Подсъзнанието може всичко/67 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 86 303
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
  • на острова на мечтите
Да,28г.Вече не се терзая.
Днес започва ретроградншя меркурий,при мен с тръм и трясък,ще трябва да измисля нещо за непусизъм,има ли такъв ритуал?

Здравей! Радвам се, че вече не се тормозиш за това. Благодаря за напомнянето, макар че понякога май е по-добре да не знаем, за да не са самонавиваме. (И при мен вчера се получи гръм, но да видим.) Пожелавам ти всичко да е наред при теб! Кажи си: каквото трябва да стане, така или иначе ще се случи и не го мисли много. При положителното мислене не смятам, че има много място за неща от сорта на ретрограден Меркурий. Просто си имай едно наум и бъди предпазлива, както обикновено. Ако имаше ритуал за непукизъм, аз бих била първата, която ще го използва. Хубав и успешен ден на всички!
Ами разбира се,че има ритуал за непукизъм. Брой до десет всеки път,когато си изправен пред даден проблем, стрес,вземане на важно решение,или нещо подобно. Smile

# 361
danilu, благодаря, този метод го зная, но като начин да се успокоиш, да не прибързваш с реакциите и да вземеш правилно решение в критичен момент. Наистина дава резултат. Обаче питането май беше как да си непукист по принцип, поне така го разбрах аз.
№, браво на теб, само така!

# 362
Момичета, здравейте!
Меркурий го следя по този сайт- https://www.astrohoroscope.info/retromerkurii.php и се успокоявам, че е ретро от 13ти /не че не е наближил, де  Laughing/ Но и преди ретроградието усещам прилив на енегрия и завършвам отдавна отлагани дейности/планове.

Понеже ми е страшно турбулентно в личен и здравословен план от година насам, вече съм в досег с Боуен /споменат от Дев на предни страници/ и Пърл. Не мога да изплувам от блатото, за жалост, не и без чужда помощ, и скоро започвам посещения при психолог.

# 363
Момичета, здравейте!
Меркурий го следя по този сайт- https://www.astrohoroscope.info/retromerkurii.php и се успокоявам, че е ретро от 13ти /не че не е наближил, де  Laughing/ Но и преди ретроградието усещам прилив на енегрия и завършвам отдавна отлагани дейности/планове.

Понеже ми е страшно турбулентно в личен и здравословен план от година насам, вече съм в досег с Боуен /споменат от Дев на предни страници/ и Пърл. Не мога да изплувам от блатото, за жалост, не и без чужда помощ, и скоро започвам посещения при психолог.

А нормално ли е преди/през тази фаза да има повишен прилив на енергия? Не съм чела никъде нещо подобно и ще ми е интересно да науча нещо. Успех в личен и здравословен план!

# 364
Знаете ли някакъв ритуал против самота? В момента ми е толкова зле от този факт, че сигурно ще се побъркам. Не че нямам приятели  в града, но всеки си гледа живота, семейството, децата и вече много рядко се виждаме. Single съм и живота ми общо взето е от вкъщи на работа и обратно.

# 365
  • Sofia
Не се сещам за конкретен ритуал  newsm78  но ми хрумва идея - защо съзнателно не си разнообразиш ежедневието? След работа отиди на кино - нищо, че ще е сама. Аз съм ходила сама на кино, беше много приятно, дори се запознах с няколко човека ей така, между другото. По онова време ходех сама и на сладкарница, и на пицария, и посещавах изложби, театри. Просто излизах и се разхождах. В парка. Сменях маршрути. Усмихвах се. И просто си внушавах щастие. Избирах да се наслаждавам на собствената си компания. Четях много. Слушах музика и танцувах. Пишех. Ходих на фризьор. Обикалях из магазините. Регистрирах се в сайтове за запознанства. Споделям личния си опит, ти си вземи полезното за теб самата. Въпросът е да се почувстваш не самотна, а просто сама. В уединение. В тишина. В покой. Готви си и си сервирай красиво, независимо че сядаш сама на трапезата. Купувай си любими неща. Прави любими неща. Обичай се  Heart Eyes качествено. Няма все да си сама. Ще видиш. И този период на пълна свобода ще отмине. Всичко тече. И това ще мине. Един ден може би с носталгия ще си спомняш тоталното отдаване на себе си и собствените потребности. Бъди волна и почувствай блаженството, с теб съм  Hug

# 366
Heart Eyes
Опитвам се да живея точно по този начин, да мисля позитивно и т.н. Но вече не се издържа. Чудя се каква е тая моя съдба.

# 367
  • София
Моя съвет е запиши се на някакъв колективен спорт,извън дома си вечерно време,на 2та седмица ще намериш компания за приказки и кафе.ЛМ

# 368
  • София
И аз да се включа по темата за приятелството. Аз мисля, че вече успях да превъзмогна едно неуважение от един човек считащ себе си за духовен ( или поне чете Кехоу, Ронда Бърн, говори за благодарност..) Приех го като урок, приех, че пътищата ни са се разделили и всеки поема по своя. В същото време оцених един друг човек, който опознах последните 2-3 години и сравнявайки поведението и отношението, мисля, че е по добре, че нато етап се случиха нещата, за да няма по силна болка.
В момента, тъй като приключвам ремонт на една гарсионера, се сблъсках с наглостта и алчността на българските майстори, които всичко знаят и всичко разбират и вземат решения за чужд инвентар дали е за извърляне(подозирам, че им върши работа и си го прибраха) или не. По някой път иронията работи много добре и тъй като ни предстоят финални срещи и имат малко работа да довършат, смятам да подходя с малко ироня и насмешка. До понеделник все ще разсъждавам и мисля, как да им покажа, колко са жалки. Всъщност проблема е, че нямат съвест и ще ми извиват ръцете ( предполагам с гаранцията за дограмата и ключовета, които са все още у тях). Тук имам нужда от вашите съвети и идеи.   

# 369
Момичета, утре, 21.08.2017 е Новолунието за този месец. То започва в 21:30ч, но и с празен курс до 23.24ч  Най-добре е да пишем след 23.24ч

# 370
Ние утре пътуваме и вечерта не знам дали ще успея да пиша. Но пък ще си пожелая мислено нещата, защото семейството ми има силна нужда от положителна промяна.

# 371
  • София
Аз ще пиша във вторник

# 372
  • Бургас
И аз да се включа по темата за приятелството. Аз мисля, че вече успях да превъзмогна едно неуважение от един човек считащ себе си за духовен ( или поне чете Кехоу, Ронда Бърн, говори за благодарност..) Приех го като урок, приех, че пътищата ни са се разделили и всеки поема по своя. В същото време оцених един друг човек, който опознах последните 2-3 години и сравнявайки поведението и отношението, мисля, че е по добре, че нато етап се случиха нещата, за да няма по силна болка.
В момента, тъй като приключвам ремонт на една гарсионера, се сблъсках с наглостта и алчността на българските майстори, които всичко знаят и всичко разбират и вземат решения за чужд инвентар дали е за извърляне(подозирам, че им върши работа и си го прибраха) или не. По някой път иронията работи много добре и тъй като ни предстоят финални срещи и имат малко работа да довършат, смятам да подходя с малко ироня и насмешка. До понеделник все ще разсъждавам и мисля, как да им покажа, колко са жалки. Всъщност проблема е, че нямат съвест и ще ми извиват ръцете ( предполагам с гаранцията за дограмата и ключовета, които са все още у тях). Тук имам нужда от вашите съвети и идеи.   

Веднага ми хрумва-Вълшебството, използвай методите от там да промениш ситуацията.Може да пробваш и техникота с чаша вода, която се споменава.

Това  бих предложела и на  moonwalker.

Въобще Вълшебството предлага едни уникално прости,практични и лесно приложими методи.

# 373
Галчудо, за какво Вълшебство става въпрос?

# 374
  • Бургас
Книгата на Ронда Бърн.

https://chitanka.info/text/35994-vylshebstvoto

Жалко, че са я свалили.Не знам дали я има някъде другъде.Все си мисля, че някой беше дал линк  newsm78

Ето още от Дримленд, може би тук някъде съм виждала:

http://dreamland-bg.com/index.php?topic=5349.0

Общи условия

Активация на акаунт