Подсъзнанието може всичко/67 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 87 067
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
Момичета,много ми е неприятно да чета от рс-то.Бихте ли ме посъветвали какво да си купя за четене по темата.1.Вълшебството......
Благодаря ви.
Взех си тетрадка ще изчета книгата и започвам.Случайно или не онзи ден единия ми син ми подари розово камъче купено за мен от една екскурзия.

Няма нищо случайно. Simple Smile Желая ти успех, както и на всички, които работят и полагат усилия, за да си помогнат сами. Хубав и вълшебен ден!

# 541
  • на острова на мечтите
Здравейте.Искам да попитам за пеликана...Ако съм започнала работа ,но не ми допада ,трябва ли да го махна от стената-вече съм подписала договори и т.н.Но работата е много напрегната,иска постоянно да се караш с хора и т.н.Та да оставя ли пеликана
Ами махни този и си направи нов Пеликан. Поне аз така бих направила! Както обаче прекрасно знаем,всичко е в главите ни! Поисках си работа,която ще те удовлетворява. Смени/или не Пеликана и остави Вселената да си свърши работата.
И аз като получик от Дани Вълшебството, си спомних, че миналата година я "практикувах". От нея ми остана в наследство  да благодаря всяка вечер преди лягане за всичко, което се е случило през деня. Все още си нося и костенурката-камъче в чантата.
Радвам се за теб!!!!!
Аз,след като разпространиха "Вълшебството" ,ще трябва да се заема да го практикувам. Навих се от вашият оптимизъм и желание:hugs:

# 542
  • София
Здравейте.Следя темата отдавна, но рядко пиша.Имам големи тревоги напоследък с дъщеря ми,която е 7-ми клас.Трудно учи,няма мотивация,никакво старание и воля, и съответно нисък успех.Ако знаете някакви техники, с които да и въздействам за промяна, ще съм ви много благодарна?Използвам думичките от хоопонопоно,казвам разни утвърждения за нея,пиша на пълнолуние,но нещо не става.Относно "Вълшебството"-правих го преди години и определено има положителен ефект.

# 543
Здравейте.Следя темата отдавна, но рядко пиша.Имам големи тревоги напоследък с дъщеря ми,която е 7-ми клас.Трудно учи,няма мотивация,никакво старание и воля, и съответно нисък успех.Ако знаете някакви техники, с които да и въздействам за промяна, ще съм ви много благодарна?Използвам думичките от хоопонопоно,казвам разни утвърждения за нея,пиша на пълнолуние,но нещо не става.Относно "Вълшебството"-правих го преди години и определено има положителен ефект.

Здравей! Мисля, че въздействието ти трябва да е насочено към това тя да пожелае промяна. Все пак има свободна воля, макар да е още дете. Един откровен и сериозен разговор (без да е предварително заявен като такъв) може да окаже голямо влияние. Трябва да обясниш колко е важно училището за бъдещето й, както и че старанието сега до голяма степен определя възможностите й в живота след завършване и съответно ако желае добър и нормален начин на живот, е нужно да полага някакви усилия за това. Успех!

# 544
Здравейте,
не съм писала в темата от юли месец Simple Smile
Както бях писала тогава след книгата на Майкъл Лозиър - законът за привличането, живота ми се промени на 360 градуса в прекрасна посока. Аз съм фен на "Вълшебството" от няколко години и вече ми е като навик да благодаря за нещата.
Бих искала на кратко да ви разкажа какво се случи.....работех на едно прекрасно място лятото, всичко си беше супер, аз всеки ден в много добро настроение, имах си приятел и наистина покрай мен се вихреше много позитивна енергия и всичко ставаше като на магия - лесно и вълшебно. Хора, които ме познават повече от 5 години, ми задаваха въпроси от сорта на - "какво се случва с теб?" "сияеш, все едно не си ти, защо?" "изглеждаш така все едно си спечелила милион от лотарията"... направо бях пуснала котва в някакво друго измерение на много високи вибрации!
Един ден/края на месец август/ на работата ми се появи един мъж - виждам го и знам, че нещо се случва между мен и него, но нали съм обвързана по това време и си правя пас. Той е чужденец и беше на почивка в България за 5 дни /идваше всеки един от тези дни на работата ми/. Много го харесах, но си казах, че ако има да става нещо то няма да стане тук и сега. Беше ме поканил да се видим преди да замине, а аз отказах и така броени минути преди да се качи на самолета ми звънна за да ми пожелае всичко най-хубаво в живота, да съм намерила мъж, който да ме направил много щастлива и аз както бях на телефона се разплаках, затворих и се запитах какво прави Вселената с живота ми и защо ме вкарва в такава ситуация. Но ако това нещо е моето нещо нека се случат нещата.............
След 5 дни се бях разделила с приятеля ми /нещата между нас ескалираха от нищото буквално/
След още 10 дни вече имах самолетен билет и от края на месец септември съм тук при мъжът с който се запознах толкова случайно........
За него ще кажа само - и в най-смелите си мечти, и в най-дръзките си желания не съм си представяла, че има такъв мъж, повече от прекрасен.
Първоначално идеята беше да дойда за 10 дни, но с него много си допаднахме и решихме, че не искаме да се разделяме, всичко е много хубаво НО сме в държава с визов режим. С туристическа виза съм до 27.12.2017г., ако до тогава не си намеря работа, ще трябва да си тръгна.
Блокирала съм се доста сериозно от няколко дни насам, защото кандидатствам на доста места и от никъде нищо.
Толкова ми е хубаво, толкова щастлива не съм била никога до сега и не мога и да си помисля как ще се разделя с него. От високите вибрации, на които би трябвало да съм, сама се свалям постоянно със страховете си, че няма да си намеря работа, че ако се върна в България няма как да сме заедно и все едни такива кофти сценарии, които не знам как ми ги съчинява мозъка. Не успявам да се насладя на момента, а живея някъде в бъдещето.....

Моля за съвет, защото искам да съм тук и да запазя прекрасните си отношения с него.

п.п. забравих да спомена най-важното - той е първият мъж в живота ми, към който изпитвам такива чувства и ми е толкова хубаво и спокойно! Най-хубавият подарък, който съм получавала от Вселената Simple Smile

Стана много дълъг пост..........

# 545
Поздравления!От цялото си сърце ти желая да си уредиш нещата по най-добрият начин за теб и тази приказка да продължава и продължава...Успех!!!

# 546
Поздравления!От цялото си сърце ти желая да си уредиш нещата по най-добрият начин за теб и тази приказка да продължава и продължава...Успех!!!
Много ти благодаря!
За сега се боря със себе си, което не е лесна задача........ с негативни мисли пренатягам ситуацията. От много време не ми се е случвало да мисля лоши неща, а сега направо зациклям в тях. И тъй като не правя нищо по цял ден, докато той работи................даже не успявам да се концентрирам за практики, медитации, книги.

# 547
  • Бургас
Дани, бъди сигурна, че ако трябва да сте заедно, ще сте заедно.Може да си го пишеш дори.Един метод мога да ти предложа-бягай, скачай, танцувай, върти се и дори може да си го пеееш желанието си щом си сама, хем ще се отпуснеш, хем ще помогнеш на енергията да се завихри. Успех и дай боже всеки му!

# 548
  • на острова на мечтите
Дани,ами не се бори със себе си! Нали знаеш,че не е добра идея. Така блокираш енергийният поток, който те е обгърнал. Всичко ще се оправи! Радвай се на настоящото, а бъдещето само ще се нареди!
Много се радвам за теб!
Аз вчера започнах да си записвам в моят бележник "всичко важно за всичко,което ме е впечатлило" . Стигнах до 12 вълшебство. Днес започнах да прилагам две от вълшебствата - вълшебния прашец,с който поръсих 10 човека и пак поръсване с вълшебен прашец ситуацията. Действа. Днес продължавам да пиша и когато синтезирам всичко съм решила да приложа вълшебствата за всичките 28 дни. Досега съм стигала само до 10и после съм изоставяла техниката. Този път ще се организирам както си му е реда. Иначе ежедневно благодаря на всичко,което ми сеслучва, било добро,или лошо.
Успех ви желая!

Последна редакция: чт, 09 ное 2017, 12:37 от danilu

# 549
Дани, бъди сигурна, че ако трябва да сте заедно, ще сте заедно.Може да си го пишеш дори.Един метод мога да ти предложа-бягай, скачай, танцувай, върти се и дори може да си го пеееш желанието си щом си сама, хем ще се отпуснеш, хем ще помогнеш на енергията да се завихри. Успех и дай боже всеки му!

Благодаря, ще пробвам метода !

Дани,ами не се бори със себе си! Нали знаеш,че не е добра идея. Така блокираш енергийният поток, който те е обгърнал. Всичко ще се оправи! Радвай се на настоящото, а бъдещето само ще се нареди!
Много се радвам за теб!
Аз вчера започнах да си записвам в моят бележник "всичко важно за всичко,което ме е впечатлило" . Стигнах до 12 вълшебство. Днес започнах да прилагам две от вълшебствата - вълшебния прашец,с който поръсих 10 човека и пак поръсване с вълшебен прашец ситуацията. Действа. Днес продължавам да пиша и когато синтезирам всичко съм решила да приложа вълшебствата за всичките 28 дни. Досега съм стигала само до 10и после съм изостанала техниката. Този път ще се организирам както си му е реда. Иначе ежедневно благодаря на всичко,което ми сеслучва, било добро,или лошо.
Успех ви желая!

Знам, че не е добра идея, но очевидно си имам някакви подсъзнателни блокажи, които трябва да идентифицирам и елиминирам Simple Smile
И това с работата ме блокира много също.
Ако знам нещо много добре, то това е че каквото има да става - ще става. И за да се сбъдват желанията ни, не трябва да се вкопчваме в тях. Обаче като се намирам в тази ситуация и всичко което знам, прочела съм и съм видяла е направо неприложимо. GrinningGrinningGrinning

---
Колкото до "Вълшебството" - обичам тази книга!
Имам си разпечатани няколко чека, попълвам си ги и винаги получавам и имам парите, които съм написала!
С вълшебния прашец поръсвам доста често, друго любимо упражнение е вълшебната съставка.

Ако упражненията се направят за 28 дни, както трябва и след това се продъллжи, то в един момент подсъзнателно се правят тези неща.
Така че..организирай се и довърши книгата, а да и очаквай ЧУДЕСА!

# 550
  • Бургас
Прашеца ми е любимото Purple Heart

# 551
  • на острова на мечтите
И най-важното бе е,че действа винаги:hugs:

# 552
  • на последния етаж
Припомнете упражнението с прашеца - всички хора се поръсваха с прашец ли?

# 553
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Мога да пратя книгата Вълшебството на емайл адрес,ако някой иска.

Мога ли да помоля за книгата и аз?
И понеже за първи път се обаждам, редно е да се представя. Чета ви отдавна, рядко пиша в Бг-мама, но следя няколко теми и откакто открих тази тема, я чета с удоволствие. Благодаря ви, че ви има. Аз самата работя със себе си и Вселената разчиства пътя ми и от известно време ме свъзва само с хора, които вибрират на моята честота и се чувствам прекрасно, уверена съм и се доверявам на интуицията си. Разделям се с лекота с хора с ниски вибрации, които ме натоварваха - не съм ги изхвърлила от живота си, но се разграничих и се научих да си очертавам енергийно чисто поле около себе си и да не ги допускам там. Научих се да не се привързвам към вещите, а в началото на това лято изхвърлих буквално чували с прахосъбирачки, стари стантиментални ненужни спомени, дрехи, посуда. Това ми отвори пространство буквално в съзнанието, както и в живота. Медитирам, пиша желания по новолуние, водя си дневник и анализирам всяка скрита в подсъзнанието ми тревожност. Моят съпруг върви по същия път и имам с кого да споделям и кой да ми дава обратна връзка без обвинения и съдене.

# 554
  • на острова на мечтите
Припомнете упражнението с прашеца - всички хора се поръсваха с прашец ли?
в книгата пише да се поръсят 10 човека. Аз поръсвам според нуждите ми. Понякога ръся повече от 10,понякога по-малко.
Ръся храната,водата,която пия,пътя пътят ми до работа.
Упражнение по вълшебство номер 10
Поръсете всички с вълшебен прашец
1. Изброяване на благословенията: направете списък с десет благословения. Запишете си защо сте благодарни. Прочетете списъка, като след всяко благословение произнасяте: благодаря, благодаря, благодаря, и се изпълнете с възможно най-дълбока благодарност за този дар в живота ви.
2. Днес поръсете с вълшебен прашец десет души, изпълняващи някакви услуги, от които се облагодетелствате, като им благодарите директно или им отдадете заслуженото и им благодарите мислено. Почувствайте благодарност към тях за услугата, която вършат!
3. Когато си легнете, вземете Вълшебното камъче в ръка и произнесете вълшебната дума благодаря по отношение на най-хубавото нещо, което ви се е случило днес.

4. Прочетете утрешното упражнение днес, защото упражнението за единадесетия ден започва още щом се събудите.

А всеки път, когато поръсите с вълшебен прашец друг човек, прашецът се връща и към вас и собствения ви живот.

Общи условия

Активация на акаунт