Подсъзнанието може всичко/67 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 86 368
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
Фил и аз така като не видя знак, ако ситуацията позволява, седя и чакам Grin
За емотиконите, освен това да е гуш Hands Open Hands или това People Two Women Holding Hands или това Misc Ghost Както всяка промяна и тази е пълна с предизвикателства Wink

За прегръдка напишете hug, оградено с двоеточия и ще излезе. Hug
Относно тегавите ситуации - установила съм, че колкото повече се ядосваш и роптаеш, толкова по-лошо става. А щом решиш, че вече не ти пука, нещата се оправят от самосебе си. Гадно, но факт. Точно днес мислех, че ако искам да получа нещо, май трябва да изчакам докато ми стане все тая, но тогава какъв е изобщо смисъла... Старая се, разбира се, да не приемам горното като постоянен модел на мислене, но явно това не помага.

# 316
  • София
Flowers Hibiscus
   Пътят към успеха. Класически съвети
   7-те духовни закона на просперитета
Тези двете взех,разбрах само че първата е започната да се чете,не питам повече,когато я прочете сигурно ще ми сподели и ще кажа,от разговора знам че се харесва....
Снощи си написах желанията и сега си чакамммм спокойна и умиротворена.

# 317
  • София
 bouquet много интересна тема!
Мисля, че когато човек иска нещо от дън душа и сърце и се моли то идва.

# 318
bouquet много интересна тема!
Мисля, че когато човек иска нещо от дън душа и сърце и се моли то идва.

Съгласна съм, аз също вярвам, че е така, стига да го искаме с любов и благодарност, а не с отчаяние, страх и други негативни емоции.

# 319
  • на острова на мечтите
Благодаря ви,милички HugАз все още си пиша в старата версия и затова Hug
Иначе емотиконите са като при мобилните телефони. Не че ми харесват де Wink
Ами за партньор моята техника беше следната: Искам,време ми е да се задомя,заслужавам най-доброто,благодаря  и после дадох срок до 1 година,за да дам възможност на Вселената да ми намери прекрасен вариант и да не й дишам във врата Grinning
Естествено,забравих,защото непрекъснато имам куп неща да правя и просто не ми остава време да "въздишам" по това,което съм си поискала(между всички ангажименти у дома,работа и приятели ви изхвръква от ума желанието  EmbarassedНо когато се сбъдне Party Party Party Peace)
Тези дни,докато бях болногледачка се научих на много търпение. Май това ми е слабото място и се налага да повтарям годината ooooh!

# 320
danilu, благодаря ти, че сподели успешната си техника за осъществяване на голямо желание! Всичко хубаво на теб и на всички пишещи в прекрасната ни тема. Благодаря, че ви има! Hug

# 321
И аз съм вярващите, че когато искаме нещо силно, рано или късно се сбъдва. Просто трябва да се научим на търпение, понякога и смирение.

Хубава вечер от мен ⚘

# 322
  • София
Здравейте,слънчев ден ви пожелавам!
В събота купих на детето ето тази книжкаhttps://i2.helikon.bg/products/6614/20/206614/206614z.jpg
набързо хвърлих един поглед и ми хареса.
Някой сеща ли се за ритуали и желания около рожден ден,помня че имаше на първа страница но не намирам линк,моля за помощ и да споделите ако правите нещичко около този ден?

# 323
Здравейте, следя темичката и много се радвам, че има и други осъзнати хора, които търсят мислят, търсят, разчупват скуката и мързела и се стремят да дерзаят нагоре. Научавам много неща за мен самата и лично за себе си намирам мотивация в нещата, които правя (за разлика от преди, когато изпадах в депресии и загубвах "смисъла").
Но сега имам друг проблем,
Скрит текст:
ММ прави глупост след глупост и ми е трудно да ги възприемам, опитвам се да го пусна по течението, докато се осъзнае сам (преди пробвах с разговори, но не възприема). Най-вече ми е тъпо, че губя интереса си към него със всеки изминал ден все повече. Не знам как да спра тази спирала и да започнем на чисто. И  най-вече, няма как да стане докато той не признае, че имаме проблеми. Това, което ви моля е да ми дадете съвет как да преодолея яда си и да намеря мир със себе си. Проблемите, за които говоря не са алкохол, жени или обичайните заподозрени, а увеличено наднормено тегло с липса на желание да се промени (преди беше по-суетен), изграждане на трайно "лоши" навици - висене на компютъра, гледане на ТВ във всяко свободно време, липса на мотивация в работата, постоянно мрънкане за нещата от живота, липса на благодарност за малките радости, които имаме в живота и други подобни. Не ми е приятно да съм с такъв човек, а той много се промени в последно време. Млада двойка сме, от 10 години сме заедно, малко над 30-те, без деца -  Simple Smile Не знам какви точно да бъдат моите действия. В последната година имам и гинекологични проблеми (имах операция за миоми и май развих хронична кандидоза), които съвсем ни разказаха играта. Липсата на редовен секс винаги оказва влияние, но все пак ако едни възрастни разумни хора се обичат не би следвало да е проблем, нали! Ще се радвам на всякакви съвети от вас. Предварително благодаря.

# 324
Здравейте,момичета.Не смятам да пиша нищо повече,нито да правя договори и подобни.Нищо не ми се е сбъднало до момента.Колкото до мен ,нещата са все по-зле и по-зле.Бях за седмица в болница и получих сериозно заболяване.Направо се чудя от къде ми дойде.Сега се мъча да си променя мисленето ,да не се нервирам ,да бъда непукистка ,ама осъзнавам ,че ще е мн трудно

# 325
Здравейте, следя темичката и много се радвам, че има и други осъзнати хора, които търсят мислят, търсят, разчупват скуката и мързела и се стремят да дерзаят нагоре. Научавам много неща за мен самата и лично за себе си намирам мотивация в нещата, които правя (за разлика от преди, когато изпадах в депресии и загубвах "смисъла").
Но сега имам друг проблем,
Скрит текст:
ММ прави глупост след глупост и ми е трудно да ги възприемам, опитвам се да го пусна по течението, докато се осъзнае сам (преди пробвах с разговори, но не възприема). Най-вече ми е тъпо, че губя интереса си към него със всеки изминал ден все повече. Не знам как да спра тази спирала и да започнем на чисто. И  най-вече, няма как да стане докато той не признае, че имаме проблеми. Това, което ви моля е да ми дадете съвет как да преодолея яда си и да намеря мир със себе си. Проблемите, за които говоря не са алкохол, жени или обичайните заподозрени, а увеличено наднормено тегло с липса на желание да се промени (преди беше по-суетен), изграждане на трайно "лоши" навици - висене на компютъра, гледане на ТВ във всяко свободно време, липса на мотивация в работата, постоянно мрънкане за нещата от живота, липса на благодарност за малките радости, които имаме в живота и други подобни. Не ми е приятно да съм с такъв човек, а той много се промени в последно време. Млада двойка сме, от 10 години сме заедно, малко над 30-те, без деца -  Simple Smile Не знам какви точно да бъдат моите действия. В последната година имам и гинекологични проблеми (имах операция за миоми и май развих хронична кандидоза), които съвсем ни разказаха играта. Липсата на редовен секс винаги оказва влияние, но все пак ако едни възрастни разумни хора се обичат не би следвало да е проблем, нали! Ще се радвам на всякакви съвети от вас. Предварително благодаря.

Гледай по позитивно на нещата. Все пак не ти изневерява, не те бие и не пие. Моят е почти същият , с това изключение че спортува 4-5 пъти в седмицата с приятели, тоест всяка вечер съм сама или гледаме телевизия, което на мен ми е доста скучно( честно казано предпочитам да напълнее пред толкова вечери спорт). В началото не смогвах между работата и гледането на децата, него го интересуваше само спорта,компютъра и ТВ. Така че въпреки че имах доста успешен бизнес в които той не участва го прекратих и сега сме си много добре. Приех че той е мъж -нещо много различно от мен със собствени интереси  различни от моите. Той си гледа телевизия , аз си излизам с приятелки , ходя на фитнес  записах се на вечерен курс по език който искам да науча и т.н.

Последна редакция: вт, 01 авг 2017, 00:01 от elitsa_b

# 326
Много ти благодаря за коментара и времето, което ми отдели. Всяка една дума ми е полезна и ще те послушам. Усмихнат и щастлив ден.

# 327
  • Бургас
Зизу, съвети не мога да дам, защото и аз още не съм намерила отговорите, но според мен не те се променят, а ние.Те или не искат, или не могат,/не съм сигурна дали е умишлено или не /да се развият със същото темпо и по някакъв подсъзнателен начин ни саботират и отказват да са съпричастни към нашето духовно развитие.Не мога н да изоставя с лека ръка всичко, но не мога и да намеря баланса, за да се чувствам добре.Единственото, което правя е да се отдръпвам и затварям, но не само към него, а изобщо към всичко, което не е добре за мен.Аз също ходя насам-натам по спорт и с приятелки, но това не запълва празнината от липсата на адекватен партньор.

# 328
Галчудо Hug
значи не съм само аз с подобен "проблем". Изглежда, че отново ние ще трябва да се променяме, защото те или не могат, или не искат. Това със затварянето го правя и аз и допълнително се нервирам, защото сега съм млада, сега искам да живея, а съм седнала да тъжа за глупости...Това, че той не го разбира и се зомбира си е негово решение. Ох, тази празнина, ще трябва да намерим сили в нас, за да се справим и да намерим баланса. Ще пробвам с положителни мисли, ще си казвам това което искам да е, а не каквото е, дано има ефект.

# 329
  • Бургас
Може би големите ни очаквания ги плашат.

Общи условия

Активация на акаунт