ,че мисля да бъда непукистка,това цял живот го мечтая и съм се чудела на такива хора как успяват да са такива.НАправо са ми идоли. Laughing
Не се притеснявай за оцеляването на някого. Щом някой си позволява да се държи некоректно или да те използва, да не ти отвръща на доброто с добро, значи е преценил, че може и без теб. Ако си наистина важна за някого, ще прави всичко възможно да те задържи до себе си, а не да те отблъсне или да те кара да се чудиш как да го търпиш и как да се разбереш с него. Чела съм, че когато човек се придвижи към следващо ниво в живота си, излишните хора и обстоятелства отпадат от самосебе си. Мога само да се надявам, че случая е такъв, защото с доста хора ми се наложи да се разделя. И аз съм завиждала, колкото и да не е хубаво, на хората непукисти, но това беше отдавна, преди да разбера, че има причина всички хора да са различни. Не е нормално да се променяме, за да се напаснем към другите и за да не страдаме. Щом се стига до там, значи не са за нас. По света има много хора, които ще ни оценят именно за това, че сме по-различни, че не сме като масата хора, които са загрубели, за съжаление от лошо, не от добро. Даже от научна гледна точка, се смята, че в мечтания партньор именно добротата е най-търсеното и най-оценваното качество, защото най-трудно се запазва в съвременните условия. Ако я имаш, значи все още си човек.
Зизу, съжалявам за болезнените раздели с приятелки. Hug Както отбелязахте и по-горе, просто не са били истински и са ти направили услуга, като са те отървали от себе си. Радвам се, че проблема с мъжа ти се е разрешил. Не се учудвам, че е станало след като го сподели. Когато изкараш проблема извън себе си, по-лесно идва решение. На мен също ми се е случвало. Дори съм забелязала, че когато се оплача от нещо, то се оправя, а когато се похваля, особено на не толкова близък човек - се разваля. Май сама съм се програмирала, но не може само да се оплаквам, с цел всичко да се оправи.
Споделям с вас една интересна поредица от въпроси и отговори относно това как сами управляваме/прецакваме живота си.
https://m.rozali.com/zdrave/konsultaci-zdrave/kak-da-prestanem-d … ami-otgovori.html

Последна редакция: нд, 06 авг 2017, 14:09 от Петенце Цветенце

# 349
Петенце, благодаря ти за тази статия. Имаше доста интересни отговори!

# 350
Петенце, благодаря ти за тази статия. Имаше доста интересни отговори!
Радвам се, че си намерила нещо полезно за себе си! Simple Smile

# 351
Спокойна вечер от мен 🍀

# 352
  • София
Момичета,утре вечер се прави чашата с вода,пълнолуние.
Взела съм си Светена.
Аз също преминах през това с приятелка и то 28години.Тъжно е,но когато спряхме да се виждаме и говорим,ми олекна страхотно.Не съм вярвала че мога да изпитам такова чувство към толкова близък човек.Беже глупава свада от къде да купя дадено нещо,нищо трагично,но го приех.Нека вървят по своя път,да са здрави и щастливи,така си казвам.
Лека и спокойна нощ!:heart:

# 353
  • в огледалото на живота
Момичета,утре вечер се прави чашата с вода,пълнолуние.
Взела съм си Светена.

Припомни техниката моля  Praynig

# 354
  • София
метода силва

# 355
  • в огледалото на живота
Благодаря,намерих го в стара тема  bouquet
Копирам го и тук за да е полезен на всички  Hug

Скрит текст:
ИНФОРМАЦИЯТА ПОМАГА ЗА РЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМИ

Когато не знаем решението на някой проблем, това е защото нямаме информация, която е необходима, за да разберем кое е решението. Щом имаме достатъчно информация, обикновено решението става явно. Нашето незнание не ни освобождава от болката, от нея ни освобождава знанието. Затова е много важно да усъвършенствате техниките за събиране на информация.

Чрез техниката на чашата с вода се предразполагате за програмирането, което ще направите. Тя се базира на факта, че по-голямата част от тялото ни се състои от вода. Водата е вещество, което може да намерите винаги и лесно да използвате.

Когато използвате техниката на чашата с вода, за да извър­шите програмирането си, правете това със затворени очи. Създавате едно определено състояние на ума и тялото с една определена цел.

Когато пиете вода със затворени очи, тялото и умът навли­зат в състояние на тревога, защитните механизми бдят, за да определят какво става, какво влиза в тялото. Това естествено е един отличен момент, за да се програмирате и точно това правите, докато пиете вода.

Както и при всички техники на Метода Силва, щом постигнете няколко успеха и нарасне увереността ви в техниката, можете да намерите много приложения за нея. Много хора изпитват техниката на чашата с вода, когато имат някаква работа, за да им помогне да я свършат по-добре. Или когато ще правят сделки с други хора използват техниката на чашата с вода, за да си помогнат при вземането на правилни решения и така да имат по-добри отношения с другите.

МИСЛОВНА ТЕХНИКА: ЧАШАТА С ВОДА

Техниката на чашата с вода е една умствена техника, която можете да използвате за разрешаване на проблеми и постигане на цели.

Вечер преди да заспите ще напълните една чаша с вода. След като изпиете половината със затворени, вдигнете нагоре очи, кажете си наум: „Това е единственото, което трябва да направя, за да намеря разрешение за проблема, за който си мисля."

Тогава оставете чашата с останалата вода и заспете. Сутринта щом се събудите, изпийте останалата вода, като затворите очи и ги вдигнете леко нагоре и си кажете наум: „Това е единственото, което е необходимо да направя, за да намеря разрешение на проблема, за който си мисля."

Чрез тази техника можете да се събудите сутринта или през нощта с ясен спомен за някой сън, който съдържа полезна информация за проблема ви или през деня да имате внезапно вътрешен проблясък на интуиция, който съдържа информация за проблема ви.

# 356
Благодаря,намерих го в стара тема  bouquet
Копирам го и тук за да е полезен на всички  Hug

Скрит текст:
ИНФОРМАЦИЯТА ПОМАГА ЗА РЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМИ

Когато не знаем решението на някой проблем, това е защото нямаме информация, която е необходима, за да разберем кое е решението. Щом имаме достатъчно информация, обикновено решението става явно. Нашето незнание не ни освобождава от болката, от нея ни освобождава знанието. Затова е много важно да усъвършенствате техниките за събиране на информация.

Чрез техниката на чашата с вода се предразполагате за програмирането, което ще направите. Тя се базира на факта, че по-голямата част от тялото ни се състои от вода. Водата е вещество, което може да намерите винаги и лесно да използвате.

Когато използвате техниката на чашата с вода, за да извър­шите програмирането си, правете това със затворени очи. Създавате едно определено състояние на ума и тялото с една определена цел.

Когато пиете вода със затворени очи, тялото и умът навли­зат в състояние на тревога, защитните механизми бдят, за да определят какво става, какво влиза в тялото. Това естествено е един отличен момент, за да се програмирате и точно това правите, докато пиете вода.

Както и при всички техники на Метода Силва, щом постигнете няколко успеха и нарасне увереността ви в техниката, можете да намерите много приложения за нея. Много хора изпитват техниката на чашата с вода, когато имат някаква работа, за да им помогне да я свършат по-добре. Или когато ще правят сделки с други хора използват техниката на чашата с вода, за да си помогнат при вземането на правилни решения и така да имат по-добри отношения с другите.

МИСЛОВНА ТЕХНИКА: ЧАШАТА С ВОДА

Техниката на чашата с вода е една умствена техника, която можете да използвате за разрешаване на проблеми и постигане на цели.

Вечер преди да заспите ще напълните една чаша с вода. След като изпиете половината със затворени, вдигнете нагоре очи, кажете си наум: „Това е единственото, което трябва да направя, за да намеря разрешение за проблема, за който си мисля."

Тогава оставете чашата с останалата вода и заспете. Сутринта щом се събудите, изпийте останалата вода, като затворите очи и ги вдигнете леко нагоре и си кажете наум: „Това е единственото, което е необходимо да направя, за да намеря разрешение на проблема, за който си мисля."

Чрез тази техника можете да се събудите сутринта или през нощта с ясен спомен за някой сън, който съдържа полезна информация за проблема ви или през деня да имате внезапно вътрешен проблясък на интуиция, който съдържа информация за проблема ви.

Благодаря за напомнянето на тази техника!
№, 28 години сте били приятелки, правилно ли разбирам? Не мога да си представя да се разделя с близък човек след толкова време, да пази Бог. От друга страна, не е възможно да е била фалшива приятелка толкова време, а най-вероятно по различни причини едната или и двете сте се променили и раздалечили и ако е така, никой не е виновен. Ти си знаеш най-добре как е било, разбира се. Дано сега и в бъдеще да имаш добри приятели, които да те обичат и винаги да са до теб!

# 357
  • София
Да,28г.Вече не се терзая.
Днес започва ретроградншя меркурий,при мен с тръм и трясък,ще трябва да измисля нещо за непусизъм,има ли такъв ритуал?

# 358
Да,28г.Вече не се терзая.
Днес започва ретроградншя меркурий,при мен с тръм и трясък,ще трябва да измисля нещо за непусизъм,има ли такъв ритуал?

Здравей! Радвам се, че вече не се тормозиш за това. Благодаря за напомнянето, макар че понякога май е по-добре да не знаем, за да не са самонавиваме. (И при мен вчера се получи гръм, но да видим.) Пожелавам ти всичко да е наред при теб! Кажи си: каквото трябва да стане, така или иначе ще се случи и не го мисли много. При положителното мислене не смятам, че има много място за неща от сорта на ретрограден Меркурий. Просто си имай едно наум и бъди предпазлива, както обикновено. Ако имаше ритуал за непукизъм, аз бих била първата, която ще го използва. Хубав и успешен ден на всички!

# 359
  • София
Благодаря Петенце,
аз незнаех за М но като стана напечено почнах да ровя и попаднах.
Днес намерих изход за момента и съм спокойна,настройвам се позитивно и събирам опит в положителното мислене.Довечера ще си пиша в розовата тетрадка.

Общи условия

Активация на акаунт